кого трябва да сезирам по този казус?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: кого трябва да сезирам по този казус?

Мнение от emzo »

В база Голеш и на Зарата (К.Ганчево)има такива компресори и са 101% на тръба.
Същото е и за тази до Маджерито.

Зарата до ОМВ, доколкото :mrgreen: знам не е на тръба.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

realprofesora написа:
mupk0 написа:На тръба означава,че купуват метана от Овергаз в случея ако не лъжа.Метана идва до станцията от газофикациооната мрежа в града.Докато другият тип метан станции(то май в стара загора няма такива де) си поръчват ремаркета с бутилки и от тях прехвърлят в колите....а ремаркета пълнят в Зарата до КГ,Маджерито....
Сега да разясня. Това ,че не сте видели ремаркетата не значи ,че ги няма. Огледай се на бензиностанцията ...как се казваше тази първата вдясно към КолюГанчево. Ремаркето е зад стената бетонната. Ако идва "на тръба" както се изразявате то трябва да има помпена станция която да нагнетява до 200 бара и нагоре. Само ,че са малко скъпички тези помпени станцийки. Та за да сте сигурни като говорите нещо (отнася се за всички не само до участниците в темата) и да не употребявате фрази от сорта Доколкото знам, не съм сигурен, предполагам, дочух, един познат ми спомена но не бил сигурен..ако не се лъжа. и такива подобни-разпитайте на самата станция за какво става въпрос ,никой няма да ви откаже тази информация.Макар да не мога да видя с какво ще ви стопли изобщо.

Изреждам всички метанджииници в града и къде са им компресорите и кво що,защото явно твоя познат си говори ейтака.....

Маджерито -> зареждат промишлени ремъркета и са на тръба с компресор в трафопоста.Входящото му налягане е 50атмс,а компресора вдига до 240атм.Там пълнят най-много бутилките в града.Има отстъпка от 15ст при над 100кг или нещо такова на месец.Цена преди месец 1.80лв/кг

Зара кв.К.Ганчев -> отново са на тръба.Зареждат промишлени ремъркета отново от колонка.Компресора им се намира между газовата бутилка(заровената) и бетонната стена.При включването му изгасят много често лампите над бетонните прегради.Пълнят на около 220атм средно.Таблото им за отчитане е на изхода на бензиностанцията посока Хасково и са със собствен трафопост до кафенето им(масите отвън).С карта отстъпка 5ст/кг Цена 1.74лв/кг.Метана идва при 5амт доколкото знам.

ОМВ на Славянски.Отново са на тръба.Не пълнят промишлени ремъркета.Компресора е на пресечката на руски и славянски(между светофара и DHL).При включването му винаги спират лампите над метана и понякога над газта.Пълнят на 210атм.Няма никакви отстъпки и точки за метана няма. Цена 1.89лв/кг.Таблото на овергаз се намира между компресора и светофара.Метана идва при 5амт доколкото знам.

Ремикс - ДАП . Там също са на тръба.Не пълнят промишлени ремъркета,но зареждат автобусите с метан.Компресора им е най-големият в града с кулер(охладител,защото метана при компресията се загрява,а там с климатици и огромни радиатори се охлажда).Пълнят на около 210-220атм ,но там колата ми има най-нисък пробег.Имаше промоция преди при 20лв касови бележки даваха 1л течност за чистачки,а при 15 ароматизатор или нещо такова. Цена преди няколко месеца 1.89лв/кг.Компресора и таблото на овергаз са едно до друго.Метана идва при 5амт доколкото знам.

Зара (До Билла) - също са с компресор и на тръба.Пълнят идентично с долната Зара на 220атм.Доскоро компресора им беше изгорял и не зареждаха. Там обаче цената е 1.89лв/кг.Таблото им към Овергаз се намира в дясно от компресора.Метана идва при 5амт доколкото знам.

Метан станцията на База Голеж още не съм я посещавал,но едва ли ще е на ремъркета.

Ако някой не е съгласен да се обоснове кое,как и защо ;) Ако не вярват колеги да отида до долна зара да видят между бетонните стени какво има...колонки за зареждане,но не помня точната цена.Ако някой се съмнява мога да му уредя и една разходка :D

emzo написа:В база Голеш и на Зарата (К.Ганчево)има такива компресори и са 101% на тръба.
Същото е и за тази до Маджерито.

Зарата до ОМВ, доколкото :mrgreen: знам не е на тръба.

Зарата до ОМВ няма метан :D
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Тая до Билла бе, нали има ОМВ до нея. Долу на Славянски дори не знаех, че има Зара.
Ти си се фанатизирал на тема метан :mrgreen:
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

emzo написа:Тая до Билла бе, нали има ОМВ до нея. Долу на Славянски дори не знаех, че има Зара.
Ти си се фанатизирал на тема метан :mrgreen:
Аз си помислих,че имаш предвид средната зара(до долно ОМВ) :)

Иначе не съм се фанатизирал.Зареждам почти винаги вечер след 22:00 и то е тихо и няма хора.Всичко се чува:D
Oxadoxa
Потребител
Потребител

Мнение от Oxadoxa »

На Голеш метана е 1.59 с карта.
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Oxadoxa написа:На Голеш метана е 1.59 с карта.
Ако нямаш 15-20кг бутилки се губи смисъла.
Публикувай отговор