Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!

Мнение от Bul-Dog »

Ами не, пич, ти просто си научен да разсъждаваш черно-бяло. За теб цифровизацията не важи.
Елементаризираш нещата до исторически препратки и, смея да твърдя, нелогични изводи.

Излез от матрицата,мен, животът е по-сложен. Как да ти обясня сега, че щом пришълците от Европа са унищожили индианците, то от това не следва, че Путкин е ебати демократа?!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Много добре го каза :)

Имахме голяма армия, щото ни беше страх. А защо ни беше страх?! Защото бяхме част от голямата империя на злото!!!

Същата тази империя в момента възкръсва лека полека.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Много добре го каза :)

Имахме голяма армия, щото ни беше страх. А защо ни беше страх?! Защото бяхме част от голямата империя на злото!!!

Същата тази империя в момента възкръсва лека полека.
Имахме армия, защото статуквото в света беше такова. Дали сме се страхували не знам, ама че турци и гърци ни имаха страха, това го знам. Е, какво пък, сега сме в НАТО, нямаме армия, ама пък си имаме член 5, и може да се окажем в ситуацията на тия, дето хранят чужда армия, щото нямаме своя.А доколкото имаме подобие на такава, тя отстоява "стратегическите" ни интереси в Афганистан. Е да, сега сме част от голямата империя на "доброто", имаме си толерасти, гейпаради, триполови същества, "първи" и "втори" родители, "щастливи" кокошки, прасета, и всякакви други хайванчета, но крайно бедни и нещастни хора! Какво пък, в името на западната "демокрация", ще се жертваме нали?

А колкото до Путин, никога не съм казвал, че е "демократ" ,не бива да обиждаме човека, не го е заслужил. Хиляди пъти предпочитам да ни управляват такива "недемократи" като него, пред нашенските "демократи" - дупедавци. А Русия никога не е умирала, че да възкръсва, тя просто се завърна на мястото си, за най-голям ужас на сегашните ни задокеански господари.
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

И да ви кажа, как ще завърши тази сага, според мен. Украйна ще остане в ролята на буфер, война в истинския смисъл няма да има. Триполовците ще продължат да се ежат още известно време, но няма да тръгнат на истинска конфронтация с Русия, не им влиза в интересите да се жертват за Украйна. Както и няма да се жертват за никой друг, даже и за съюзниците си.
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

Bul-Dog написа:Ами не, пич, ти просто си научен да разсъждаваш черно-бяло. За теб цифровизацията не важи.
Елементаризираш нещата до исторически препратки и, смея да твърдя, нелогични изводи.

Излез от матрицата,мен, животът е по-сложен. Как да ти обясня сега, че щом пришълците от Европа са унищожили индианците, то от това не следва, че Путкин е ебати демократа?!
Чак пък избити. Под САЩ се намира 120 милионна де факто индианска империя.
Да, за индианската Русия Мексико, става въпрос. :)

Мухогона да отиде съвсем наблизо в капиталистеческа Гърция и да види колко са "бедни" хората там, какви хубави имоти и коли имат, как масово имат слуги от Албания, България, Украйна и други соц държави.
А, и 3-полови си имат, на всеки уличен телефон има по няколко обяви за такива, хората въобще не се притесняват да си оставят координати и квото и да било. :grin2:

Бедни са само в България, защото още преди 70 години разни свинари и овчари, овладели полицията и армията със съветска помощ, ограбиха народа до шушка. После инвестираха парите му в соц-гробници заводи, които после пък внуците на свинарите и овчарите сами разбиха на скраб. И така, цялото национално богатство беше унищожено, народът си остана в схлупените къщурки, панелки и със старите колици, одрипан, лошо хранещ се с олио по 2 лева, вместо да нагъва маслини и зехтин по 10 лева килото, да е дебел и болен още от 40 години, поради лошата и евтина храна, и да живее средно със 7 години по-малко от гърка.

Същият грък, който гладуваше по времето на царска България, че България го хранеше, направи му училищата, инфраструктурата по време на войната.

