PS: Да не казвам, пък колко ме дразни, че дяла се води Е, а не D....
И аз така си помислих - Е-то да го обединя всичкото в едно.niggaz_nature написа:Така ако SSD то е първи диск и ти зарежда ОС от него си оставяш system дяла задължително , рековери то по-желание. От другия диск може спокойно да затриеш и system и рековерито.
Само че не знам защо ти показва SDD то като втори диск , но ако е нагласено от Bios да ти боотва от SSD то дори и да е втори диск няма проблем.
Ще дойдеш на мойта,ама първо трябва даEDIT: Е, някой дялове въобще не ще да ги променя. Седят като заключени и след разширяване с мишката на съседния върху тях, после пак си се възстановява...
Именноniggaz_nature написа:Е не всичко се оправя с преинсталиране на ОС . Има къде къде по-лесни начини да се оправи дадено нещо. Но всеки много знаещ казва абе преинсталирай го и ще се оправи , не за друго а защото до там му стигат познанията. Омръзна ми да го чувам това преинсталирай и ще се оправи. Човека пита какво да направи и следователно му трябва разяснение , а не е стигнал до там да се преинсталира.
realprofesora написа:За 1 час работа никога не бих си позволил да търпя такива гадости и то на готина машина като тази. Моля се за тебе да не ти се прецака нещо в даден момент ,защото винаги ще си мислиш, че е от тази боза която някой преди тебе е натворил. И ако имаш проблем с някоя програма или драйвери занапред ....спомни си за думите ми.