Избори 2013
-
- Потребител
Re: Избори 2013
http://www.dnes.bg/politika/2013/06/21/ ... ite.191456
Тия "управляващи" май наистина не знаят къде се намират и за кво са там.
Тия "управляващи" май наистина не знаят къде се намират и за кво са там.
- System_error
- Старо куче медалист

"Волен като прес-аташе на Мултигруп между Илия Павлов и Сашо Дончев... иначе е против олигархията"
- vkv
- Старо куче медалист
- System_error
- Старо куче медалист
http://www.dnes.bg/politika/2013/06/23/ ... nev.191631
"Борисов и Кунева протягат ръка на Радан Кънев"
И аз така го виждам бъдещия парламент... Мога да хвана бас - Министър председател - Кунева. Коалиция ... или по скоро партньорство между ГЕРБ и другите десни партии, но Борисов със сигурност няма да застане на чело.
"Борисов и Кунева протягат ръка на Радан Кънев"
И аз така го виждам бъдещия парламент... Мога да хвана бас - Министър председател - Кунева. Коалиция ... или по скоро партньорство между ГЕРБ и другите десни партии, но Борисов със сигурност няма да застане на чело.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Дано не се стигне до варианта с Кунева... Тя самата си е с единия крак в БСП, но играе някакъв далечен бекъп вариант какъвто бяха АТАКА, когато за пръв път се появиха на сцената.
- System_error
- Старо куче медалист
Имам странното усещане, че се заформя няква игра. Предполагам, Слави Трифонов има инфо от кухнята и за тва толкова и се четка. Пък и странно, всички сини партии си затраяха около протестите, в момент, в който се предполага да са най-активни.
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Глупости. Радан Кънев и Мартин Димитров бяха от първия ден на протестите в София. Кънев имаше ясна позиция, изразена и в медиите, и в интернет.System_error написа:Пък и странно, всички сини партии си затраяха около протестите, в момент, в който се предполага да са най-активни.
Единственият шанс на десницата е да се дистанцира ясно от всякакъв вид ДС-отломки като Борисов и Кунева и дългосрочно да печели доверието на гражданите. Каквато и да е коалиране със старите муцуни би било политическо харакири...
- System_error
- Старо куче медалист
Имам се за човек, който следи новините, но това го чувам за първи път. Не знам колко са глупости, но аз не чух една дума, да не говорим за изявление от някой от дясно!Da Edd написа:Кънев имаше ясна позиция, изразена и в медиите, и в интернет.System_error написа:Пък и странно, всички сини партии си затраяха около протестите, в момент, в който се предполага да са най-активни.
Колкото и да се дистанцират, ГЕРБ са с над милион избиратели, което няма как да ги извади от дясната схема колкото и да им се ще на някои. Дясно правителство без тяхно участие (ако ще и половината си електорат да загубят) е абсурд.
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- System_error
- Старо куче медалист
Ясно, че има статии, въпроса е, че аз не съм чул, както предполагам и 95% извън симпатизантите му.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
[video]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GXg4-NkgU8[/video]
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
http://dnes.dir.bg/news/dsb-kostov-rada ... 44874?nt=4Кънев посочи, че ДСБ културно отхвърля предложението от седмицата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за срещи на десните партии.
- stivans
- Старо куче медалист
Под четирипроцентовата са :
НФСБ - с 3,71 на сто;
Движение България на гражданите - с 3,35 на сто
и коалиция ДСБ- БДФ - с 2, 92 на сто.
С тия 2,92 процента ДСБ- БДФ на следващите избори ако се правят на велики и толкова няма да вземат.
Да се съберат всички партии в дясно от центъра ,да си изчистят боклуците и да отиват на избори.
Иван Костов си отиде ,но продължават да му се водят по акъла,както Доган продължава да води ДПС.
НФСБ - с 3,71 на сто;
С тия 2,92 процента ДСБ- БДФ на следващите избори ако се правят на велики и толкова няма да вземат.
Да се съберат всички партии в дясно от центъра ,да си изчистят боклуците и да отиват на избори.
Иван Костов си отиде ,но продължават да му се водят по акъла,както Доган продължава да води ДПС.
Стара Загора
Стара Загора
- realprofesora
- Старо куче медалист
Одеве се върнах от протестите в стара загора. много хора имаше. полицията се прибра още в 5часа-свърши им работното време. до клуба на атака имаше митинг, някъв бастун и мнооого яки момчета с малки пишки....да малки , иначе щяха да си ги показват.
утре пак ще ходя. дано не съм сам а да дойдат и другите двама хора , че пак да сме много.
утре пак ще ходя. дано не съм сам а да дойдат и другите двама хора , че пак да сме много.
Popopopopo
- vkv
- Старо куче медалист
Още от начало отхвърлят разговори и срещи с всички десни партии.......изглежда са им достатъчно 12-15 депутата.stivans написа:Под четирипроцентовата са :
НФСБ - с 3,71 на сто;
За пореден път доказваме,"че сме малък,но особено прост народ"..... като визирам в случая политиците