Познайте 3-те разлики?
Е, има и още по-фрапираща разлика - северна vs. южна Корея.
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от bsbs »

muhogon написа:И да ви кажа, как ще завърши тази сага, според мен. Украйна ще остане в ролята на буфер, война в истинския смисъл няма да има. Триполовците ще продължат да се ежат още известно време, но няма да тръгнат на истинска конфронтация с Русия, не им влиза в интересите да се жертват за Украйна. Както и няма да се жертват за никой друг, даже и за съюзниците си.
Боли ма фара как ще завърши тази сага....даже и според теб.Крим си направиха референдум и хората взеха своето решение.
Това,че на "триполови" еднополови ,двуполови ,на теб и мен и т.н. не ни харесва решението на суверена....няма никакво значение.
М/у другото аз не съм чувал за империя на доброто.Империите винаги са на злото било тя Русия, Турция и т.н.Налагането на собствени интереси никога не може да е добро за никого освен на налагащите.
Четейки постовете в темата разбирам,че се интересувате от история,но си я тълкувате по странен начин.Понеже ми е интересно
мога ли нейде да прочете и видя документите(официалните) с кое се доказва освобождението на България от Русия....че и два пъти?Ам погледнете Санстефанския договор... ..според договора Черна гора, Сърбия и Румъния са признати за независими държави..........,а княжество България е под руска военна окупация и ще продължи две години.За Берлинския....не ми се говори.
Колкото за нашата армия....въпреки,че няма и една загубена битка....парадокса е ,че винаги сме губещи.Защо....това е друга работа. :cheers: :cheers:
Изображение
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

abc написа:
Bul-Dog написа:Ами не, пич, ти просто си научен да разсъждаваш черно-бяло. За теб цифровизацията не важи.

Чак пък избити. Под САЩ се намира 120 милионна де факто индианска империя.
Да, за индианската Русия Мексико, става въпрос. :)

Мухогона да отиде съвсем наблизо в капиталистеческа Гърция и да види колко са "бедни" хората там, какви хубави имоти и коли имат, как масово имат слуги от Албания, България, Украйна и други соц държави.
А, и 3-полови си имат, на всеки уличен телефон има по няколко обяви за такива, хората въобще не се притесняват да си оставят координати и квото и да било. :grin2:

Бедни са само в България, защото още преди 70 години разни свинари и овчари, овладели полицията и армията със съветска помощ, ограбиха народа до шушка. После инвестираха парите му в соц-гробници заводи, които после пък внуците на свинарите и овчарите сами разбиха на скраб. И така, цялото национално богатство беше унищожено, народът си остана в схлупените къщурки, панелки и със старите колици, одрипан, лошо хранещ се с олио по 2 лева, вместо да нагъва маслини и зехтин по 10 лева килото, да е дебел и болен още от 40 години, поради лошата и евтина храна, и да живее средно със 7 години по-малко от гърка.

Същият грък, който гладуваше по времето на царска България, че България го хранеше, направи му училищата, инфраструктурата по време на войната.

Познайте 3-те разлики?
Е, има и още по-фрапираща разлика - северна vs. южна Корея.
Най-напред, спри да пишеш под няколко ника, ставаш смешен! Това извън темата, за протокола!

Капиталистическа Гърция може да е богата, което е друг въпрос и тема, ама днешна капиталистическа България нещо я окъса, що така? Гърците имали зехтин, добре, ами ние какво, нагъваме ГМО-тата на Запада, за това ли беше борбата, това ли е демокрацията? А щом възприемаш третия пол за нещо нормално, какво пък, следващото преброяване и ти се пиши такъв! Или изпаднахме в ситуацията на жабата, дето като видяла, че подковават вола, и тя вдигнала табаните?

