Водоеми край Старозагорско + информация

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
diavolo666
Начинаещ
Начинаещ

Re: Водоеми край Старозагорско + информация

Мнение от diavolo666 »

То това езеро е пълна мистерия,аз лично ходих един път на малкото езеро уж за щука,и ми взеха 8 лв.и ми казаха че мога да хвърлям само и единствено за щука!
ЗАЩО ЛИ?????
Имам и целогодишна карта за 5 лв. и уж със нея има отстъпка,но тя не въжала за малкото езеро!
Странни правила! Тъй че следващия път ще отида за АКУЛИ!!! :imsorry:[/quote]
:lol: За акули звучи добре!Аз също имам карта,но не съм ходил още,но го имам като едно наум,и не за друго а защото си е близко :) Факт е,че има много риба в езерото![/quote]
То,че има има,но защо стои само около моста,там където не дават да се лови!
Мистерия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mafia:[/quote]
Защото там я хранят минувачи,виждал съм хора да и хвърлят по цяла торба нарязан на филии хляб,които шараните дружно омитат за нула време.Днес от чорбаджията разбрах,че шарана вече се е замъкнал в езерото и ставал добър риболов ;)Същото се е получило и на 7-и,ама облажилите се нищо не пишат по въпроса :Alvarin: ...
ivanofff
Новак
Новак

Мнение от ivanofff »

diavolo666 написа:То това езеро е пълна мистерия,аз лично ходих един път на малкото езеро уж за щука,и ми взеха 8 лв.и ми казаха че мога да хвърлям само и единствено за щука!
ЗАЩО ЛИ?????
Имам и целогодишна карта за 5 лв. и уж със нея има отстъпка,но тя не въжала за малкото езеро!
Странни правила! Тъй че следващия път ще отида за АКУЛИ!!! :imsorry:
:lol: За акули звучи добре!Аз също имам карта,но не съм ходил още,но го имам като едно наум,и не за друго а защото си е близко :) Факт е,че има много риба в езерото![/quote]
Защото там я хранят минувачи,виждал съм хора да и хвърлят по цяла торба нарязан на филии хляб,които шараните дружно омитат за нула време.Днес от чорбаджията разбрах,че шарана вече се е замъкнал в езерото и ставал добър риболов ;)Същото се е получило и на 7-и,ама облажилите се нищо не пишат по въпроса :Alvarin: ...[/quote]
С две думи да се нареждаме!
Спортни стоки от Англия на супер цени!
Станете наш партньор и печелете добри допълнителни доходи.
Получавате 25лв при регистрация!
http://sports.mymall.bg/?a_aid=5235f1080cb4e
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Някой не се ли е сетил да хвърли някоя друга хищна риба вътре ей така за спорта :mrgreen: Аз ако бях риболовец и ме цакаха с тези правила със сигурност бих го направил.
"There is no 'patch' for stupidity."
ivanofff
Новак
Новак

Мнение от ivanofff »

ivanofff написа:
diavolo666 написа:То това езеро е пълна мистерия,аз лично ходих един път на малкото езеро уж за щука,и ми взеха 8 лв.и ми казаха че мога да хвърлям само и единствено за щука!
ЗАЩО ЛИ?????
Странни правила! Тъй че следващия път ще отида за АКУЛИ!!! :imsorry:
:lol: За акули звучи добре!Аз също имам карта,но не съм ходил още,но го имам като едно наум,и не за друго а защото си е близко :) Факт е,че има много риба в езерото!
Защото там я хранят минувачи,виждал съм хора да и хвърлят по цяла торба нарязан на филии хляб,които шараните дружно омитат за нула време.Днес от чорбаджията разбрах,че шарана вече се е замъкнал в езерото и ставал добър риболов ;)Същото се е получило и на 7-и,ама облажилите се нищо не пишат по въпроса :Alvarin: ...[/quote]
С две думи да се нареждаме![/quote]

То,ако беше интересно и имаше риба,щеше да има по 50 човека,не по 5,и хората нямаше да ходят на Пресевните,ами щяха да са на езерото Загорка! И е тъпо да ти кажат,ТАКСА 8 ЛЕВА,НО ИМАШ ПРАВО ДА ЛОВИШ САМО ЩУКИ!!!!!
genkogenev
Потребител
Потребител

