Водоеми край Старозагорско + информация
- Nirvana
- Старо куче медалист
Re: Водоеми край Старозагорско + информация
Рибата на това място ми казаха, че много често имала тения в нея! Задължително сваляйте всички люспи при чистенето, защото понякога тениите остават под тях или в стомаха!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
-
- Начинаещ
Да,тя тази мрежа ми е ясна,просто си снимах мястото,допадна миgenkogenev написа:От последната снимка виждам че си влязал по асвалтирания път , където помпите засмукват вода за ТЕЦ-1 и АЕС -а . Мрежата , която се вижда на снимката НЕ Е бракониерска а е сложена за да не минават риби към смукателите .
Иначе за срекметата - грозна ежедневна гледка .

-
- Начинаещ
Обичам да си похапвам риба,та снощи я препьржихме,стана като чипс,проблеми нямаNirvana написа:Рибата на това място ми казаха, че много често имала тения в нея! Задължително сваляйте всички люспи при чистенето, защото понякога тениите остават под тях или в стомаха!

- Nirvana
- Старо куче медалист
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
-
- Начинаещ
Утре дестинация Тунджа край Зимница.Хм,не ми е силата в речния риболов,не ловя с боло,та много ще ми е интересно какво ще се получи.Светнаха ме къде да пробваме по реката,взех и си добро количество червей,остава да направим някакъв риболов 

- vkv
- Старо куче медалист
"Светни" и нас къде да пробвамеdiavolo666 написа:Утре дестинация Тунджа край Зимница.Хм,не ми е силата в речния риболов,не ловя с боло,та много ще ми е интересно какво ще се получи.Светнаха ме къде да пробваме по реката,взех и си добро количество червей,остава да направим някакъв риболов

-
- Начинаещ
Извъртяхме един валат днес
Преди обед за час-два на Зимница-нищо.После на водопада на Шаново-пак нищо
Завързах приказка с един работник от пресевната,който каза,че сутринта орките извадили мрежа с 40 кг. каракуда,вчера пък имало и сом 9 кг. в мрежата,като един по-малък им се изплъзнал
Той допълни,че и в момента имало поне няколко мрежи вътре,то така си било там всеки ден!В Шаново каракудата я предлагали по левче килото

-
- Новак
То и в Зимница е същата работа сигурно!diavolo666 написа:Извъртяхме един валат днесПреди обед за час-два на Зимница-нищо.После на водопада на Шаново-пак нищо
Завързах приказка с един работник от пресевната,който каза,че сутринта орките извадили мрежа с 40 кг. каракуда,вчера пък имало и сом 9 кг. в мрежата,като един по-малък им се изплъзнал
Той допълни,че и в момента имало поне няколко мрежи вътре,то така си било там всеки ден!В Шаново каракудата я предлагали по левче килото
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Така трябва да се действа!
http://www.kazanlak.com/news-13929.html
Спортни стоки от Англия на супер цени!
Станете наш партньор и печелете добри допълнителни доходи.
Получавате 25лв при регистрация!
http://sports.mymall.bg/?a_aid=5235f1080cb4e
Станете наш партньор и печелете добри допълнителни доходи.
Получавате 25лв при регистрация!
http://sports.mymall.bg/?a_aid=5235f1080cb4e
-
- Начинаещ
В Зимница дори трябва да е по-страшно,по обясними причини...Тук и да си говорим файда явно няма,защото няма начин ИАРА да осьществява контрол всекидневно по всички водоеми в окрьга.Не пипне ли дьржавата с твьрда рька...Или риболовците трябва да организират мобилни групи срещу бракониерите-бой и е_анеivanofff написа:То и в Зимница е същата работа сигурно!diavolo666 написа:Извъртяхме един валат днесПреди обед за час-два на Зимница-нищо.После на водопада на Шаново-пак нищо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така трябва да се действа!
http://www.kazanlak.com/news-13929.html

-
- Новак
Здравейте колеги!Някой има ли информация,какво е положението на яз.синята река?
-
- Начинаещ
С пожелание кьм всички сьфорумци за весело изпращане на старата година и посрещане на новата!Много положителни емоции да имаме по любимите ни водоеми,богат улов и бракониер да не срещаме,живи и здрави да сме! 

- vkv
- Старо куче медалист
И от мен весело посрещане на Новата Година!diavolo666 написа:С пожелание кьм всички сьфорумци за весело изпращане на старата година и посрещане на новата!Много положителни емоции да имаме по любимите ни водоеми,богат улов и бракониер да не срещаме,живи и здрави да сме!
От 28.12.13 една мрежа по- малко в реката

-
- Начинаещ
За много години!Някой вече да е направил сефтето за 2014-а ? 

- Nirvana
- Старо куче медалист
Днес направих опит на яз. Сладък кладенец, ама греда.... Хванах само един костур 300-400 гр на змиорка.
Поне си направих уникално барбекю с жената! Супер беше времето и нямаше вятър.
Поне си направих уникално барбекю с жената! Супер беше времето и нямаше вятър.
-
- Начинаещ
Щом си успял и жената да заведеш,значи сполучливо си открил сезона
При мен думичката риболов е забранена и обикновено ходя м/у 8 и 5,когато "някои" работят,а после ни сьм лук ял-ни лук мирисал