Лясковец , защо загина командос

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Лясковец , защо загина командос

Мнение от admin »

Полицаите твърдят, че той не е излизал от тях. Ако живее с майка си има логика, тя ходи да пазари. По - скоро са пробвали 1 - 2 пъти през годините и като са видели, че не буйства и са се отказали и сега като се е активирал се чудят как да се оправдаят.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

"Ние сме ВЕЛИКА нация-кисело млеко, секс и демокрация!" -това е едно страшно точно прозрение на класиците от "Контрол"!
Ние си имаме безумни поговорки и приказки, почти във всички е залегнала идеята за непогрешимост, но пък си избираме да ни управляват безумни цървули...

И така:"Всяко чудо за три дни!"
Беше убиецът на банкерката, заложниците в банката, Отвертката и докторите в Дупница, военният от Пловдив....В очакване на поредната кървава драма-от която нито ще си извадим изводи, нито ще си вземем поука.
Ние не сме даже нация от овце, ние сме кози-"Всяка коза за свой крак" >доказано е, че не можем да живеем в общество, тоест рано или късно ще изчезнем. Но може би точно така и трябва да стане?!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

realprofesora написа:Булдог, операцията не е толкова проста. Прозорците и вратите са били с прегради от плоскости и поради това е съществувала невъзможността от използване на димни и звукови гранати. Този психар се е готвел за бой цели 2 години и не е излизал никъде от дома си. Бил е в постоянна бойна готовност-защо мислиш е могъл да открие толкова бърз огън :chaingun: . Така ,че да не подценяваме ситуацията, но са можели да го изненадат и по други начини. Сигурен съм ,че тази операция ще влезе в учебниците на баретите.
Професоре, не се опитвай да оправдаваш тия трътлеци, нарекли се "командоси", "барети", и прочие! Ако такава ситуация не им е по силите, що щяха да правят, срещу истински терористи? Щом човек, без кой знае каква военна подготовка, е способен да им нанесе такива поражения с ловно оръжие, как ли щеше да е, ако бяха цял взвод ислямисти, с автоматично оръжие и всякакъв друг вид снаряжение? Сигурно един "командос" нямаше да остане, трябваше да вземаме назаем, я от американци, я от руснаци! И ако не им е по силите, какво търсят там, да бяха станали хамали, поне физическите данни ги имат, за умствените не съм сигурен...

За мен, истината е една - всичко в страната е ерзац, менте, това не подминава и тия служби. Не им знам, как им се прави подборката за тия "командоси", но като им гледам шефовете, не е трудно да се отгатне и за редовите! Щото, освен да тежат по един тон, друго май не се гледа. Е, и резултатите са вече налице...
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

@мухогон, само да ти вметна, че оръжието не е обикновенно ловно, нещо като гладкоцевна ловна пушка стреляща с оловни проектили(съчми), макар да е разполагал и с такава.Психопата е притежавал ловна карабина от типа полуавтоматична Калашников, на която цевта е по дълга и е много по опасна от самия АК47-7,62( имам колега ловджия който притежава точно такава)тази карабина Калашников може да стреля с най различни боеприпаси-бронебойни, подсилени и т.н..Пълнителите на тези карабини варират от 5до 15патрона, но като нищо може да се постави и с 30 патрона. Така, че арсенала на бившия работник от военен завод не е за подценяване, напротив.
Смятай от 5 метра през дървена врата какво правят тези куршуми, минават като през хартия без дори и джаул загубена енергия.
А като знам мощта на оръжието с което съм въоръжен на аватара си, по време на клетвата...пък и по време на цялата ми служба в армията-2години и 3 месеца, доста патрони съм изстрелял с него, та си вадя заключение за карабината на убиеца от Лясковец.
http://www.lov-i-ribolov.topobiavi.com/ ... 39772.html
Popopopopo
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Аз пък мисля, че не оръжието е толкоз важно, колкото, кой го държи, и как го ползва! Ако пък имаше истински боен снайпер, трябваше поне 10 да натръшка, тъй ли? Или ония добитъци са смятали, че само като им види големите туловища, и той сам ще им клекне? Е, май се е оказал по-куражлия, вижда се! Трябва да им го направят шеф, това заслужават! А колкото до психическите му отклонения, официалната статистика сочи, че вече всеки пети има такива, тъй че, едва ли ще е някакво голямо изключение!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

muhogon написа: Или ония добитъци са смятали, че само като им види големите туловища, и той сам ще им клекне? Е, май се е оказал по-куражлия, вижда се!
Само за този пост си вече инкогнито във форума за мен. :spank:
От тук на там дума имат администраторите на сайта.
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

vkv написа:
muhogon написа: Или ония добитъци са смятали, че само като им види големите туловища, и той сам ще им клекне? Е, май се е оказал по-куражлия, вижда се!
Само за този пост си вече инкогнито във форума за мен. :spank:
От тук на там дума имат администраторите на сайта.