Мнение от genkogenev »

Еййй , не четете ей ! Относно езерото Загорка : вижте стр. 1 на тази тема защо на едно място има риба а на друго няма .
Специално за някой колеги : Говорим за ез. Загорка / гр. Стара загора / :cheers:
ivanofff
Новак
Новак

Мнение от ivanofff »

genkogenev написа:Еййй , не четете ей ! Относно езерото Загорка : вижте стр. 1 на тази тема защо на едно място има риба а на друго няма .
Специално за някой колеги : Говорим за ез. Загорка / гр. Стара загора / :cheers:
Благодаря за инфото колега,чел съм го но си мислех че не е вярно,но вече съм съгласен с колегата за мрежите! :cheers:
С две думи:Не ходете там търсят"БАЛЪЦИ"! :cheers:
genkogenev
Потребител
Потребител

Мнение от genkogenev »

ivanofff написа:
genkogenev написа:Еййй , не четете ей ! Относно езерото Загорка : вижте стр. 1 на тази тема защо на едно място има риба а на друго няма .
Благодаря за инфото колега,чел съм го но си мислех че не е вярно,но вече съм съгласен с колегата за мрежите! :cheers:
С две думи:Не ходете там търсят"БАЛЪЦИ"! :cheers:
Не е точно така , защото в разрешената част също има риби и то сериозни . Ловил съм амур аколо 50 см на бял червей , каракуда до 500 гр. бяла риба около кило и шаран около 2 кг . Има и щуки . Взема се само каракуда , червеноперка и щука .
Интересно е вечер след работа през лятото , когато няма време за по-далечни места .
diavolo666
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от diavolo666 »

Понеже си имам приказката с чорбаджията,сьм го питал точно това,че хората говорят,..така и така,имало мрежи,които пречат рибата да се движи свободно и,че поради това на разрешените за риболов места нямало риба..,та той ми отговори,че това са пьлни глупости и не отговаря на реалноста!А сме ходили заедно на риболов,и улова сме го пускали в езерото(морунаж,платика,кефал,каракуда).Така,че не знам,аз там на риболов не сьм бил,вьпреки картата,която имам(пьк лично сьм пускал кофа риба наскоро :) )Коментарите са от вас,тези които сте ловили там ;)
genkogenev
Потребител
Потребител

Мнение от genkogenev »

diavolo666 написа:Понеже си имам приказката с чорбаджията,сьм го питал точно това,че хората говорят,..така и така,имало мрежи,които пречат рибата да се движи свободно и,че поради това на разрешените за риболов места нямало риба..,та той ми отговори,че това са пьлни глупости и не отговаря на реалноста!А сме ходили заедно на риболов,и улова сме го пускали в езерото(морунаж,платика,кефал,каракуда).Така,че не знам,аз там на риболов не сьм бил,вьпреки картата,която имам(пьк лично сьм пускал кофа риба наскоро :) )Коментарите са от вас,тези които сте ловили там ;)
:grin2: Мрежата се вижда по повърхноста ! От моста на изток прекосява цялото езеро от север на юг.
ivanofff
Новак
Новак

Мнение от ivanofff »

genkogenev написа:
diavolo666 написа:Понеже си имам приказката с чорбаджията,сьм го питал точно това,че хората говорят,..така и така,имало мрежи,които пречат рибата да се движи свободно и,че поради това на разрешените за риболов места нямало риба..,та той ми отговори,че това са пьлни глупости и не отговаря на реалноста!А сме ходили заедно на риболов,и улова сме го пускали в езерото(морунаж,платика,кефал,каракуда).Така,че не знам,аз там на риболов не сьм бил,вьпреки картата,която имам(пьк лично сьм пускал кофа риба наскоро :) )Коментарите са от вас,тези които сте ловили там ;)
:grin2: Мрежата се вижда по повърхноста ! От моста на изток прекосява цялото езеро от север на юг.
Още като ми казаха,че в малкото езеро мога да ловя само хищна риба и то само на рибка или воблер,и че на червей не може да се хвърля ми стана ясно,че ШМЕКЕРУВАТ НЕЩО,а то явно рибата :cheers: е там!
diavolo666
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от diavolo666 »

