Избори 2013

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите избори?

Анкетата свършва на Нед Май 12, 2013 13:52 pm

ГЕРБ
17
34%
БСП
5
10%
ДПС
1
2%
Атака
5
10%
ДСБ
4
8%
СДС
0
Няма гласували
НДСВ
0
Няма гласували
РЗС
0
Няма гласували
ВМРО
1
2%
ГОРД
1
2%
НФСБ
3
6%
Глас народен
7
14%
Друг
2
4%
Няма да гласувам
4
8%

Общо гласове: 50

Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Избори 2013

Мнение от Bul-Dog »

Или както казват хората: Което сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.

Язък, толкова дълго "изграждан" имидж на националист.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Един познат ходи на митингите в софия и разказа, че като отивал на митинга го спрели да му предложат плакат .. няколко размера .. цветни на дебел картон ... и разказа, че докато си протестирал се замислил над въпроса: кой са тези будни граждани които са направили плакатите ... то хубаво си викаш там ама тази изработка струва пари ... кой ги е финансирал и след като по мислил малко просто си хванал пътя и си тръгнал.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Нали знаеш една кокошка мислила, мислила и накрая... :) Имам познати, които работят в печатници и могат да извадят каквото си искат, колкото си искат почти без пари - на тях ще им струва стотинки :)
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

А другата станала професор обаче нали знаеш. Абе то цялата работа не е само печатането, имаш също така изработка и монтаж на рамки, а и време което ще отделиш. Едно на пуснеш 100 табели, други е да го монтираш в нещо като рамки, а и време трябва да им отделиш. Твърде повърхностно е да се мисли, че всичко е спонтанно и за предните протести така разказваха ама все и все повече се тиража че тълпата е манипулирана.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Рамки? Аз поне не съм виждал плакат в рамка досега от това, което е снимано по протестите. Някой може и да е правил нещо, ама от това което се вижда повечето хора разнасяха плакати направени от листи А4 каквито има във всеки офис. Не знам дали има манипулации в протеста (за предния съм почти сигурен, че имаше), но каузата определено този път си струва. Пеевски, а и цялото това правителство трябва да се разкарат час по-скоро, защото вече направо ни се изсмяха, изплюха и не знам какво още в лицето. Личи си от километри, че медиите на Пеевски раздухаха цялата история с бюлетините и всички други компромати срещу ГЕРБ, явно защото ББ е отказал да играе игра с него в новото правителство (поне не и открито, както явно се иска), след това пеевски е предложил на БСП и ДПС същия вариант, които естествено веднага са се съгласили, останалото се видя на изборите. Сега съответно Пеевски е дошло време да си събере дължимото за "подкрепата", но нещата малко се объркаха. Същата работа стана и с президента - не знам дали преди това е участвал в цялата схема и сега се раздалечи, за да си спаси името, но факт е, че започна открито да говори срещу правителството и техния нов командир и съответно веднага получи "честитка" под формата на доста готин компромат, разпространен именно от медиите на познайте кой... Пеевски. Посланието е ясно - който не играе с мен получава безплатно политическо погребение.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

sawo написа:... Посланието е ясно - който не играе с мен получава безплатно политическо погребение.
Дано скоро някои да получат и физическо такова :cheers: :cheers: :cheers:
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
gtabakov
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gtabakov »

Абе тая Стара Загора защо мълчи защо не виждам никой пред общината явно там живеят само милионери или роднини на новите министри. Нямат срам поне да подкрепят останалите.....
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

ГЕРБ отдавна играе с БСП и ДПС, нека си спомним, че 4 години, въпреки големите си хвалби през 2009г, ББ изобщо не посегна, по никакъв начин, на тези две формации. Те пък му връщаха жеста, като играеха роля на чисто формална опозиция, невършейки нищо, което би засегнало истински ГЕРБ.
Много странно се получи, при връчването на мандата за правителство на ГЕРБ. Обикновено, спечелилата партия се опитва да направи нещо, дори и е малка вероятността да успее. Но тук, мандатът беше върнат светкавично, и също толкова бързо, усвоен от БСП и ДПС. Това оставя съмнение, че ГЕРБ нарочно дадоха властта на БСП, за което си има основателните причини. Странно е и поведението на ГЕРБ в парламента - ту вътре, ту вън, ту се регистрират, ту не го правят.

