Няколко въпросчета
-
excess_f
- Новак

Няколко въпросчета
Привет!
От два дни живея в града.Имам няколко въпроса,дано ме улесните : )
-Трябва ми фирмен магазин за пилешки продукти.Имам домашни любимци на които купувам дробчета,воденички и т.н. .
- Знаете ли някъде да продават преоценен хляб? Едно,че е по-изгоден,но и стар а той е по-подходящ за тях.
-Имам комбиниран фитнес уред за монтиране.Ако някой разбира от такива неща,да ми пише.От сервиза ми искат 50 лв. ... ако мога да мина по-тънко ще е добре : )
От два дни живея в града.Имам няколко въпроса,дано ме улесните : )
-Трябва ми фирмен магазин за пилешки продукти.Имам домашни любимци на които купувам дробчета,воденички и т.н. .
- Знаете ли някъде да продават преоценен хляб? Едно,че е по-изгоден,но и стар а той е по-подходящ за тях.
-Имам комбиниран фитнес уред за монтиране.Ако някой разбира от такива неща,да ми пише.От сервиза ми искат 50 лв. ... ако мога да мина по-тънко ще е добре : )
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Няколко въпросчета
Първо добре дошъл! 
Напиши само къде живееш, за да ти предложим нещо наблизо до вас
Напиши само къде живееш, за да ти предложим нещо наблизо до вас
-
Oxadoxa
- Потребител

В кауфланд надвечер свалят цената на хляба ,а евтини дреболийки трудно ще намериш.Месарските магазини продават като Монита,Прима,Брадърс...
- Roshavv
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Здрасти....на БИЛА има замразени дробчета и др. .... преоценен хляб има на Хлебозавода,до портала има една кабинка ... 
AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
-
colours
- Новак

- Обратна връзка:
От Градус преди взимах за моето куче пилешки смляни дреболии ...
http://www.serviz-klimatici.com - Икономични и Ефективни решения за Вашия дом или офис! Климатици и Сервиз - Стара Загора.
-
excess_f
- Новак

Благодаря Ви! Страхотни сте!
Живея в центъра - ул. Хаджи Димитър .Нямам проблем с разстоянията,обичам да ходя.
Много ми харесва Стара Загора. Аз съм от Бургас,но живях в София. Въпреки,че съм на 26 вече ,станах отново студентка.
Малко с намирането на работа ще се затрудня,струва ми се,но нищо. : )
Живея в центъра - ул. Хаджи Димитър .Нямам проблем с разстоянията,обичам да ходя.
Много ми харесва Стара Загора. Аз съм от Бургас,но живях в София. Въпреки,че съм на 26 вече ,станах отново студентка.
Малко с намирането на работа ще се затрудня,струва ми се,но нищо. : )
-
excess_f
- Новак

А Градус къде имат магазин,че нещо не ги намирам с Гугъла .
- z3us
- Потребител

Защо точно в Тракийския реши пак да ставаш студентка
С работата ще се озориш да, все пак зависи каква работа търсиш де. А Градус е името на фабриката, техни продукти има по много магазини, включително и големите вериги, иначе мисля че в магазин Риц пилешките продукти са само от тях 
-
excess_f
- Новак

Ясно,ще го потърся този магазин.
За университета...В момента сбъдвам своя мечта,записах ветеринарна медицина.Напуснах сигурната си и добре платена работа,сигурната си хубава квартира,приятели оставих и т.н. Много хора не го разбират.Аз обаче не искам да съм поредния консуматор а да се занимавам с това,което обичам. Ама много задълбах,затова спирам до тук! : )
Ако ми потрябва нещо друго,ще пиша пак!
За университета...В момента сбъдвам своя мечта,записах ветеринарна медицина.Напуснах сигурната си и добре платена работа,сигурната си хубава квартира,приятели оставих и т.н. Много хора не го разбират.Аз обаче не искам да съм поредния консуматор а да се занимавам с това,което обичам. Ама много задълбах,затова спирам до тук! : )
- z3us
- Потребител

- Tend
- Начинаещ

- Обратна връзка:
excess_f написа:Ясно,ще го потърся този магазин.
Ето тук получаваш нобелова награда за това че не си се отказала от мечтите си. Нищо на този свят не става лесно, особено осъществяването на мечтите ни.
Извинявам се за спама, но не се сдържах просто
Добре дошла в нашия красив и приветлив град, ако има нещо питай. Тук сме все добри хора, които си помагаме едни на други.
"Блаженството на тялото е в здравето, блаженството на ума - в знанието"
http://soundcloud.com/chino_sz
http://soundcloud.com/chino_sz
-
excess_f
- Новак

Благодаря за думите!
В града съм влюбена вече!
В града съм влюбена вече!