Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!
Насе, подготвят лордовете на злото идването на един, дето ще се нарече господар на целия свят. На някои ще го наложат със сила, други сами ще му колинясат цвилещи от възторг.
Не е от мене това, а е предречено в една Книга отпреди 2000 години. Апокалипсис се казва, св. Апостол Йоан..
А сега си преведи името на джуджето-вечен президент." Влад"- на руски господар ли е?
"Мир"-свят ли се превежда?
Не е от мене това, а е предречено в една Книга отпреди 2000 години. Апокалипсис се казва, св. Апостол Йоан..
А сега си преведи името на джуджето-вечен президент." Влад"- на руски господар ли е?
"Мир"-свят ли се превежда?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- muhogon
- Старо куче медалист
Парадът наистина е впечатляващ! Е, да им е честит празника на руснаците, не само в Русия! Те са си извоювали правото да го имат, независимо, кой как ще злобее днес по техен адрес!
А за почитателите на еврогейските "ценности", ако изобщо може да се говори за ценности, ще им дам само един цитат, копирах го от коментарите под клипа -
Пожелавам си, и ние един ден, да можем да кажем същите думи за страната си!
А за почитателите на еврогейските "ценности", ако изобщо може да се говори за ценности, ще им дам само един цитат, копирах го от коментарите под клипа -
Андрей Яценко
преди 7 часа
Слава РОССИИ!!! Я горжусь своим народом!!! Всех с праздником
Пожелавам си, и ние един ден, да можем да кажем същите думи за страната си!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Ми няма го кажеш ти пък специално, докат хвърляш плонж пред дребни диктатори.
- muhogon
- Старо куче медалист
Да, скоро няма да го кажа, но не защото хвърлям плонжове, по плонжовете си ти, с одупване отвсякъде, то така ни учат в Европата! Няма да го кажа, щото няма за КАКВО да го кажа! И ти няма да го кажеш, щото ганьовската простотия - ...булгар, булгар..., сещаш се отде идва цитата, те е налегнала с пълна сила. Да идем, и да правим метани на Европата, та дано се смили, да пусне нещичко... Я кажи, що твоя идол, дето го тачиш толкоз, дойде, само, за да окраде и той разграбената ни държава? Защо тоя същия идол, само и само да е на власт, се прегърна с най-големите отрепки, само и само, да запази драгоценните си имотчета? Не, че някой щеше да му ги вземе, всичко е пашпулига. Е, като се прегръщаш с отрепки, какъв си и ти самия? Даже и по-жалък от отрепка, щото поне дружките му още имат амбиции, а той, вече на пръст замирисал, имоти дири! И същия този, ще ми се нарича цар, какъвто, никога не е и бил, тогава е управлявал регентски съвет, но това е друга тема! Ето там ни е проблема, че все боклуци, като тоя "цар" например, са ни управници, как тогава да кажа - гордея се? Ама виж, булгар-булгар тръгва да търси кусури на чужди такива - такива били, онакива, лоши, диктатори, и прочие! И дори да са такива, какво от това? Щом техните страни са си ги избрали, значи те това искат, те да си им сърбат попарата! Ама наш булгар-булгар, решил акъли да дава, сякаш някой го брои за слива...Щеше да е смешно, ако не е тъжно! Тъжно е, защото съм виждал, как в една Чехия, която пък изобщо не може да се обяви за русофилска страна, на най-съкровените места, в дворовете на църкви и замъци, имат войнишки гробища, изрядно поддържани, на съветски войници и офицери, загинали в битка на тяхна земя! И надписите на надгробните паметници, са на чист руски език, при все, че чешкия ползва латиницата! А тука, какво, "царе" дирят имоти, с това ли да се гордеем? В Русия си имат военен парад, тука правим гейпаради, наистина си е за гордост! Какво пък, еврогейовете да се гордеят, аз нямам за какво!Bul-Dog написа:Ми няма го кажеш ти пък специално, докат хвърляш плонж пред дребни диктатори.
П.С. Не виждам да си сложил фотото на идола си, или май вече не се гордееш толкова с него? То пък една гордост ще да е, хич не ми се мисли...
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Миндил, с миндил, що се срамиш да се наречеш българин?!
Ти пък се сетиш от къде е това, а?
Пак да та питам шушомига прикрита-към кой от имотите на Негово Величество имаш претенции? С какво те е тебе пък ощетил, селско бекче?
Отказвам да водя какъвто и да е диалог с тебе, изтъпен селски брус!
Край. Точка.
Ти пък се сетиш от къде е това, а?
Пак да та питам шушомига прикрита-към кой от имотите на Негово Величество имаш претенции? С какво те е тебе пък ощетил, селско бекче?
