кучето и градския транспорт

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
fasulec
Новак
Новак

Re: кучето и градския транспорт

Мнение от fasulec »

Хора не така тесногръди,аз може да съм неграмотен ама вие се дръжте поне на положение......в София как може,ами в БДЖ........ееееееееееееее земете се стегнете ,,,,,...... и не така с тежък тон ,който иска тон може да ме намери на бариерата на Аязмото почти всяка вечер......с уважение Боян Бобеца
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

fasulec написа:Nirvana говорим за транспорта не за почистването
fasulec,
едно води до другото! Спазвай едното и ще се ползваш от другото!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
fasulec
Новак
Новак

Мнение от fasulec »

Неможе да знаете аз какво спазвам,а също така плащам данък+чип..........и е по опасно някой да те зарази с ГРИП в рейса,отколкото моя Питбул да ухапе,дефекира(изхожда),повърне,пръдне или мирише на "мокър вълк"..........(имам 13 автостопа с него из цялата страна)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Пропускаш същината на дискусията - никой не говори конкретно за теб или твоето куче. Няма как кондуктора да проверява кучетата за ваксини, паспорт, хигиенни навици и добър характер.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

fasulec написа:Неможе да знаете аз какво спазвам,а също така плащам данък+чип..........и е по опасно някой да те зарази с ГРИП в рейса,отколкото моя Питбул да ухапе,дефекира(изхожда),повърне,пръдне или мирише на "мокър вълк"..........(имам 13 автостопа с него из цялата страна)
Данък + чип може и да ги плащаш, хигиена на кучето може и да има, но когато естествените нужди на кучето да се отдели от "едни работи" повикат си част от масата хора, които не почиства след него! Досега съм видял точно веднъж в града по-възрастна жена да прибира с найлонова торбичка остатъците на кучето си!
Кучето ти може и да е добро по характер, но това никой от хората в автобуса не го знае, и примерно на мен ще ми крайно неприятно да се возя в такова транспортно средство (не че се возя де). Нищо лично към теб.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

fasulec написа:Хора не така тесногръди,аз може да съм неграмотен ама вие се дръжте поне на положение......в София как може,ами в БДЖ........ееееееееееееее земете се стегнете ,,,,,...... и не така с тежък тон ,който иска тон може да ме намери на бариерата на Аязмото почти всяка вечер......с уважение Боян Бобеца
Това не е тесногръдство, а трезво мислене. Факта, че обикаляш градинките и правиш бабаитска покана за физически контакт ме води отново към горепосочените факти, които ти изнесох (пожелавам ти да се намери някой дето ще ти върже и ще дойде да си поговорите на бариерата). Като успееш да завършиш 12-ти клас някой ден и седнеш да почетеш малко може и да научиш нещо ново за света... и по-точно, че това, което на теб ти се харесва, не е задължително да е въздесъщо като мнение и да го налагаш на другите!
И както казват мобилните оператори: "Мнението Ви е изключително важно за нас".
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Пичове, много грубо го захапахте човека. И аз съл абсолютно против куетата в градския транспорт, ама не така с грубиянщината към човека.

PS: Ако е същия Бобец, за който се сещам, завърши МГ-то и после май траспортно строителство във УАСГ. Набор 77 или 78...
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Стига толкова. :closed:
Заключено