Рязане с плазма цнц машина,
-
Sasho&Eva
- Начинаещ

Рязане с плазма цнц машина,
Колеги къде в стара загора могат да ми срежат на плазма една планка 13мм дебела по мои размери , (за направата на изпускателен колектор)?
- bsbs
- Старо куче медалист

Re: Рязане с плазма цнц машина,
Сещам се за "сидер-94"Sasho&Eva написа:Колеги къде в стара загора могат да ми срежат на плазма една планка 13мм дебела по мои размери , (за направата на изпускателен колектор)?

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
-
Sasho&Eva
- Начинаещ

Доре долу къде се намира?
- System_error
- Старо куче медалист

Плазмата им не е при тях. От известно време е при нас, ама единия и оператор е 10-15 дена командирован във Франция. Ако не ти е спешно, дай им схема или чертеж. Аз ще ти направя програмчето (грубо казано, сме една фирма), но не знам дали ще пратят техния оператор да ти я изреже. Ако има и друго за рязане, предполагам, ще те включи. Намират се на улицата на складовете, западно от кръстовището на багира. Халето има вътрешен паркинг, а на него с големи букви пише Сидер94.Sasho&Eva написа:Доре долу къде се намира?
-
Sasho&Eva
- Начинаещ

Ами мисля да ви оставя една нова гарнитура и по нея да режат и разпробият дупките за колектора предполагам че така е най - лесно за вас да вземете размера, и една гарнитура от турбото защото и за него ми трябва фланец, железата ги имам. Горе долу за какви пари говорим?
- System_error
- Старо куче медалист

Ако е само рязането, цената е смешна... Занеси ги на колегите и ще ти кажат всичко.
-
Sasho&Eva
- Начинаещ

Добре мерси
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Може да се свържеш и с колегата klox от форума - неговата фирма предлага водоабразивно рязане, от скоро имат и лазер.