Предишната машина ми беше на W7 и влизах спокойно от една в друга, като си напиша юзърнейма, паролата и после напиша \d$ или друго устройство. Даваше пълни права и т.н. Сега обаче голяма греда. От проблемния комп влизам в другите без проблем, но обратното не става. Ако чукна директно папките, който се виждат, ми дава че нямам право да вляза. Когата напиша след името на компа \D$, започва да мисли и ми излюва, че не мога да влизам с повече от един акаун... Идиотска история. Всичко в настройката на файл шеринг и настройки на мрежи ми е както трябва. Някой има ли идея къде се дъни всичко?
Пробвах и да направя шерната папка с пълни права за "Everyone", но и в нея не мога да е намуша. Умирам от яд и чопля втори ден из нета, но не намирам решение. Най-накрая ще го отсвиря тоя уин и ще си кача пиратска седмичка, ама не ми се занимава пак два дена с приложения и настройки...
Edit: Гадината мръсна...като спрях firewall-a и ме пусна, даже без да иска username и pass, ама не искам да е така... Явно някоя настройка не е в час. Като му дам Reset на настройките и пак се дъни. КАто ги вържа с Homegroup също става, ама не ме кефи да ходя по всички компове и да им пускам Homegroup..