Стари мебели - какво да го правя?
- System_error
- Старо куче медалист
Стари мебели - какво да го правя?
Имам една "детска" секция у нас, дървена. Чудя се кво да я правя. Все пак е дърво... пък ако я хвърля на боклука, ще ме глобят. Някой с идеи кво да я правя?
- PTS
- Модератор
Re: Стари мебели - какво да го правя?
Ми пусни я за продажба във форума, може някой да се появи.
- zvezda
- Потребител
Или потърси да я подариш на някого.
Всъщност ако я хвърлиш, е доста вероятно бързо (за минути буквално, поне с дивана ни стана така) да успее да си намери нов собственик.
Но какъв е стандартният ред нямам идея. Дори не ми беше минавало през главата, че е може да е забранено.
Всъщност ако я хвърлиш, е доста вероятно бързо (за минути буквално, поне с дивана ни стана така) да успее да си намери нов собственик.
Но какъв е стандартният ред нямам идея. Дори не ми беше минавало през главата, че е може да е забранено.
- System_error
- Старо куче медалист
Бая е очука и потрошена. На 20-на години е до сега седеше за складиране на непотребни неща... Не вярвам някой да му потрябва, ама все пак ще кача някоя снимка...
EDIT: Оказа се, че има и старо легло и гардероб (доста са масивни, но са и бая стари).
EDIT: Оказа се, че има и старо легло и гардероб (доста са масивни, но са и бая стари).
- realprofesora
- Старо куче медалист
Хаха ха ха ха , Ако я хвърлел на боклука -щели да го глобят, хахахаха. Колко мъка има по тоя свят боже.
Popopopopo
- System_error
- Старо куче медалист
Teб те знам че си от най безпринципните "граждани" и ако може някоя далаверка да врътнеш или нещо държавицата да прекараш, си първи. За тва е и мъката ни - всеобщата. Много са като теб и разсъждават - "ба, за тва ли пък ще ме глобят, я да си гледат работата.". Аз обаче съм съвестен гражданин, със самосъзнание и ясни принципи, пък и ще ми е малко тъпо да я гледам как виси до контейнрите полвин месец...realprofesora написа:Хаха ха ха ха , Ако я хвърлел на боклука -щели да го глобят, хахахаха. Колко мъка има по тоя свят боже.
-
- Потребител
Под магазин Боруй има един оказион,може да попиташ там дали няма да те отърват,може и някой лев да вземеш.Другото за което се сещам е ако вариш ракия и на казана,с тая дървения поне 2 казана ще изкараш
а ако не вариш,все някой твой познат ще вари
а ако нямаш такъв познат аз варя 

- System_error
- Старо куче медалист
Виж, тва за казана е идея. Даже имам притятел, който държи казан. Май обаче се намери кой да ги вземе - един дом за възрастни хора май са мераклии.
- realprofesora
- Старо куче медалист
Мерси за определението ,но си малко изостанал по отношение на боклука. Ако оставиш стари мебели до контейнерите просто няма кой да ти каже нищо, защото там им е мястото. Ще ги приберат с кола на чистотата или някой ще си ги нацепи за дърва. Останалото са празни приказки.System_error написа:Teб те знам че си от най безпринципните "граждани" и ако може някоя далаверка да врътнеш или нещо държавицата да прекараш, си първи. За тва е и мъката ни - всеобщата. Много са като теб и разсъждават - "ба, за тва ли пък ще ме глобят, я да си гледат работата.". Аз обаче съм съвестен гражданин, със самосъзнание и ясни принципи, пък и ще ми е малко тъпо да я гледам как виси до контейнрите полвин месец...realprofesora написа:Хаха ха ха ха , Ако я хвърлел на боклука -щели да го глобят, хахахаха. Колко мъка има по тоя свят боже.
Popopopopo
- System_error
- Старо куче медалист
Аргументирай се! Останалото са празни приказки.
Преди да ми отговориш, прочети малко:
ЗАКОН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ
Наредба за управление на отпадъците - Община Стара Загора
A за да видиш, че и "тарикатите" си намират майстора, рано или късно: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1072190
Преди да ми отговориш, прочети малко:
ЗАКОН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ
Наредба за управление на отпадъците - Община Стара Загора
A за да видиш, че и "тарикатите" си намират майстора, рано или късно: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1072190
- realprofesora
- Старо куче медалист
Taka и не разбрах къде пише че ако си оставиш старите мебели до контейнера и някой ще ти направи проблем.
Popopopopo
- System_error
- Старо куче медалист
Да беше прочел. В наредбата на общината. Могат да се третират като строителни отпадъци.realprofesora написа:Taka и не разбрах къде пише че ако си оставиш старите мебели до контейнера и някой ще ти направи проблем.
- realprofesora
- Старо куче медалист
Цитирай ми го от наредбата моля, защото цялата я прочетох и не разбрах по кой член ще те третират.System_error написа:Да беше прочел. В наредбата на общината. Могат да се третират като строителни отпадъци.realprofesora написа:Taka и не разбрах къде пише че ако си оставиш старите мебели до контейнера и някой ще ти направи проблем.
Popopopopo
- System_error
- Старо куче медалист
- realprofesora
- Старо куче медалист
Насе , ще дойде време и ще си спомниш думите ми, а те са : Порастни, защото децата ти ще порастнат преди тебе.
А, и още нещо, не ги наричай келеши, защото звучи грозно.
А, и още нещо, не ги наричай келеши, защото звучи грозно.
Popopopopo