Препоръчайте ми добра оптика
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
Препоръчайте ми добра оптика
Здравейте
Препоръчайте ми с ваши впечатления къде сте доволни от "магазин"за оптика.Интересувам се да правят прегледи и да продават очила на място.(ходено е вече при очен лекар)
Благодаря
Препоръчайте ми с ваши впечатления къде сте доволни от "магазин"за оптика.Интересувам се да правят прегледи и да продават очила на място.(ходено е вече при очен лекар)
Благодаря
-
elekom
- Потребител

Re: Препоръчайте ми добра оптика
Миналата седмица си правих очила в оптика Хес,да ти кажа останах много доволен,чак се изненадах,че някъде може да има такова любезно обслужване.Правят и преглед,ако имаш нужда.Намира се срещу църквата на Пингвините.
-
zeowbad
- Начинаещ

Има такава тема: viewtopic.php?f=1&t=38476&hilit
Аз не съм доволен от "ХЕС" преди 2-3 години фотосоларните ми очила не потъмняваха равномерно.
Аз не съм доволен от "ХЕС" преди 2-3 години фотосоларните ми очила не потъмняваха равномерно.
- System_error
- Старо куче медалист

Е то не е било от оптиката, а от материала, който си избрал. И моите ги правих там и ме предупредиха - може стъклени за по 60 кинта стъклото, може и такива за 240. Разликата е така и така.... Аз като прост избрах да не правя компромис със зрението си.zeowbad написа:Има такава тема:viewtopic.php?f=1&t=38476&hilit
-
3AgHuK
- Потребител

Моята приятелка си прави наскоро в оптиката срещу малката Лаваца.Остана доста доволна-за един ден и ги направиха.Работят с някви японски стъкла, ама незнам марката точно.

- JO_MASTERA89
- Потребител

Знаете ли коя е оптиката на д-р Желязкова от "Иван Рилски" ?
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Е колко скъпи да трябва да са - има drivewear за 130-140лв в София... Аз преди 6 години взех за 120лв от оптиката на Руски 20 със филтър за шофиране и работа на компютър и още не са мръднали... Искат си почистване, но поне не се драскат.System_error написа:Е то не е било от оптиката, а от материала, който си избрал. И моите ги правих там и ме предупредиха - може стъклени за по 60 кинта стъклото, може и такива за 240. Разликата е така и така.... Аз като прост избрах да не правя компромис със зрението си.zeowbad написа:Има такава тема:viewtopic.php?f=1&t=38476&hilit
- System_error
- Старо куче медалист

Вече не помня цифрите, но баха над 600 с рамките.
- JO_MASTERA89
- Потребител

Еми заделил съм около 400лв и ще вземам тези дни. За сега съм се спрял на антирефлексното покритие само , защото лятото като ме дразни слънцето така или иначе си нося слънчевите очила и не ми трябва това фотосоларно.
- System_error
- Старо куче медалист

При мен фотосолара потъмнява най-много зимата. Ако пък съм в планината и има сняг, става толкова черни, че чак дразни.