кучето и градския транспорт

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
fasulec
Новак
Новак

кучето и градския транспорт

Мнение от fasulec »

защо в едни градове мож
е , а в други не.тук да не би да са по различни кучетата
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: кучето и градския транспорт

Мнение от realprofesora »

Oтиваш в общината и искаш среща с кмета.Преди това събираш съмишленици и подписвате петиция с която настоявате да може да придвижвате домашните си любимци с обществен транспорт. Тука и да питаш няма кой да ти отговори компетентно. Ако искаш да получиш някакво право-трябва да се бориш за него. Само със седене пред клавиатурата няма как да се случи.
Но уви , като гледам колко неграмотно пишеш, сигурно ще си разкарваш кучето пеш още дълго време.
Popopopopo
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Напиши и за малки , големи и по-големи мечета. Защо за куче може, а за мечо не може ?
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Аз искам да си разхождам приятела на въздух,без гащи...
Към кого да се обърна? Как на морето може,в рейса не може...аааааа...?
:dancing:
Dog drags - no tracks...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

didka написа:Аз искам да си разхождам приятела на въздух,без гащи...
Към кого да се обърна? Как на морето може,в рейса не може...аааааа...?
:dancing:
Аз почнах, ама ме прибраха и сега пиша от Раднево :grin2:
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не съм добре запознат, но за кучета мисля че може ако са големи и с наморник или са малки и могат да се вземат на ръце. По скоро за да не правят боклук за това не ги пускат.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Как я мислиш да влезеш в градски автобус с мастията си дето ще осере и опикае всичко?! 8O
Първо се научете да събирате лайната на любимите си животинки от паркове, алеи, детски площадки и чак тогава може да искате да ги качвате като хора в транспорта! :chaingun: :spank:
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Lexx »

Nirvana написа:Първо се научете да събирате лайната на любимите си животинки от паркове, алеи, детски площадки и чак тогава може да искате да ги качвате като хора в транспорта! :chaingun: :spank:
Друг е въпроса че кучетата нямат никаква работа на детските площадки.А това поголовно се прави.
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

Кучетата може да се превозват в градски транспорт при определени условия. Има наредба по въпроса, която влезе в сила преди няколко месеца!
Null
Потребител
Потребител

Мнение от Null »

Не съм се возил на автобус от години, ама ми звучи абсурдно - осират и опикават всичко , отделно че смърдят зверски на 'къпан вълк' ако ще и преди малко с вашия интимен шампоан да сте го изкъпали. Други кучета се изрязват нечовешки, пътувал съм по принуда в кола с куче и е трагедия. Не стига че автобусите миришат на цигани и бабички, ами сега и на кучета :? :?
fasulec
Новак
Новак

Мнение от fasulec »

Чл.29 Забранява се транспортиране на кучета в превозните средства на обществения транспорт, с изключение на служебните кучета на МВР,и кучета водачи за слепи хора.
fasulec
Новак
Новак

Мнение от fasulec »

fasulec написа:Чл.29 Забранява се транспортиране на кучета в превозните средства на обществения транспорт, с изключение на служебните кучета на МВР,и кучета водачи за слепи хора.
С какво са по различни тези животни от моето?....се питам аз и очаквам пак някое емотиконче да ме шляпа по дупето
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

fasulec написа:
fasulec написа:Чл.29 Забранява се транспортиране на кучета в превозните средства на обществения транспорт, с изключение на служебните кучета на МВР,и кучета водачи за слепи хора.
С какво са по различни тези животни от моето?....се питам аз и очаквам пак някое емотиконче да ме шляпа по дупето
Без значение какво е кучето ти (голямо, малко, с намордник или без) няма работа в градски транспорт! Ако искаш да го возиш на 4-ри колела, купи си кола или автобус и го вкарай там! Започнете първо да почиствате след кучетата си и тогава може да претендирате за нещо повече и в транспорта.
Просто полудявам като видя някой малоумник лапнал цигара да сваля самолети с поглед, а кучето му пуска една тежка диария на средата на алеята, по която минават хората!!!! :chaingun: :chaingun: :chaingun:
Можеш ли да се защитиш по въпроса, защото съм убеден, че го изчакваш да се изс*ре и продължаваш смело напред, а след теб и потоп?

Замисли се и тогава искай!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

fasulec написа:
Със същия успех може да зададеш и въпроса с какво линейките и полицейските автомобили са нещо повече от твоя автомобил, та да имат право да минават на стоп, на червен светофар и т.н. Полицейските кучета намират изчезнали хора, наркотици и др.; Кучетата водачи помагат на слепите да се придвижват из града. Все неща, които едва ли могат да се причислят към възможностите на твоето куче.
fasulec
Новак
Новак

Мнение от fasulec »

Nirvana говорим за транспорта не за почистването
Заключено