България на мангалите!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: България на мангалите!

Мнение от realprofesora »

Magas написа:Професоре аз съм полу инвалид ако незнаеш късно е а и ако се стегнем ще оправим държавата само ако мърморковците, нищо лично ни оставят да работим интернет и думите са по силни от меч в края на краищата е констроиран като оръжие ако незнаеш ще го използвам :grin2:
Да ти имам ентусиазма на 25 годишен.
А това дето си го написал е доста неграмотно написано и нещо не схващам мисълта ти, но както и да е . Аз съм на 48 и вече 30 години си работя и спазвам законите в държавата и като гледам какво се случва ми се струва ,че съм си загубил времето.
Но ще поживеем и сам ще се убедиш, че тука в България няма перспектива за нормален живот. България се циганизира и основната цел е унищожаване на българското население. Икономика няма, всички сме затънали в дългове. Здравеопазване няма, културата е под нивото на първобитните хора.
Казваш "да се стегнем и ще оправим държавата", но не казваш реално(чиста проба популизъм) какви са стъпките да се оправи държавата, че да има работа за хората и поминък по селата. А за интернет не се заблуждавай "лошите" отдавна си го ползват. Има създадени огромни фирми с голям ресурс и потенциал, които да тролят и влияят на общественото мнение. Така,че успех с използването на "силните думи".
Popopopopo
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Magas »

Добре,че не ти оправляваш и макар да си прав в известен смисъл нека ти кажа не съди за хората по цвета всеки има право на собствен избор :P
Бъди такъв какъвто си
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Magas написа:Добре,че не ти оправляваш и макар да си прав в известен смисъл нека ти кажа не съди за хората по цвета всеки има право на собствен избор :P
Пак нищо не казваш, за какъв цвят ми говориш, за какъв избор. Трябва да те закарам в някое село и да видиш изнасилени и пребити възрастни хора които плачат и ги е срам да си кажат какво се е случило, окрадени и унизени. И това се случва всеки ден и познай кой го прави-точно циганите. Оправдават се с глада и безработицата. Нито затвор ги спира, нито полиция. Като излезат от затвора са още по-нагли и още по-организирани. На такива случаи съм се нагледал, че ти е болна фантазията. Но ти няма как да го разбереш ,защото няма кой да ти поднесе гадната, мръсна статистика, само от време на време някой смел репортер ще каже нещо по някоя телевизия и до там. Изобщо си нямаш напредстава колко произшествия от битов характер на денонощие се извършват. Айде стига толкова и децата знаят за какво става въпрос, само някои все още се намират да се правят на интересни и да говорят за право на избор и борба с думи в интернет. Визирам и теб в това число. Млад човек си вземи се порови малко и ще научиш истината за българската действителност, не само да гледаш телевизия и да си мислиш, че като постнеш някое по-остро постче в нета и ще засегнеш някой, та виж се поправил и заживял според правилата. Циганите интернет не четат. Те бродят вечер със своите автомобили и бусове напоследък и търсят своите жертви.
П.С. И "Управляваш" не се пише с "О".
Popopopopo
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Magas »

Лъжеш се ако мислиш,че незнам често го виждам по интернет и тв а и почти всеки уикенд ходя извън града а наскоро бях в банско правел съм почивки и излети на такива места съм бил така, недей да говориш без да ме познаваш ако искаш да довършим на лс да не спамим темата :)
Бъди такъв какъвто си
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Още малко среща си уговорете, да се разберете я на по чашка, я нещо друго.
Това, че си ходел до банско или извън града в изречението ти, не носи никаква информация всъщност какъв е опита ти за да обориш неговото изказване или да дадеш някакви примери, а просто се хвалиш. Истината е, че на истина имаме много цигани на които им спряха помощите и те сега няма как да се препитават. Събират се на тумби и в селските райони където има един полицай на 2 и повече села виреят като гъби след дъжд.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Да не се повтаряме по сто пъти, но пак ще го кажа:Паразитите могат да надделеят само върху слаб организъм!
При липса на държава и държавност на тая територия-бългерия, просто не може да е по друг начин!
От една страна имаме нагли чиновници, обучени в НИЩОПРАВЕНЕ и разтягане на локуми-от друга е индийско мародерско племе, оскотяло от мързел и глад...Какъв да е резултатът?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
dobringeorgiev
Новак
Новак

Мнение от dobringeorgiev »

Егоизъм и мързел са двете причини за изпуснатите юзди...
Публикувай отговор