Стари мебели - какво да го правя?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Стари мебели - какво да го правя?

Мнение от System_error »

Имам една "детска" секция у нас, дървена. Чудя се кво да я правя. Все пак е дърво... пък ако я хвърля на боклука, ще ме глобят. Някой с идеи кво да я правя?
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Re: Стари мебели - какво да го правя?

Мнение от PTS »

Ми пусни я за продажба във форума, може някой да се появи.
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Или потърси да я подариш на някого.
Всъщност ако я хвърлиш, е доста вероятно бързо (за минути буквално, поне с дивана ни стана така) да успее да си намери нов собственик.

Но какъв е стандартният ред нямам идея. Дори не ми беше минавало през главата, че е може да е забранено.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Бая е очука и потрошена. На 20-на години е до сега седеше за складиране на непотребни неща... Не вярвам някой да му потрябва, ама все пак ще кача някоя снимка...

EDIT: Оказа се, че има и старо легло и гардероб (доста са масивни, но са и бая стари).
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Хаха ха ха ха , Ако я хвърлел на боклука -щели да го глобят, хахахаха. Колко мъка има по тоя свят боже.
Popopopopo
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

realprofesora написа:Хаха ха ха ха , Ако я хвърлел на боклука -щели да го глобят, хахахаха. Колко мъка има по тоя свят боже.
Teб те знам че си от най безпринципните "граждани" и ако може някоя далаверка да врътнеш или нещо държавицата да прекараш, си първи. За тва е и мъката ни - всеобщата. Много са като теб и разсъждават - "ба, за тва ли пък ще ме глобят, я да си гледат работата.". Аз обаче съм съвестен гражданин, със самосъзнание и ясни принципи, пък и ще ми е малко тъпо да я гледам как виси до контейнрите полвин месец...
elekom
Потребител
Потребител

Мнение от elekom »

Под магазин Боруй има един оказион,може да попиташ там дали няма да те отърват,може и някой лев да вземеш.Другото за което се сещам е ако вариш ракия и на казана,с тая дървения поне 2 казана ще изкараш :mrgreen: а ако не вариш,все някой твой познат ще вари :cheers: а ако нямаш такъв познат аз варя :dancing:
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Виж, тва за казана е идея. Даже имам притятел, който държи казан. Май обаче се намери кой да ги вземе - един дом за възрастни хора май са мераклии.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

System_error написа:
realprofesora написа:Хаха ха ха ха , Ако я хвърлел на боклука -щели да го глобят, хахахаха. Колко мъка има по тоя свят боже.
Teб те знам че си от най безпринципните "граждани" и ако може някоя далаверка да врътнеш или нещо държавицата да прекараш, си първи. За тва е и мъката ни - всеобщата. Много са като теб и разсъждават - "ба, за тва ли пък ще ме глобят, я да си гледат работата.". Аз обаче съм съвестен гражданин, със самосъзнание и ясни принципи, пък и ще ми е малко тъпо да я гледам как виси до контейнрите полвин месец...
Мерси за определението ,но си малко изостанал по отношение на боклука. Ако оставиш стари мебели до контейнерите просто няма кой да ти каже нищо, защото там им е мястото. Ще ги приберат с кола на чистотата или някой ще си ги нацепи за дърва. Останалото са празни приказки.
Popopopopo
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Аргументирай се! Останалото са празни приказки.

Преди да ми отговориш, прочети малко:

ЗАКОН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ

Наредба за управление на отпадъците - Община Стара Загора

A за да видиш, че и "тарикатите" си намират майстора, рано или късно: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1072190
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Taka и не разбрах къде пише че ако си оставиш старите мебели до контейнера и някой ще ти направи проблем.
Popopopopo
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

realprofesora написа:Taka и не разбрах къде пише че ако си оставиш старите мебели до контейнера и някой ще ти направи проблем.
Да беше прочел. В наредбата на общината. Могат да се третират като строителни отпадъци.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

System_error написа:
realprofesora написа:Taka и не разбрах къде пише че ако си оставиш старите мебели до контейнера и някой ще ти направи проблем.
Да беше прочел. В наредбата на общината. Могат да се третират като строителни отпадъци.
Цитирай ми го от наредбата моля, защото цялата я прочетох и не разбрах по кой член ще те третират.
Popopopopo
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

От наредбата: Чл.38. т. 13, 31, 35
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Насе , ще дойде време и ще си спомниш думите ми, а те са : Порастни, защото децата ти ще порастнат преди тебе.
А, и още нещо, не ги наричай келеши, защото звучи грозно.
Popopopopo
Публикувай отговор