Утре,ако времето е добро,мислим да пробваме този канал на Брикел-на Гълъбовския.Всяка прясна информация ще ни е от полза :) Това,което последно ме посъветваха познати ходили там преди време е,че трябва само къси пръчки до към 5 метра.Дано само не се омотаме по тези канали-едни заградени,други не :lol: Много време мина от последното ми посещение,ама няма начин да не намерим точното място.
genkogenev
Потребител
Потребител

Мнение от genkogenev »

diavolo666 написа:Утре,ако времето е добро,мислим да пробваме този канал на Брикел-на Гълъбовския.Всяка прясна информация ще ни е от полза :) Това,което последно ме посъветваха познати ходили там преди време е,че трябва само къси пръчки до към 5 метра.Дано само не се омотаме по тези канали-едни заградени,други не :lol: Много време мина от последното ми посещение,ама няма начин да не намерим точното място.
Няма начин да се объркаш
diavolo666
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от diavolo666 »

Е,днес посетих Розов кладенец.Върнах лентата,снимки и бележки,които съм си водил през годините и се оказа,че за последно съм ходил там през септември'04.Оказа се,че всичко се е променило много,и то към лошо,и все в една посока-бракониерството :? Неволно,а в последствие и по моя воля,станах свидетел на невиждано от мен до този момент масово бракониерство,искаше ми се да видя докъде е стигнала тази напаст.В ония години си спомням,че бракониери бяха основно тези без билет,като идваха горските се разбягваха,нямаше или аз поне не помня да съм виждал парашути и серкмета..А сега всичко живо ловеше с парашути и серкмета!Или почти всички,които видях :wink: Озадачаващото беше,че единствените ловящи с въдица и плувка(освен мен и моя човек) бяха...цигани!Да,цигани,точно тези където все оплюваме,че са ни виновни за обезрибяването.Ама по цигани се оказаха българите,и то такива на години 60+ - всички бяха по на толкова,а бе хора на годините на баща ми 8O Завързах приказка с едно мургаво хлапе,което ми говореше за фидер,мач,за карбон,че и за това как е звънял на телефона на ИАРА в Стара Загора и никой не му вдигал :? А хлапето си цъкаше каракудата на плувка,на 4 мт. директен,както и още двама трима от неговите.А Бай Ганьо мощно размяташе мрежестите си уреди :spank: Вярно-риба там бол,работа пък йок,нямат финикийски знаци хората,но какво ще направиш с толкова много риба?!При всяко вадене серкмето даваше по моя преценка около 15-20 кг. риба,чак по двама го вадеха!С тоя чувал риба тока в енергото ли ще си платят,водата и кабелната ли,не знам :confused2: И при положение,че предния ден ИАРА-та направила 10 акта на Чайка,тази металната конструкция в началото на стената,което значи,че на никой му не пука от тези актове!Както се изказа един от тези-,,те ИАРА-та си вършат тяхната работа-ние пък нашата''!Просто нямам думи-no comment!ИзображениеИзображениеА ние нашата пък работа си свършихме,хванахме някоя и друга риба,но горчилката си остава,българина си е сбъркан,генът му е такъв,и няма да има оправия,това е жалкото :? ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

diavolo666, виждам, че си съвестен човек, но когато видиш подобни индивиди не търси ИАРА, а директно на 112!
от 2011г. телефон 112 е вързан към ИАРА и моментално се пращат екипи!

А лично аз видя ли такива, моментално правя забележка. Първо, че ми цопат с тия мрежи и нищо се не хваща, второ, че вадят и малките рибки (по 10 санта) и за следващия сезон ще чакаме да покълнат налъмите, трето - правят го за месо или печалба, което не е свързано по никакъв начин със спорта РИБОЛОВ! Това не са риболовци, а мръсни бракониери, които си го търсят!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
genkogenev
Потребител
Потребител

Мнение от genkogenev »

От последната снимка виждам че си влязал по асвалтирания път , където помпите засмукват вода за ТЕЦ-1 и АЕС -а . Мрежата , която се вижда на снимката НЕ Е бракониерска а е сложена за да не минават риби към смукателите .
Иначе за срекметата - грозна ежедневна гледка .
Публикувай отговор