Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!

Мнение от muhogon »

System_error написа:И сега... дума срешу дума ли сте, или някой е чул, друг е получил "сведение"!? И двамата не сте били живи по него време. От къде и двамата сте сигурни в правотата си (особено мухолап, с тази болезнена острота при отричане на чуждото твърдение)...
Каква дума срещу дума, аз привеждам факти, така ли се бомбардира държава, с която си в дипломатически отношения? Също така, не знам нито един документ, нито едно свидетелство от онова време, доказващо, че сме били бомбардирани от съветска авиация! Та нали е щяло веднага да има ответен ход - скъсване на отношенията, и изгонване на дипломатите? А СССР къса тия отношения чак на 05.09., едностранно! И ги възстановява няколко дни по-късно, но това е друга тема!

А теб ще те посъветвам - като не знаеш какво да кажеш, не го казвай тука! Вземай си розовите цайси, барабар с розовите гащи, и бягай на гейпарада, там ти е силата!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Така ли не разбра, че историческите "факти" се манипулират от силните на деня. Това че ТИ лично не си виждал нещо, не значи, че то не е факт. Откъде знаеш че земята е кръгла тогава :) ... А историята и отношенията не винаги следват логиката.

Моите очила може да са розови, ама поне не се имам за всезнаещ, а прекалената самоувереност и самочуствие са присъщи само на глупака. Пък на теб не ти ли е минавало през акъла, че може наистина да съм гей... Ми ако съм ти харесал задника... Малиииии :haha:
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

Ах, Мухогон, толкова си "прав" за съветските бомбардировки, колкото и за Австро-Унгария.

Всички знаятъ за англо-американскитѣ бомбардировки надъ Царство България, а тѣ сѫ много и не само надъ София. Малко сѫ тѣзи обаче, които иматъ информация за съветскитѣ нападения тукъ. Не е странно, че тази информация се укрива, както и това, че има българска военна съпротива срещу "мирното" нахлуване на съветската пияна армия - "освободителка".

Следъ влизането си въ Осьта и Антикоминтерновия пактъ, Царство България е подложено на антантовски нападения и отъ западъ и отъ изтокъ.

Архивитѣ разкриватъ следното:

Съветската армия (и флот) е бомбардирала български градове през 1941-1942 г.

- На 22.06.1941 е бомбардиран Добрич. Разрушени са 4 сгради, двама души са ранени. Справка: ЦВА, ф. 1000, оп. 2, а.е. 20, л. 135 и 137

- На 12-13.09.1942 се провеждатъ нощни бомбардировки над Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица. Един самолет хвърля 3 бомби над Стара Загора - убита е една жена, а 17 човека са ранени. Бомба е хвърлена и над Горна Оряховица – ранени са двама души. Над Русе са хвърлени 4 бомби. При с. Червена вода са хвърлени 9 бомби, а при с. Бузовград 8 бомби, които разрушават една сушилня. Нападенията принуждават правителството да въведе затъмнение над цялата страна (затъмняватъ се прозорцитѣ за да не се вижда свѣтлина, бележка моя) от 2 октомври 1942 година, което е прекратено на 16 май 1943 година. През 1942 г. са бомбардирани 7 населени места, убит е 1 човек и 19 са ранени. Пуснатите бомби са над 27. Справка: ЦВА, ф.22, оп. 3, а.е. 385, л. 210

- На 01.12.1942 съветски кораби изстрелват към сто снаряда по българския бряг край селата Горун, Св. Никола, Нанево, Камен бряг, Поручик Чунчево, Тюленово, Шабла и Езерец. Справка: Вестник "Българска армия" бр. 16138
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Така ли не разбра, че историческите "факти" се манипулират от силните на деня. Това че ТИ лично не си виждал нещо, не значи, че то не е факт. Откъде знаеш че земята е кръгла тогава :) ... А историята и отношенията не винаги следват логиката.

Моите очила може да са розови, ама поне не се имам за всезнаещ, а прекалената самоувереност и самочуствие са присъщи само на глупака. Пък на теб не ти ли е минавало през акъла, че може наистина да съм гей... Ми ако съм ти харесал задника... Малиииии :haha:
Кои факти бре? И кой да ги манипулира, та това да не е било преди хиляда години, и досега има живи хора от онова време! Добре, щом ти знаеш повече, ще го наредим така - руснаците са бомбардирали София, а братята еврогейски американци са ни хвърляли кондоми и цветни прашки, за бъдещите прайдове! Ти оттам ли взе твоите, затуй ли си толкоз проамерикански нахъсан? Така става ли? И щом си казваш, че си гей, ми много хубаво, поздравления, пък задника ми недей гледа, на парадите ще си намериш по-хубави! Или пък, те ще те намерят, все тая!

П.С. А Земята наистина не е кръгла, овална е!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Даже не е овална, ами с крушовудна форма. Издута е в южното полукълбо, ма даже и това не знаеш :grin2: :haha:
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

Формата на земята се казва геоид.
Никаква овална форма не е, защото разликата между диаметъра и обиколката на екватора и между полюсите е под 1%.
Поради тези разлики в диаметъра и неравния релеф, земята не е идеално кълбо.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://www.fnal.gov/pub/today/archive/a ... 04-21.html

Изображение

The Earth is a sphere with a diameter of approximately 8,000 miles. However, if you measure precisely enough, you find that the Earth is slightly pear shaped. The exaggerated figure conveys the basic idea, although the real variation is only about 0.1 percent, which is why the Earth looks spherical to the naked eye.

Да не си помислихте, че се майтапя??!?! Мухолапа сигурно ще каже, че тая информация е от гейтаците и е долна конспирация, ама ако иска да търси руски трудове и да ме оборва...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Даже не е овална, ами с крушовудна форма. Издута е в южното полукълбо, ма даже и това не знаеш :grin2: :haha:
Издута е главата ти, с много по-крушовУдна форма! Ама то е от липса на вътрешен пълнеж, а природата не търпи празни пространства!

