Изплащане на спечелени пари от английски сайтове

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Изплащане на спечелени пари от английски сайтове

Мнение от Nirvana »

Днеска се регистрирах в един английски сайт за онлайн бинго и след 4-5 врътки взех, че спечелих 27 паунда, но...
След като проверих дали стъпките на изплащане са коректни ми изписа, че следвайки правосъдието на UK, не мога да тегля парите от страната в която съм!

Ебаси! Толкова ли сме се омазали пред света, че са ни махнали от списъка с легитимни страни?!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Изплащане на спечелени пари от английски сайтове

Мнение от admin »

Не, по скоро са измамници. Кажи им да ти ги преведат след като си удържат данъка иначе ще ги съдиш. Държавата ни е пълноправен член на европейския съюз и тези забрани мисля, че не важат.
"There is no 'patch' for stupidity."
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

Намирисват на скамери, що не кажеш кои са? На мен ми се е случвало подобно, само че бях през впн на Германия, а там наистина закона е силен, така че пробвай с някой безплатен впн с UK сървър, ако ти изпише същото забрави за парите. Верифициран ли ти е акаунта? Как депозира? Много общо си питал, да не е някоя пирамида пак? :haha:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Nirvana написа:Днеска се регистрирах в един английски сайт за онлайн бинго и след 4-5 врътки взех, че спечелих 27 паунда, но...
След като проверих дали стъпките на изплащане са коректни ми изписа, че следвайки правосъдието на UK, не мога да тегля парите от страната в която съм!

Ебаси! Толкова ли сме се омазали пред света, че са ни махнали от списъка с легитимни страни?!
Няма такава забрана, на мен лично са ми пращали много пъти пари от Англия. Става и със WU и със Paypal и с каквото още се сетиш.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Minimum Withdrawal request is £50 GBP. Only one Withdrawal per day.
Players must have a 'Real Money' Account which must be funded with at least GBP £25 prior to requesting a withdrawal.
Any winnings derived from the Free money, promotional Bonus Bucks are not eligible for withdrawal.

:smoukin:
Публикувай отговор