Илюзия е да се смята, че ГЕРБ може да повтори мандата си като управляваща партия, както беше 4 години. Дори и да влезе във властта, ще е само като коалиция, което обаче е малко вероятно, поне в близкото бъдеще.

Затова, трябва да има предсрочни избори, при нов закон, със сваляне на 4 процентната бариера, на 3 или дори 2 процента, задължително гласуване, което би дало нов облик на парламента, и би намалило силно влиянието на на такива като Атака и ДПС, което ще е само от полза. Между впрочем, мисля, че Атака беше дотука, имайки предвид поведението му от последните дни и седмици.
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

НЕ трябва да пада бариерата.Трябва даже да се вдигне на 7-8 процента.
Няма нужда от светльо-витковци и темподобни безсмислени организации.
Щот ще влезнат всякви фнсг,хфс,хъеф,йгдф...и други боклуци...новосформирани.
Dog drags - no tracks...
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

А,и да няма субсидии за разни светльо-витковци...(като пример)
Да се субсидират сами,щом са се захванали,от къв зор ще ми вземат от данъка за разни такива боклуци,които не ми понасят... :dancing:
Dog drags - no tracks...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз пък видях доста с дървени рамки. Да мислиш какво ти си видял по телевизора не е като да си бил на място. Сутринта даваха един психолог по нова, каза следното: Избират пеевски и ми идва да протестирам, отварям прозореца и отвънка вече има 10 000 души, замислих се, че щом са толкова много за това кратко време значи има и други интереси и се върнах. За субсидиите и аз съм за, макар че съм замислел да си правя партия. По 2 милиона им е субсидията през тези години и на края изпеят една песен, покажат се за парлама да покажат, че правят нещо и гушнат мангизите.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Tрябва да ти кажа, че още в 9,15 сутринта като казаха че е предложен, ми идеше да си грабна дърмите към София. Толкова силно ме ядоса тая тъпотия. В 9,30 беше избран. Ако тоя социолог е станал в 11, нормално да се чуди кво става. А точно тоя протест в началото нямаше грам организация. Дори гербаджиите бяха шокира и изненадани от такава идиотия. Никой не е очаквал, че чак да е подготвя... Пък и вижте хората по улиците. Лицата им говорят пре-достатъчно...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=14212506&page=2 - за такива рамки ли говорим? Има разни мижави партийки от тези, които не успяха да влязат в парламента, които се опитват да използват протестите за свои цели, но няма кой да им се върже. Реално всички, които искат да вземат властта имат интерес от тези протести, но това далеч не означава, че не трябва да се протестира. По тази логика дайте да оставим всичко в ръцете на Пеевски и да не протестираме, защото някъде може и да има външни интереси към протестите. Относно психолога, той докато чака да гледа късната емисия новини със предварително смляна информация, хората се организираха във facebook и бяха излезли навън вече.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Истината е, че БСП, ДПС и Атака най-вече изгубиха огоромен брой електорат и едни нови избори ще вкарат всички малки партии, които бяха на косъм при предишните. Ама нека - това е доста добро развитие, стига да стане.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

И каква е разликата м/у Цветанов и Пеевски например :?: Как един обикновен гражданин ще я усети това не мога да го проумея. Ясно е, че всеки се опитва да се домогне до властта. Като свалят правителството, какво ще променят :?: Нищо, нови избори на които отново ще сме гласували предварително без да го знаем. Ако нито една партия не събере 121 гласа, картинката ще е пак същата. Пак ще са същите партии и физиономии в парламента който ще бъдат подкрепяни от същите кръгове, ако пък се съберат 121 гласа от една партия пак еднолично някой ще управлява страната. Абсолютно нищо няма да е по различно.
Публикувай отговор