Качеството на ремонтите в Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
zeowbad
Начинаещ
Начинаещ

Качеството на ремонтите в Стара Загора

Мнение от zeowbad »

Нека всеки напиши своето мнение,а моето е че качеството на ремонтите в Стара Загора и специално по бул. "Цар Симеон Велики е много лошо. Причината според мен липсата на всякакъв контрол първо от самите фирми извършващи рем. дейности и най вече от Община Стара Загора.Погледнете бордюрите около дърветата, шахтите пешеходните островчета .Образува и локви. Хвърлени милиони за некачествено строителство.Никъде в Европа няма комисия която би приела такъв обект с такова качество.
Маркировката там където е направена през нощта на фарове стои дразнеща на петна.
Който има фотоапарат да снима и публикува снимки тъй като общината спи зимен сън.
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Качеството на ремонтите в Стара Загора

Мнение от Roshavv »

е направиха някой лев от бюрдюри и "кокалчета"...
а до 1-во основно нарязаха асфалта ама забравиха да асфалтират... :spank:
хубаво е като се освежи но дано издържи повече...
Аватар
Веско
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Веско »

Наистина до 1 ОУ защо оставиха така улицата?
Аватар
creitars
Потребител
Потребител

Мнение от creitars »

когато направят водния цикъл ще направят и улицата на 1 основно споко никои не го е оставил наро4но,просто няма смисъл да го правят а след това да го развълят.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Пред нашия блок след 2 подписки най- после асфалтираха, но както казвате си оставиха ръцете. Спойката между отделните участъци от пространството е много лоша, събират се локви пред входовете и мисля, че до година ,две ще започне да е руши и самия асфалт. Шахтите още не са повдигнати на нивото на сфалта....изобщо кофти работа.
Няма кой да изисква по-високо качество...."машинката е смазана"(корупция ).
Popopopopo
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

creitars написа:когато направят водния цикъл ще направят и улицата на 1 основно споко никои не го е оставил наро4но,просто няма смисъл да го правят а след това да го развълят.
"водния цикъл" ??? а това е?
Аватар
creitars
Потребител
Потребител

Мнение от creitars »

смяна на канализацията около 1 основно
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

creitars написа:смяна на канализацията около 1 основно
аха... напролет? :cheers:
zeowbad
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от zeowbad »

realprofesora написа:Пред нашия блок след 2 подписки най- после асфалтираха, но както казвате си оставиха ръцете. Спойката между отделните участъци от пространството е много лоша, събират се локви пред входовете и мисля, че до година ,две ще започне да е руши и самия асфалт. Шахтите още не са повдигнати на нивото на сфалта....изобщо кофти работа.
++

А по източния тротоар на ул. "Ангел Кънчев" от ул."Христо Ботев" нагоре няма въобще тротоар и хората газят кал. Така е от възстановяването на града след опожаряването му от турците.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Тази шахта става вече трети кмет и не могат да я оправят:
https://maps.google.com/maps?q=%D0%A1%D ... 85,,1,3.36

Леко да капни дъжд и ти трябва лодка за да прекосиш на тази пешеходна пътека.
"There is no 'patch' for stupidity."
zeowbad
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от zeowbad »

Тази сутрин след дъжда огромна локва с/у хотел "Дедов" Няма ли тук съученици на кмета да му публикуват личния телефон Да му се пращат постоянно съобщения за да се гордей с ремонта. Няма ги и журналистите в Ст.Загора да снимат и пишат реално за ремонтите,а не да чакат кмета да ги разкарва с буса.

Има и още един много важен въпрос липсата на паркинги и въобще липсата на политика в това направление.Платените зони и паяците не са решение дори и временно.Но нека някой направи нова тема.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Бе и мен не ме кефи положението,ама що се хвърляте така срещу кмета ? Истината е,че направи адски много за града ... Той няма как да стои по цял ден до фирмата изпълнител,не му е и работа да разбира от асфалтиране,има си хора дето да гледат тея работи,тях набеждавайте. :crazyeye:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

zeowbad написа:Тази сутрин след дъжда огромна локва с/у хотел "Дедов" Няма ли тук съученици на кмета да му публикуват личния телефон Да му се пращат постоянно съобщения за да се гордей с ремонта. Няма ги и журналистите в Ст.Загора да снимат и пишат реално за ремонтите,а не да чакат кмета да ги разкарва с буса.

Има и още един много важен въпрос липсата на паркинги и въобще липсата на политика в това направление.Платените зони и паяците не са решение дори и временно.Но нека някой направи нова тема.
Кмета е направил каквото е зависело от него, не е полагал той асфалта. Просто трябва да престанем да крадем, но ние няма да го направим, затова ни трябва по-сериозно следене за спазването на законите. Това обаче няма да стане, защото хората отгоре крадат най-много, така че за момента това е положението :) Помня преди 2 години на кръстовището на дедов по посока центъра се събираше огромно количество вода, на всичкото отгоре имаше огромни дупки под водата. Веднъж така скочих в тази дупка, че ми се откачи мигача който е на калника. Цяло чудо беше, че нямаше други щети по автомобила. Ако се направи една равносметка за 2 години положението се е подобрило 100кратно. Аз поне не знам да е имало толкова голяма промяна в града ни за толкова малко време досега.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

zeowbad написа:
realprofesora написа:Пред нашия блок след 2 подписки най- после асфалтираха, но както казвате си оставиха ръцете. Спойката между отделните участъци от пространството е много лоша, събират се локви пред входовете и мисля, че до година ,две ще започне да е руши и самия асфалт. Шахтите още не са повдигнати на нивото на сфалта....изобщо кофти работа.
++

А по източния тротоар на ул. "Ангел Кънчев" от ул."Христо Ботев" нагоре няма въобще тротоар и хората газят кал. Така е от възстановяването на града след опожаряването му от турците.
Няма страшно, хората си ходят по улицата, колите са свикнали и гледат с повече от 70 да не карат(то и без това между двете отсечки не може да се ускори повече с изключение на сребристите мерцедеси и беемвета) . Да не говоря че СБС е денонощен магазин но има само 4-5 паркоместа пред магазина, останалото паркира на улицата и кой къде свари.
Ужасна история, но се свиква. Всичко ще се оправи ,но просто трябва да блъснат някой човек и тогава .
Popopopopo
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Под договора за изпълнение на тези така наречени благоустройства стой подписа на кмета. Аз специално не съм доволен от това, че няма контрол или по скоро няма къде да подавам жалби срещу нередности по тези така наречени благоустройства. Тази шахта за която бях писал по горе съм писал толкова писма до кметовете, включително и за некадърно частично решаване на проблема ама и до ден днешен проблема не е решен т.е. шахтата наводнява улицата при всяко валене. Може ли да са толкова тъпи тези които почистват шахтата, че да изчистят шахтата уж и да сложат боклука от горната страна на шахтата където е наклон към шахтата, на първия дъжд който беше на следващия ден целия боклук отново влезна в шахтата. Няма такива малоумниици, честно бате.
"There is no 'patch' for stupidity."
Публикувай отговор