А за Мексико, тя е толкова "индианска" империя, колкото днешните италианци са Римска империя, или пък днешните гърци са Византийска империя. Ако си беше дал труда да попрегледаш историята, по-вярно щеше да дойде - колония от Испанската империя. А аз не знам нейде по света, бивша колония да е в цветущо състояние, била от Испанска, Британска, или друга империи. Но това също е друга тема.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Аз точно се зарадвах, че повече хора започнаха да пишат по темата без лични нападки и ненужни дразги и хоп- появиха се хора с няколко ника :) :) Кой според теб е другия му ник на колегата, че ми стана любопитно? Най вече ми е чудно защо според теб, би си правил труда да поддържа втори акаунт? Какво би спечелил от това?
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Аз точно се зарадвах, че повече хора започнаха да пишат по темата без лични нападки и ненужни дразги и хоп- появиха се хора с няколко ника :) :) Кой според теб е другия му ник на колегата, че ми стана любопитно? Най вече ми е чудно защо според теб, би си правил труда да поддържа втори акаунт? Какво би спечелил от това?
Ами просто е, тук реагираш само ти, или това не го приемаш като косвено доказателство? Има разбира се, и други признаци, ама като гледам, друг не се идентифицира с тоя ник! Или да ти го кажа по-ясно, тъй, че и ти да го разбереш - другия му ник на "колегата" ти, е твоя сегашен, сега схвана ли? И ако възприемаш като лична нападка, че те призовавам да не пишеш от няколко ника, (щото имаш и друг), си е твой проблем, щраусовските ти изпълнения не помагат!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Хахаха. Ок. Живей си в своя свят на конспирации. Не са много глупаците, на които би им дошло на акъла да пишат от няколко ника или тези които могат да си го помислят за някок друг. За твоя жалост (пък и моя), не съм уникален и има и други хора, споделящи моята гледна точка в няква степен. Това означава ли , че всички са един и същ човек? Ако имам нещо да казвам, нямам никакви скрупули или предразсъдъци да го изрека, че и с името си да се подпиша (него поне го знаеш, всеки ден се гледаме). Навремето си мислеше и че аз и админа сме един и същ човек, но уви. ..Dream on in delirium, дет се вика на майчин език. Дай ся по темата, че пак цял форум ще се смее с нас. Аз за кво спрях да пиша няколко месеца тук. Май ще взема пак да си почина, че вместо да разпускам, аз само се товаря от глупости.

PS: Като стана дума за админа, няма ли най - накрая да оправите тапатолка, че е тъпо да се пише от браузъра на телефона. ..
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Глупости
Последно промяна от didka на Нед Апр 27, 2014 22:10 pm, променено общо 1 път.
Dog drags - no tracks...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Като казах - щраусовски изпълнения, имах предвид точно това, че ще се правиш на луд за пенсия! И други били споделяли неговите мнения...да си видял някъде да казвам, че съдя за това по еднаквите мнения? Съдя по съвсем други неща, които те издават, колкото и да се мъчиш да го скриеш, не става. А иначе, не ми дреме, ако щеш и от 10 ника пиши, едва ли ще казваш нещо ново, само ще се преповтаряш, а накрая очаквам, като капак, така да се забатачиш в никовете си, че да започнеш да опонираш сам на себе си. Тогава ще е голям сеир!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

:haha: Ей, луд умора няма. Параноя и конспирация. Тва е ежедневието някои хора :beroe:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Май всички си пишем нашите виждания и толкова? :) След последния ми пост нещо позамря работата - гледам никой не отговори нищо, а на muhogon всички хукнаха да му плюят отгоре? :)
Днес гледам отново западната двулична демокрация в действие - http://dnes.dir.bg/news/bulgaria-doklad ... 4658?nt=10 :bigboss: "”Хюмън райтс уоч”: България гони със сила бежанци (снимки)"
http://dnes.dir.bg/news/politzia-doklad ... 98201?nt=4 "Бежанци: Биха ни, държаха ни гладни и жадни"
Ето ви демокрацията, която толкова хвалите, в действие. Франция може да депортира граждани на ЕС без никой да каже дума, а ние не можем да връщаме нелегални фалшиви бежанци, които реално са радикални ислямисти, вкарани в Сирия, за да свалят правителството. За по-приятно решиха да ги складират в България, най-бедната държава от ЕС, при това нямаме право да ги връщаме, нямаме и право да ги препращаме, само ни дадоха някаква минимална помощ, която за никакъв не стига. По принцип демокрацията е много хубаво нещо, освен когато стане така, че за едни може, а за други не.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Какво да отговорят, те нещата се виждат, от ясно по-ясно. А пък, както се оказа,"опонента" май е само един, а той и безтова лесно се изчерпва...
Публикувай отговор