Екзотични животни в града ? Магазин?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Екзотични животни в града ? Магазин?

Мнение от mupk0 »

Абе гледах из гугъл,но не намерих нищо за нашият град.Интересуват ме като цяло :

джербил:
Изображение

гекон:
Изображение

африкански таралеж:
Изображение

Дано имате идея откъде мога да видя цени и евентуално да си купя...
Аватар
dilura
Модератор
Модератор

Re: Екзотични животни в града ? Магазин?

Мнение от dilura »

Колега си е купил такъв таралеж от зоо магазина до пазара зад енергото
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Аз се колебая най-много между него и гекона.За гекона имам аквариум който е за терариум направен от друга страна :) Но май идеята с таралежа е по-добра.Най-малкото обича по-хладното,а в моята стая винаги е една идея по-хладно.Зад енергото къде се намира точно този магазин?Или става въпрос за този на западния край на пазара?
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Мен повече ме кефи мишката :) . Гекона ми изглежда като картинка :lol: , a таралежа няма ли да те боде 8)
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Африканските таралежи са питомни. Зависи колко внимание ще им обръщаш. Ако често се занимаваш с него изобщо няма да си помисли да става на топче.като грижи и храна не е труднп или скъпо.при желаное може да го обучиш да ходи в тоалетна (котешка). Къпят се чат пат и не е лошо всеки ден да прекарва по час навън( извън клетката ) . Даже ми се струват сладури. Не бодът според мен защотто не веднъж съм хващал с ръка дивия таралеж в двора на вилата :) не е пухкав все пак като е свит :) има само един минус според мен.. Като поостареят някой от тях заболяват от един синдром wobbly май се пишеше и е нещо като детска парализа...но не винаги се получава ( рядко е уж) .

ЕДИТ: май в града няма.....обиколих няколко магазина.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Колеги, може да питате в полицията, там един от IT специалистите (мисля, че се води към НСБОБ) е вносител на редки животни. Изобщо, каквото искате, ви го кара!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Публикувай отговор