Бутат незаконните постройки в циганската махала
-
gild
- Потребител

Бутат незаконните постройки в циганската махала
Добро утро,
гледам сутринта по нова как бутат незаконните къщи. Имаше някои доста добри палати...
гледам сутринта по нова как бутат незаконните къщи. Имаше някои доста добри палати...
- Magas
- Старо куче медалист

- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Бутат незаконните постройки в циганската махала
Мхм,
гледам едната циганка "припада" мъжът и се опитва да я вдигне пък тя му вика остави ме, остави ме. Като видя камерата и я остави, тя продължи да "припада". Гледах снимките, изсекли са гората. Имам един познат от тинейджърските години който сега е горски и казва, че с жандармерия са ходили, хващат ги, арестуват ги, бият ги и на следващата вечер пак същите хващат. Най - интересното е, че имам познати от казармата, цигани които живеят в долната част където са законни къщите и те са ЗА събарянето на незаконните къщи.
гледам едната циганка "припада" мъжът и се опитва да я вдигне пък тя му вика остави ме, остави ме. Като видя камерата и я остави, тя продължи да "припада". Гледах снимките, изсекли са гората. Имам един познат от тинейджърските години който сега е горски и казва, че с жандармерия са ходили, хващат ги, арестуват ги, бият ги и на следващата вечер пак същите хващат. Най - интересното е, че имам познати от казармата, цигани които живеят в долната част където са законни къщите и те са ЗА събарянето на незаконните къщи.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Magas
- Старо куче медалист

Не сме казали,че всички са лоши 
Бъди такъв какъвто си
- realprofesora
- Старо куче медалист

- Magas
- Старо куче медалист

Ти си направо за лудницата навремето като работех с нас имаше една ромка,но беше доста оправна с компютрите не съди за книгата по корицатаrealprofesora написа:Най-добрия индианец....
П.С.Между другото съм роден бял,но за разлика от някой виждам повече от отражението си в огледалото нищо лично.
Бъди такъв какъвто си
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Мисля, че това с огледалото въобще не е по темата. Със сигурност има и читави сред тях, но когато човек каже циганин, има в предвид онзи циганин който обикаля, мръсен, не мит, не къпан от седмици по кошовете и се чуди как да изкара 5 лв без да работи.
"There is no 'patch' for stupidity."
- vkv
- Старо куче медалист

Има ли циганин загинал за освобождението на България?
Има ли циганин паднал за свободата на България?
Има ли циганин хайдутин, четник, революционер?
НЕ! Защото циганите са клали българи наред с башибозуците.
Убивали и после ограбвали, изнасилвали и т.н.
Циганите празнуват ли 3 МАРТ? А деня на Ботев, Левски и т.н?
НЕ!
Циганите нямат нищо общо с периода 1393 г. до 1878 г. – ОСВЕН ЧЕ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ПОРОБИТЕЛИТЕ
Циганите нямат нищо общо с българската народна носия, нищо общо с националния празник 3 МАРТ, с деня на Ботев, с честванията на Апостола и всички български народни обичаи, традиции и празници
Те не празнуват, не отдават почит и не скланят глава пред нашите герои, но пък за сметка на това поругават портретите им и българско национално знаме...
Има ли циганин паднал за свободата на България?
Има ли циганин хайдутин, четник, революционер?
НЕ! Защото циганите са клали българи наред с башибозуците.
Убивали и после ограбвали, изнасилвали и т.н.
Циганите празнуват ли 3 МАРТ? А деня на Ботев, Левски и т.н?
НЕ!
Циганите нямат нищо общо с периода 1393 г. до 1878 г. – ОСВЕН ЧЕ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ПОРОБИТЕЛИТЕ
Циганите нямат нищо общо с българската народна носия, нищо общо с националния празник 3 МАРТ, с деня на Ботев, с честванията на Апостола и всички български народни обичаи, традиции и празници
Те не празнуват, не отдават почит и не скланят глава пред нашите герои, но пък за сметка на това поругават портретите им и българско национално знаме...
- Magas
- Старо куче медалист

Традиции това е най-тъпото нещо защото по определение те трябва да зближават хората
А народните танци например не помагат а дискриминират хората с увреждане на двигателния апарат дори частичено дцп в лека форма .
П.С.Не налагам на никого просто исказвам мнение
А народните танци например не помагат а дискриминират хората с увреждане на двигателния апарат дори частичено дцп в лека форма .
Бъди такъв какъвто си
- realprofesora
- Старо куче медалист

Е по-тъп пост(с извинение) не съм чел. Магас, прочети си поста и сам си го оцени. Виждал съм хора да танцуват в инвалидни колички в Слави шоу.Magas написа:Традиции това е най-тъпото нещо защото по определение те трябва да зближават хората
Това което е залегнало като идея в поста ти е необозримо-свят без традиции. Нали само като си го помислиш и разбираш, че няма как да стане...просто не пречупвай всичко през своя мироглед.
Popopopopo
- Magas
- Старо куче медалист

Нещо като теб искам да кажа ,че одобрявам това,но искам да се поставят на наше място а иначе знам че може и в колички не съм казал напълно без традиции а свят в който дали ги харесваш или не си е право на личноста а не на етнос или група от хора в този свят няма да те гледат съжаляваиките,като национален предател щото не харесваш музиката им 
Бъди такъв какъвто си
- System_error
- Старо куче медалист

Искрено те умолявам, спазвай поне част от правилата на правописа. Ако не друго, то поне ползвай точки, запетаи и главнн и големи букви. Нищо не ти се лови иначе...
- Magas
- Старо куче медалист

Извинявай просто този преди мен ме ядоса.
Бъди такъв какъвто си
- PTS
- Модератор

А ти иначе си си грамотен, нали? Само като те ядосат правиш грешки.Magas написа:Извинявай просто този преди мен ме ядоса.
- The enD
- Старо куче медалист

PTS написа:А ти иначе си си грамотен, нали? Само като те ядосат правиш грешки.Magas написа:Извинявай просто този преди мен ме ядоса.
Бъди такъв каквто си