А сега дай определение за овалност, и градусите му?
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Пардон, забравих, че не знаеш чужди езици :grin2: Пробвай с google translate да си преведеш нещата от предишния ми пост.
Тогава отново ще имаме доказателство за това как мухолапа не признава нищо друго от това, което е начукано в главата му и типично като всеки тапир (животно роднина на коня и носорога) не вижда по-далеч от носа си и не вярва в това, което не е видял със собствените си очи или някой не е "свел" до знанието му :haha: :haha: :haha:

Тапир:
Изображение

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0% ... 1%80%D0%B8
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

abc написа:Ах, Мухогон, толкова си "прав" за съветските бомбардировки, колкото и за Австро-Унгария.

Всички знаятъ за англо-американскитѣ бомбардировки надъ Царство България, а тѣ сѫ много и не само надъ София. Малко сѫ тѣзи обаче, които иматъ информация за съветскитѣ нападения тукъ. Не е странно, че тази информация се укрива, както и това, че има българска военна съпротива срещу "мирното" нахлуване на съветската пияна армия - "освободителка".

Следъ влизането си въ Осьта и Антикоминтерновия пактъ, Царство България е подложено на антантовски нападения и отъ западъ и отъ изтокъ.

Архивитѣ разкриватъ следното:

Съветската армия (и флот) е бомбардирала български градове през 1941-1942 г.

- На 22.06.1941 е бомбардиран Добрич. Разрушени са 4 сгради, двама души са ранени. Справка: ЦВА, ф. 1000, оп. 2, а.е. 20, л. 135 и 137

- На 12-13.09.1942 се провеждатъ нощни бомбардировки над Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица. Един самолет хвърля 3 бомби над Стара Загора - убита е една жена, а 17 човека са ранени. Бомба е хвърлена и над Горна Оряховица – ранени са двама души. Над Русе са хвърлени 4 бомби. При с. Червена вода са хвърлени 9 бомби, а при с. Бузовград 8 бомби, които разрушават една сушилня. Нападенията принуждават правителството да въведе затъмнение над цялата страна (затъмняватъ се прозорцитѣ за да не се вижда свѣтлина, бележка моя) от 2 октомври 1942 година, което е прекратено на 16 май 1943 година. През 1942 г. са бомбардирани 7 населени места, убит е 1 човек и 19 са ранени. Пуснатите бомби са над 27. Справка: ЦВА, ф.22, оп. 3, а.е. 385, л. 210

- На 01.12.1942 съветски кораби изстрелват към сто снаряда по българския бряг край селата Горун, Св. Никола, Нанево, Камен бряг, Поручик Чунчево, Тюленово, Шабла и Езерец. Справка: Вестник "Българска армия" бр. 16138
Знаеш ли, не ти знам отде ги изсмукваш тия глупости, ама явно си добър съчинител, само дето нямат нищо общо с реалната история.

Първа фалшификация, няма "антантовски" сили през 1941г, дотогава СССР и Германия са съюзници, поне до 22.06. И след това, пак няма "антантовски" сили!

На 22.06.1941г и последващите дни, е бил унищожен на практика, целите ВВС на СССР, а да не говорим, че едва ли на някой тогава би му било до това, да лети до България! С какво са летели в такъв случай, защо не са ползвали тия самолети, ако ги е имало изобщо, за защита срещу Германия? Глупости на търкалета!

Както вече изнесох, едва ли България би имала дипломатически отношения със страна, която я напада, или изкарваш тогавашните управници, пълни идиоти?

Виж, ако искаш да кажеш нещо смислено, давай, с тия идиотизми можеш да залъгваш петгодишните, и още някой, той си знае! И откъде ги взе тия "архиви", дай копия, нали вече е разсекретено! Дръжки!
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

Идиотизми пишеш само ти, а аз само факти. :heat:
Като си некомпетентен, престани да се излагаш.
Не става само с графоманство, трябват и знания, и акъл.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Твоите "факти" са пълни съчинения, измишльотини, нямащи нищо общо с реалността! И аз мога да изпраскам некво ЦВА, л.78, с 9, и прочие глупости, и да се правя на "компетентен". Сега остава да "цитираш" и архив на CIA, и напълно ще обереш точките за ненормалност!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

muhogon написа:Твоите "факти" са пълни съчинения, измишльотини, нямащи нищо общо с реалността! И аз мога да изпраскам некво ЦВА, л.78, с 9, и прочие глупости, и да се правя на "компетентен". Сега остава да "цитираш" и архив на CIA, и напълно ще обереш точките за ненормалност!
А ти с какво си по-различен от него? Същото може да се каже и по твой адрес и твоите "факти"!!! От къде си сигурен, че това което са ти наляли и ти преливаш насам е вярно?!?
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:
muhogon написа:Твоите "факти" са пълни съчинения, измишльотини, нямащи нищо общо с реалността! И аз мога да изпраскам некво ЦВА, л.78, с 9, и прочие глупости, и да се правя на "компетентен". Сега остава да "цитираш" и архив на CIA, и напълно ще обереш точките за ненормалност!
А ти с какво си по-различен от него? Същото може да се каже и по твой адрес и твоите "факти"!!! От къде си сигурен, че това което са ти наляли и ти преливаш насам е вярно?!?

Ти мълчи, и си гледай крушовУдните форми! Когато двама си мерят някои работи, да си пъхаш някои задни атрибути там, не е препоръчително!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Ма аз си пъхам предните атрибути, не задните :grin2: (Пък и нали бяхме един и същ човек!?)
Публикувай отговор