Отказвам да водя какъвто и да е диалог с тебе, изтъпен селски брус!
Край. Точка.
- muhogon
- Старо куче медалист
В Цялата тая какафония, все пак има едно нещо, което ми дава някаква надежда, и то е, че всичките тия отрепки, включая и Негово Нищожество, ще го напиша с главни букви, при все, че и малки не заслужава, та всичките тия нищожества, не са българи!
А за имотите, аз нямам претенции, но въпросът е, защо тоя комарджия има? Да не ги е купувал, изработил ли ги е, или що? Те са на държавата, която, чрез интендантството, ги предоставя за ползване от монарха навремето. Е да, но наш Симо Горски, решава, че има имоти, и трябва да ги вземе. И как да ги вземе, ами просто е, сключва сделка със същите отрепки. Идва на власт, лъжейки милиони хора, праска някакви врели-некипели обещания за 800 дни, и почва активно да прибира келепира. Е, сега е мултимилионер в евро, и вече е спокоен, кротна се, постигна целта си, може даже и дълговете си от комар да е върнал. И точно този "цар", по достоверни данни, е бил вербуван, още на младини, от българските и съветските тайни служби, така че, в назначаването му за министър-председател няма нищо случайно, то там случайни хора няма! Е, нима този германо-австро-итало, и не знам още какви примеси има, крадлив комарджия, трябва да ми е повод за гордост?
А за имотите, аз нямам претенции, но въпросът е, защо тоя комарджия има? Да не ги е купувал, изработил ли ги е, или що? Те са на държавата, която, чрез интендантството, ги предоставя за ползване от монарха навремето. Е да, но наш Симо Горски, решава, че има имоти, и трябва да ги вземе. И как да ги вземе, ами просто е, сключва сделка със същите отрепки. Идва на власт, лъжейки милиони хора, праска някакви врели-некипели обещания за 800 дни, и почва активно да прибира келепира. Е, сега е мултимилионер в евро, и вече е спокоен, кротна се, постигна целта си, може даже и дълговете си от комар да е върнал. И точно този "цар", по достоверни данни, е бил вербуван, още на младини, от българските и съветските тайни служби, така че, в назначаването му за министър-председател няма нищо случайно, то там случайни хора няма! Е, нима този германо-австро-итало, и не знам още какви примеси има, крадлив комарджия, трябва да ми е повод за гордост?
- didka
- Старо куче медалист
Не се занимавай,гледат ти "сеира" ...
Dog drags - no tracks...
- System_error
- Старо куче медалист
Както и твоя, с компетенцията ти из целия форумdidka написа:Не се занимавай,гледат ти "сеира" ...

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Колко долно нещо е тва комуниста! Безродник, тъпанар, но пък с претенция за морален съдник!
Значи богатите българи от самоковско са можели да преценят, че подарявайки един имот на Царя, това ще се отрази благотворно на целия регион. Ще стане един вид прословутия курорт Чамкория!
Тъпите овчари, които заграбиха всичко след "великата" си ссср революция, употребявяха тия, а си настроиха безброй "резиденции". Но птичите мозъци крякат във хор със крадците-дръжте крадецаа!
Аз казвам да ви осставим в самодоволното ви блато.
Наследниците на крадци, комунисти и безбожници не може просто да не са увредени мозъци!!!
Значи богатите българи от самоковско са можели да преценят, че подарявайки един имот на Царя, това ще се отрази благотворно на целия регион. Ще стане един вид прословутия курорт Чамкория!
Тъпите овчари, които заграбиха всичко след "великата" си ссср революция, употребявяха тия, а си настроиха безброй "резиденции". Но птичите мозъци крякат във хор със крадците-дръжте крадецаа!
Наследниците на крадци, комунисти и безбожници не може просто да не са увредени мозъци!!!
- muhogon
- Старо куче медалист
Прав си, знам, но пък белким поосъзнаят туй-онуй, знае ли човек, надеждата умира последна...didka написа:Не се занимавай,гледат ти "сеира" ...
-
- Старо куче медалист
1 милион руснаци са се били за Хитлер
Пиши на Български език.
Последно промяна от abc на Съб Май 10, 2014 10:33 am, променено общо 2 пъти.
