Информация за интернет доставчиците в Стара Загора.
- System_error
- Старо куче медалист
Re: Информация за интернет доставчиците в Стара Загора.
Стори ми се, че е повече от миналия месец...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Могат, ама не искат, защото не е икономически изгодноemzo написа:Тракия кабел, са като CTC на времето, памти века едно малко градче не могат да окабелят.

-
- Потребител
Нищо никой не е вдигалSystem_error написа:Стори ми се, че е повече от миналия месец...

-
- Старо куче медалист
Чета тука едно ново инфо в сайта на Булсат:
"Допълнителните декодиращи у-ва се монтират на разстояние не повече от 15 м от основното декодиращо у-во.
Изисква се ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН монтаж от оператора.
Сключва се договор за срок от 18 месеца, считано от датата на подписването му.
След изтичането му и при изпълнение на условията по договора, оборудването става собственост на Абоната......"
Та значи ли това ,че не мога да си занеса сега втория приемник на село?
"Допълнителните декодиращи у-ва се монтират на разстояние не повече от 15 м от основното декодиращо у-во.
След изтичането му и при изпълнение на условията по договора, оборудването става собственост на Абоната......"

- vkv
- Старо куче медалист
Какъв е проблема да ти монтират доп.приемник и след това да го ползваш на село с антена насочена към Hellas Sat 2 на 39° East ?nike718 написа:Чета тука едно ново инфо в сайта на Булсат:
Няма такъв проблем,а така са доста абонати на Була....и не само.Да не те притеснява това 15 метра.

-
- Начинаещ
Здравейте, и аз се интересувам от доставчик на нет, но на село - отнася се за Калояновец. Гледах за покритие и не намерих информация. Някой има ли информация по въпроса?
- The enD
- Старо куче медалист
Най-добре да питаш директно доставчиците, които си си харесал.
Не се знае дали преди една седмица не са пуснали интернет и някой да ти каже остаряла информация.
Не се знае дали преди една седмица не са пуснали интернет и някой да ти каже остаряла информация.
-
- Начинаещ
един път видях колата на ИГ, но по обходен път, а в техния сайт няма никаква информация отдавна май.
- The enD
- Старо куче медалист
Вдигаш телефона и питаш. На ИГ сайта не е от най-красивите.
-
- Старо куче медалист
Още едно питане, имам друг приемник на Булсат, ако го монтирам на село а само разнасям картата, става ли?
Или картата е вързана с приемника?
Или картата е вързана с приемника?
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Картата е свързана с приемника.
То няма вече ИГ, те се продадоха на една софийска компания която е собственост на мобилтел. Не сменят името за да може да получават по - лесно разрешения за влизане в каналната мрежа на града. Факт е, че големите доставчици виваком ги мотае умишлено по няколко месеца.
То няма вече ИГ, те се продадоха на една софийска компания която е собственост на мобилтел. Не сменят името за да може да получават по - лесно разрешения за влизане в каналната мрежа на града. Факт е, че големите доставчици виваком ги мотае умишлено по няколко месеца.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Nirvana
- Старо куче медалист
Ако ти е открит блока и имаш видимост в посока Калояновец, направи си слагай наноантена и забравяш доставчика. Т.е., от града ще си пращаш сигнал.stani написа:Здравейте, и аз се интересувам от доставчик на нет, но на село - отнася се за Калояновец. Гледах за покритие и не намерих информация. Някой има ли информация по въпроса?
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
-
- Старо куче медалист
Я разкажи малко повече?От къщи(8 етаж) център имам 16 километра въздушна линия до къщата на с.Плоска могила.Мога ли да хвърля нет до там сравнително без много зор.Nirvana написа:Ако ти е открит блока и имаш видимост в посока Калояновец, направи си слагай наноантена и забравяш доставчика. Т.е., от града ще си пращаш сигнал.stani написа:Здравейте, и аз се интересувам от доставчик на нет, но на село - отнася се за Калояновец. Гледах за покритие и не намерих информация. Някой има ли информация по въпроса?
-
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Да,ако имаш пряка видимост.nike718 написа:Я разкажи малко повече?От къщи(8 етаж) център имам 16 километра въздушна линия до къщата на с.Плоска могила.Мога ли да хвърля нет до там сравнително без много зор.Nirvana написа:Ако ти е открит блока и имаш видимост в посока Калояновец, направи си слагай наноантена и забравяш доставчика. Т.е., от града ще си пращаш сигнал.stani написа:Здравейте, и аз се интересувам от доставчик на нет, но на село - отнася се за Калояновец. Гледах за покритие и не намерих информация. Някой има ли информация по въпроса?
Сателитна телевизия и интернет
042/680815,088/8-45-76-90,089/7-90-46-76
042/680815,088/8-45-76-90,089/7-90-46-76
- Nirvana
- Старо куче медалист
Наноантената мисля струва около 100-120 лв.
Много хора не са наясно с този вид услуга, с която може да си съкратиш голяма част от разходите по интернет.
Да речем, че 5 човека си делите месечната такса download 3 MB - примерно 30 лв и с наноантената единия пръска към другите. Доколкото знам около 10-15 км може да прати сигнал, но сътветно ще ти падне и скоростта.
Много хора не са наясно с този вид услуга, с която може да си съкратиш голяма част от разходите по интернет.
Да речем, че 5 човека си делите месечната такса download 3 MB - примерно 30 лв и с наноантената единия пръска към другите. Доколкото знам около 10-15 км може да прати сигнал, но сътветно ще ти падне и скоростта.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари