Да ама тоя с Х5 навярно има лев и глобата само ще го погъделичка. Ако вози някоя натокана мадама да няма да спазва ограниченията и тя да му се смее като го задмине някой с голфче.
А ти пастираш коли в неделя да има пари да заведеш децата на море.
Разбираш ли каква е разликата, в парите.
Има си контролен орган който следва съблюдава, респектира и налага спазването на правила по пътищата. Аз мога да отговарям единствено и само за моите действия за това искам да спазвам правилата за движение по пътищата и за това ги спазвам.
Ами питай контролния орган бре колега, ние тука не сме гугъл, нито ни е работа.
Безсмислено е да се продължава да се пише по тази тема явно. Кой каквото имаше да казва го каза.
Не знам дали има страна с толкова нагъсто и напълно излишни ограничения......Който ограничения голяма част от тия дето де пишат че много спазват законите не спазват, не ги спазват и напълно другите........ми не мое през 50 метра да слагаш 50кмч ограничение, щото некъв каруцарски път се влива в платното......в белите държави за това има ускорителни ленти.......
А и така държавата много удобно си измива ръцете от проблема - Ама ние сме сложили ограничения, ама никой не ги спазва......
Лично съм засичал отсечката Стара - Нова Загора.......еми не може от табела до табела трийсе и колко километра местата който са ограничени под 60кмч да са повече отколкото нормалното 90......при положение че Подслон не го смятам, и сматам ограниченията до следващата първа отбивка до която важат, а не до следващия отменителен знак.....
Ми няма как да се спазва това, много ще ме извинявате.......
ФЕРАРИСТ написа:.......ми не мое през 50 метра да слагаш 50кмч ограничение, щото некъв каруцарски път се влива в платното......в белите държави за това има ускорителни ленти.......
мдаааа... и астрата килната в канавката и чакали с камерката
За всички е удобно така...само не и за шофьорите .... ноооооооо нищо не може се направи.