- muhogon
- Старо куче медалист
Да бе, "подарили" му... И как се подарява държавна земя? И защо комарджията, освен този "подарен" имот, си надвзе ей-тъй, ама съвсем "случайно", няколко хиляди декара отгоре? Че и аз искам, с кво тоя е повече от мен, само дето е плешив, и не може да върже 2 приказки на български ли? И пак ли "случайно", взе да си търси имотите, след като стана министър-председател? Защо не тръгна още в началото на реституцията, като всички други обикновени хора? Ами се праскаше пред Кеворкян, в едно предаване, че НЯМА имотни претенции към България? Някой да е чул, някъде по света, на бивши монархически фамилии да им се връщат имоти? Или пък членове на тия фамилии, с претенции да са короновани особи, да са ставали министър-председатели? Ама наш Симо, дето го величаем за "цар", поне някои де, изобщо не му дреме за корони, той си гледа да премъкне каквото може, да се нагуши, и това е! Или някои от вас не знаят, каква сеч на дървесина е падало, след като са му "върнали" някои гори? Келепирджия и мошеник, това е "величеството", и много покрай него...Bul-Dog написа:Колко долно нещо е тва комуниста! Безродник, тъпанар, но пък с претенция за морален съдник!
-
- Старо куче медалист
На какво основание е бил изтрит постът ми за 1 милион-те руснаци, били се за Хитлер?
И не само постът е изтрит, но и източника към него, което показва, че по-скоро целта е да не се прочете и види написаното.
Даже прочетох специално правилата на форума дали няма изискване за писане изрично на български, но такова няма.
Има изискване да се пише на кирилица, а постът ми беше на руски.
Руският език не използва ли именно БЪЛГАРСКАТА КИРИЛИЦА още от 10 век насам?

И не само постът е изтрит, но и източника към него, което показва, че по-скоро целта е да не се прочете и види написаното.
Даже прочетох специално правилата на форума дали няма изискване за писане изрично на български, но такова няма.
- stivans
- Старо куче медалист
"+" 1abc написа:На какво основание е бил изтрит постът ми за 1 милион-те руснаци, били се за Хитлер?![]()
Ако не сте чували за парада на победата в Полша 1939г. на който дефилират прегърнати немски и съветски войски има и документално видео който се интересува може да го намери.
Начало на войната[редактиране | edit source]
На 1 септември 1939 г. първо Германия, а на 17 септември и СССР нахлуват в Полша. Това води до обявяването на война на Германия от страна на Великобритания и Франция. След капитулацията на Полша в средата на месеца, войната навлиза в период на сравнително ниска активност, известен като Странната война. На 18 септември 1939 г. Германия и СССР излизат със съвместна декларация, подписана от фон Рибентроп, Сталин и Молотов.„ Правителството на Райха и на СССР чрез подписания днес договор, като уреждат границите между двете държави, вследствие разпадането на Полската държава и създавайки по този начин сигурна основа за продължителен мир в Източна Европа, единодушно изказват своето гледище, че е в интерес на всички народи да приключат положението на война, което съществува между Германия, от една страна, и Франция и Англия, от друга. Двете правителства, прочее, ще направят общи усилия да се постигне тази цел колкото е възможно по-скоро. В случай, че това не се достигне, ще се докаже, че Англия и Франция са отговорни за войната. “
Малко история за обща култура: http://bg.wikipedia.org/wiki/Втора_световна_война
На 28 септември Германия и СССР сключват Договор за дружба и граници. На 6 октомври 1939 г. Германия отново прави предложение за мир пред западните сили, но то е отхвърлено. Войната продължава.На 30 ноември 1939 г. Съветският съюз напада Финландия и води до 12 март 1940 г. т. нар. Зимна война, заради което е изключен от Обществото на народите. Съгласно подписания Московски мирен договор, Финландия предава Карелския полуостров и град Виборг на СССР. На 9 април 1940 г. Германия напада Дания и Норвегия, един ден, след като английското правителство обявява, че норвежките териториални води са минирани, за да попречат на преминаването на немски кораби. До края на месеца, съпротивата на норвежците е сломена.
Стара Загора
Стара Загора
- muhogon
- Старо куче медалист
И какво сега, да не кажете, че и Крим е взет по същата схема, както Карелия от Финландия? То тогава, дайте да видим пък, как "демократите" от САЩ анексират половин Мексико! Всеки, що-годе просветен човек знае, че Крим е руски, че е бил отстъпен по прищявка на Хрушчов на Украйна, като в ония години, това не е имало никакво значение, всичко е било в СССР.
А иначе, че е имало руснаци в редовете на германската армия, никой не го е отричал. Има голяма белоемиграция в ония години, и не само те. Даже излиза още по-зле, че даже и с милион руснаци в редовете си, с половин Европа зад гърба си, и сума ти сателитни войски, немците пак губят войната, и то с пълен разгром!
А иначе, че е имало руснаци в редовете на германската армия, никой не го е отричал. Има голяма белоемиграция в ония години, и не само те. Даже излиза още по-зле, че даже и с милион руснаци в редовете си, с половин Европа зад гърба си, и сума ти сателитни войски, немците пак губят войната, и то с пълен разгром!