Здравейте!
Моля, препоръчайте ми добър пародонтолог в Стара Загора.
Търся пародонтолог в Стара Загора
-
kocev
- Новак

- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Търся пародонтолог в Стара Загора
Сигурен ли си че имаш парадонтоза
На мен когато ми поставиха тази диагноза преди 10 години бях на 22-23г. и бях доста изплашен, че след 4-5 години ще остана без зъби в устата. Ходих при една заболекарка при която вече 6-7 години ходя при нея и тя ми каза че са ме излъгали. Изчисти ми зъбния камък, един абнтибиотик пих за зъби който беше някакъв доста специален (помня го защото когато го пиеш тряба да не пиеш един месец алкохол). Отказах цигарите също така и венците ми се възтановиха, даже самата заболекарка неповярва че венците ми се възтановиха. Казвам ти това не да оспорвам думите на заболекарката ти, а какво на мен ми се е случило.
"There is no 'patch' for stupidity."
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Да не е родожил? Аз пия 1 път в годината такова за венците.admin написа:...един абнтибиотик пих за зъби който беше някакъв доста специален (помня го защото когато го пиеш тряба да не пиеш един месец алкохол).
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Не си спомням честно казано, получих няколко запитвания на ЛС за антибиотика, но не си спомням името му и честно казано не бих го рекламирал да не стане някой гаф. Спомням си много добре, че ме беше предупредила да внимавам защото може да има обратно действие ако се предозира или смеси с алкохол, даже и бирата беше забранена.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
sab-f
- Новак

Здравей, kocev, все пак препоръчаха ли ти някой добър пародонтолог в Стара Загора на лично съобщение или като цяло избра ли си някой пародонтолог? Моля те да споделиш с нас. Ако си си избрал - и дали си доволен.
-
fruitcake
- Потребител

Аз ходих преди време в стоматологията при д-р Милена Кънчева/Кънева.Тя доста знае за венците и на мен ми помогна да спрат да кървят.Сега си ги мия с Лакалут и съм добре.
-
sab-f
- Новак

fruitcake, на теб сигурно някой ти я е препоръчал или просто реши да пробваш? Кое имаш предвид под 'стоматологията', извинявай, но не съм много наясно. Аз открих следния адрес на д-р Кънчева - ул. Св. Княз Борис І №87 ет. 1 к. 6.
Използва ли нова техника, иновативни методи и т.н.? Как ти се стори кабинета й?
Използва ли нова техника, иновативни методи и т.н.? Как ти се стори кабинета й?
-
fruitcake
- Потребител

Не помня точно как се озовах там, беше преди доста време.След това имах проблем с някаква рана в устата и тя ми даде някаква рецепта и ме прати на аптека да ми я направят и след 1-2 дена раната мина.Кабинета й не е нищо особено - стар, почти празен.....Адреса, който си дал е точния.
Не знам дали тя е пародонтолог, но успя да ми спре кървенето на венците и съм доволен от нея.
Не знам дали тя е пародонтолог, но успя да ми спре кървенето на венците и съм доволен от нея.
-
sab-f
- Новак

Благодаря ти за споделения опит. В интернет каталозите по принцип се е регистрирала като пародонтолог, но и аз не знам каква е по специализация.