Информация за интернет доставчиците в Стара Загора.

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
JO_MASTERA89
Потребител
Потребител

Re: Информация за интернет доставчиците в Стара Загора.

Мнение от JO_MASTERA89 »

Вече се махам от ИГ. 8 години съм техен абонат , но с тази оптика убиха всичко хубаво. Постоянни прекъсвания и не мога нито покер да играя нито от време на време OnLine игрица като w3 или cs. Я кажете Тракия кабел има ли прекъсвания и става ли за онлайн игри като дота и контра ?
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Стават.
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

JO_MASTERA89 написа:Вече се махам от ИГ. 8 години съм техен абонат , но с тази оптика убиха всичко хубаво. Постоянни прекъсвания и не мога нито покер да играя нито от време на време OnLine игрица като w3 или cs. Я кажете Тракия кабел има ли прекъсвания и става ли за онлайн игри като дота и контра ?
И аз се махнах от ИГ, но ЛАН-а им. Сега съм на Булсатком и съм доволен. Дотата няма проблеми. Свалям с 12МБ от замунда.
Аватар
JO_MASTERA89
Потребител
Потребител

Мнение от JO_MASTERA89 »

Съжалявам , че съм се мъчил 3-4 месеца с надеждата да се оправи оптиката на ИГ. Вчера звъннах на Тракия кабел и днес на обяд ми прекараха ЛАН-а. 15лв за 32MBits. Няма прекъсвания и лаг в игрите и покера. Пушка е :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Аватар
Веско
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Веско »

To интернетгруп ,не ги ли купи Мтел. Гледам вчера във входа имаше листовки за НЕТ от Мтел .Вече и в Стара Загора!--това пишеше и някави цени при договр за 2 год.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Купиха ги преди известно време, да.
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

VIT написа:To интернетгруп ,не ги ли купи Мтел. Гледам вчера във входа имаше листовки за НЕТ от Мтел .Вече и в Стара Загора!--това пишеше и някави цени при договр за 2 год.
И преди съм го писал тук - откъм цени и скорости, инсталационни такси и тн глупости са зле, но на работа съм към тях от три години, почти без прекъсвания и тн. За дом само Булсатком и Тракия Кабел в Зарата. :)
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Ментелска му работа - т.е. договор :lol: много им здраве
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Браво, дано се посъживят, че с тези условия от преди 10 години...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Някой може ли да сподели как стоят нещата с доставчиците в блока на БКП-то? До колкото разбрах, Тракия Кабел нямат покритие там. В момента са на Близу с телефон, нет и ТВ. Държат да си имат и трите услуги в пакета, но не гонят нито скорост на нета, нито някви специални програми по кабелната (е, хубаво е да си имат Дискавърита и тем подобни, да не е съвсем постно). В момента плащат 30 лв на месец, за 1 приемник, нет и стационарен телефон, което за мен е доста. Аз примерно плащам под 30 за нет и кабелна с 4 приемника... Давайте съвети, да остават ли хората (бабата и дядото) на същия план или има и по-добри варианти.
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

System_error написа:Някой може ли да сподели как стоят нещата с доставчиците в блока на БКП-то? До колкото разбрах, Тракия Кабел нямат покритие там. В момента са на Близу с телефон, нет и ТВ. Държат да си имат и трите услуги в пакета, но не гонят нито скорост на нета, нито някви специални програми по кабелната (е, хубаво е да си имат Дискавърита и тем подобни, да не е съвсем постно). В момента плащат 30 лв на месец, за 1 приемник, нет и стационарен телефон, което за мен е доста. Аз примерно плащам под 30 за нет и кабелна с 4 приемника... Давайте съвети, да остават ли хората (бабата и дядото) на същия план или има и по-добри варианти.
Булсатком нямаха ли покритие (единствено телефон липсва при тях в момента)? До колкото помня едно време на CTC май около Корекома им започваше трасето за абонати за този район? Относно ИГ, хайде няма нужда да подписвам договор за година ако ще и гигабит да ми дават. ;)
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Значи им казвам да си остават на същия план...
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Ако им е изтекъл договора със сигурност ще им предложат друг.Може да се разберат за цената :)
http://blizoo.bg/bundle_single_info.htm ... 2%C0%D0%D2
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HyBRiD-X »

Някой с оптика от Булсатком в района между ул. Христо Ботев и Автогарата? Че преди близо месец опъваха оптиката си и ме блазни идеята да сменя ИГ с тях. На ИГ съм от поне 4-5 години, доволен съм от ЛАН-а им, ама разликата 16 лв за 20МBps на фона на 15 лв за 50MBps по оптика въобще не е малка.
Публикувай отговор