Това нещо става ли за нещо ?
В смисъл да се развие някой болт по окачването, да се смени носач, шарнирче, някоя беалета, ей такива непрофесионални цели ? Ще се ползва рядко, рядко, рядко ... зависи от пътищата

Говорим за тия до 100-110лв.
При колите 100 коня са 100коня и на рено и на ауди.admin написа:Мисля професоре, че точно марката тука е от значение. До колкото съм чувал на бош са на цветове спрямо за професионални цел и за домашни.
И аз не искам да заблудя някой, защото откак взеха да ни правят ремонтите външни фирми и не съм работил с гайковерта- трябва да има повече от 4-5 години.admin написа:Чувал съм в офиса коментар за какво ги купуват точно определен модел ама не съм си играл да го помня, мисля че беше като натиснеш непрофесионалния на някакво натоварване и превърта, а другия не ама това само по спомен. Нямам лично наблюдение.
Никакъв проблем няма да имаш с гайката на амортисьора. Даже и гайка на главина може да развие ,ако не е много натегната заводски.emzo написа:Основно ме интересуваше дали едно райдърче ще развие гайка на тампона на амортисьор(без да се държи стержена законтрен), на някой носач ей такива дреболии.
Че за подарък го глася и ако не върши работа ще е кофти.
дреболиИ-множествено число, завършва на И не на Йmiteto79 написа:професоре успя да ме убедишщом върши работа за дреболий скоро време ще си купя аз съм се спрял на райдер и ще пиша какъв е резултата
Сори брат , но съм маняк на тема Й( И кратко)miteto79 написа:готово редактирах го и с какво се промени темата тук сме да споделяме мнение а не да се учим на правопис
"Маниак" е по-точно от "маняк".realprofesora написа:Сори брат , но съм маняк на тема Й( И кратко)miteto79 написа:готово редактирах го и с какво се промени темата тук сме да споделяме мнение а не да се учим на правопис