На всички с българско гражданство и българска националност казвам Честит 3ти март! На останалите 4еstit treti mart .
И на майчин език "Вayramınız kutlu olsun ". Нека езика, религията и традициите не ни разделят като народ български.
Живи и здрави.
българи-юнаци! Чухте ли, че освирквали ОреШарски на Шипка? Няма да чуете ми, те медиите са свиневски.
И както сполучливо е отбелязал професорът, да не обидим управляващите днес : Чок гееби булгаристан маане пазарлъкълър бунаклъ!
тва на чист "майчин език"!
българи-юнаци! Чухте ли, че освирквали ОреШарски на Шипка? Няма да чуете ми, те медиите са свиневски.
И както сполучливо е отбелязал професорът, да не обидим управляващите днес : Чок гееби булгаристан маане пазарлъкълър бунаклъ!
тва на чист "майчин език"!
Mного се изкефих като чух ей сега по БТВ едно доста силно УУУУУУУУУУУУ, по време на речта на Орешарски на Шипка
За какво точно ми благодариш, 3ти март беше преди 2 дена!?
Ехото от ууууууууууууууууууу обаче продължава :)
А това ли имаш предвид. Ами и аз мразя някой (изключвам Орешарски, такива като него не ги смятам за хора, стана ми отвратителен още от стачката на учителите) да се прави на заинтересован за благините на народа , а всъщност да обслужва други интереси.
Та това ни остава, само едно мощно УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!