Да, прав си, съжалявам, няма защо да обиждаме животните, те нямат вина, а пък и ЕС го забранява, трябва стриктно да спазваме директивите им, нали?
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

това ли са ни спец частите... бай Петко с 3 ловни пушки ги разби?
някой писа по нагоре за терористичен акт... дано няма.... че тогава трябва викаме армията.....ама то и армия нямаме...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Roshavv написа:това ли са ни спец частите... бай Петко с 3 ловни пушки ги разби?
някой писа по нагоре за терористичен акт... дано няма.... че тогава трябва викаме армията.....ама то и армия нямаме...
Не си в час за "пушките". Явно не разполагаш с информация. Разполагал е с 2 ловни пушки и с 2 карабини полуавтоматични АК.
Вземи прочети темата и тогава поствай.
Popopopopo
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Бай Петко тренира черните барети...
Не, сериозно, с колкото и карабини да е разполагал, колкото и да е бил откачен, това никак не променя факта, че куките се осраха мощно, нали?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
stivans
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от stivans »

Как се отваря метална врата при "ювелирна акция" ,и какво очакват ,че ги чака от човек с 4 пушки рано сутрин при толкова блъскане и чукане .Сигурно са се мъчили с отверка и чук да отключат вратата.
Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от stivans на Пон Мар 17, 2014 17:12 pm, променено общо 1 път.
Стара Загора
Аватар
dobringeorgiev
Новак
Новак

Мнение от dobringeorgiev »

Е, какво очаквате? Решението е взето от некадърници. Без план, без подготовка - толкова. В крайна сметка този човек е излизал навън през нощите без пушките (по думите на съседи) и е било нормално да го следят и тогава да го хванат. Но не - решили са другояче.
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

Аз смятам, че човекът е невинен, а институциите в Лясковец са виновни. Човекът многократно е пращал предупредителни писма да престане или поне да се намали шумът и тормозът от училището и никаква реакция.
Можеше общината да му предостави къща в друга част на града, ама чиновниците са си направили оглушки естествено.
Колко от вас са викали полиция, заради шумни съседи? А, представете си, че този шум е години наред и със сигурност ще ви изнерви до предела, дори и да сте най-клинично здравите хора на земята.

И, откъде пък накъде ще нахлуват в дома му посред нощ?
Какво им е направил?
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

realprofesora написа:
Roshavv написа:това ли са ни спец частите... бай Петко с 3 ловни пушки ги разби?
Не си в час за "пушките". Явно не разполагаш с информация. Разполагал е с 2 ловни пушки и с 2 карабини полуавтоматични АК.
Вземи прочети темата и тогава поствай.
в час съм беееееее.... десет пъти каза че са много опасни и т .н. ..и кфо да направим сега? м? води ЛОВНО оръжие .. нали..продава ли се...продава се........ и с бойната и с ловната версия съм стрелял... е? почти едно и също е......ама нали отива спец звеното ... те са очаквали рязано чифте сигурно... стратега им мноо слаб... жалко за загиналия....
това е показност... ако са искали толкова може да го прегърне някой цивилен полицай в магазина примерно и готово...
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

По американските закони, лясковлията не е нарушил никакви закони.
В САЩ 60% от населението има собствено оръжие.
Затова се смята за непреземаема държава от сухопътна армия, дори и собствената им армия да бъде победена, нападетелят го чака десетки години партизанска война срещу стотиците милиони домашни оръжия.
Моят дом, моята крепост.
Притежаването на оръжие там се смята за един от символите на свобода и независимост на личността.

Как ще ги стигнем ли хамриканците? Ето така. С оръжие.
Ни мангал, ни нагла кука с 6-месечен курс да ми дава наклон на к*ура.
Публикувай отговор