Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!

Мнение от abc »

Великобритания е насрочила цял референдум за независимост на Шотландия по-късно през 2014 г.
Северна Ирландия сама е отказала отделяне от Великобритания още при отделянето на останалата Ирландия през 1923 г.
Така, че там нещата са били демократични.
В САЩ, точно във владените от Мексико щати, испанският е, като 2-ри официален език. Никой в САЩ не се противопоставя на това.
Да не говорим и, че едни от най-големите испаноезични телевизионни канали излъчват директно от Маями, Флорида (испанска колония допреди 150 години).

Испания е конгломерат от кралставата Кастилия и Арагон, които доброволно се обединяват през 1492 г. Отновно демократичен процес.

Демократично избраната "хунта" никога не е инициирала репресии срещу руснаците или който и да било. Гнусна рубладжийска лъжа изричаш за пореден път, за да оправдаеш терористични действия на колорадските бръмбари.
Общо взето Украйна е една от най-демократичните към малцинствата си държава.

Като си толкова против чеченците, защо терористите в Луганск и Донецк ползват доста наемници от същите тези кавказки републики, населени с обрязани, като Чечня, Дагестан и Ингушетия?
Може и аз да съм от тях, а ти по такива ли си падаш? :D
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

И още нещо за кипливия невежа - Испания е пред референдум. Ама тва в опорните точки не го пише, май...

Първото което ми попадна с чичо Гугъл:
http://en.wikipedia.org/wiki/Catalan_se ... referendum

:grin2: Пишман християнин :haha:
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Като чуя за "демократично", чак алергия получавам! Да, британците съвсем "демократично" са окупирали С. Ирландия, и също така "демократично" избиваха съпротивата! Ами да, друго си е, да те шибне "демократичен" куршум, или да те взриви "демократична" бомба, нали? Не са лоши, като руските, я!

Изобщо, каквито глупости пишеш, та чак ме сащисваш! Като си толкоз невежа, първо се осведоми по даден въпрос, пък после пиши! Не знам какви са моите опорни точки, но вашите, с двойника ти барабар, са много сбъркани! Като сте на ясла на ДПС и Турция, знайте, че един ден ще ви направят мюсюлмани, а може и вече да сте, не знам!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

То се видя кой къв е. Провокатор на ДПС-то :D И що се напрай, че не виждаш кво пиша, ми се отплесна. Вместо да кажеш - да не знаех, не съм имформиран, веднага обърна на контраатака. Будала с будалата :D :D
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

Голяма част от населението на северна Ирландия е подменено преди няколко века с протестански заселници, главно от Шотландия и Англия.
Горе долу прилича на колонизирането на Крим от руснаците.
Та това протестанско население все още преобладава в северна Ирландия (макар и с малко) над католиците-ирландци, които искат обединение с Ирландия.
От историческа и морална гледна точка е справедливо северна Ирландия да се обедини с останалата Ирландия, но никой референдум не е оцелял поне досега, поради преобладаващото протестанско шотланско-английско население, което си иска оставане в рамките на Великобритания.

И британските референдуми са истински, за разлика от фалшифицираните референдуми в Крим и онея бананови "народни" републики.
За разлика от Русия, която вместо да даде възможност за референдум в Чечня, предпочете да я удави в кръв.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Смех, смех... И как разбра, че британските референдуми са "истински", а руските - не? Щото едните са еврогейове, а другите не са, това ли? И по презумпция, еврогей не лъже? Божеее, тия лъжат като разпрани, върни се 11 години назад, и виж, как излъгаха ЦЯЛ свят, за оръжията на Саддам, и нахлуха в Ирак! Поне, като казваш нещо, го подкрепяй с нещо истинско, а не така - тия не лъжат, ония лъжат! И хубаво се видяха, какви "референдуми" са спретвали в близкото минало!
И още нещо за кипливия невежа - Испания е пред референдум. Ама тва в опорните точки не го пише, май...

Като ми каза още гугъл, и разбрах, че пак не ти стига акъла, за елементарните неща, та търсиш писания, писани и от още по-невежи от тебе! А относно християнството, не си спомням, някъде да съм казал, че съм вярващ, нали? Но това не ми пречи, за разлика от тебе, да разграничавам добре религиите, и коя, каква опасност крие! Не знам за кое не съм информиран, никога не съм имал претенции за пълна информираност, но все пак, съм доста по-добре информиран от тебе, дето гугъла му е кумир, затова и нивото ти е такова!

Кое прилича? Британия е колонизирала половината свят, и това ли е било "демократично"? САЩ отнемат половината територия на Мексико след война, също, съвсем "демократично"! Ааа, ама те сега им дали "официален" език, виж ти, направо са се скъсали от "демократичност"! Ами добре тогава, нека и Русия завладее Украйна, и да и даде да си говори диалекта, какво лошо има? Да, ама това няма да е "демократично", нали?

Изобщо, думата "демокрация", взе да става синоним на нещо пошло, мръсно, интересчийско, и т.н. Под този лозунг, световният жандарм САЩ, се опитва да наложи сбърканата си система на цял свят, да се докопа до ключовите ресурси на света. Като се почне от Корея и Виетнам, и се мине през Близкия изток, та се стигне до Сирия и Украйна, навсякъде, където има "демократична" американска намеса, остава само смърт и разруха, за десетилетия напред! Това е истината, да се търси друг "виновник", е типичен прийом на еврогейската пропаганда - не ме гледай какво върша, а ме слушай, какво говоря! А най-лошото е, че и ние го отнесохме - страната ни е през "закриване", "членството" ни в еврогейския съюз ще е последния пирон в ковчега на България!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

muhogon написа:Смех, смех... И как разбра, че британските референдуми са "истински", а руските - не? Щото едните са еврогейове, а другите не са, това ли? И по презумпция, еврогей не лъже? Божеее, тия лъжат като разпрани, върни се 11 години назад, и виж, как излъгаха ЦЯЛ свят, за оръжията на Саддам, и нахлуха в Ирак! Поне, като казваш нещо, го подкрепяй с нещо истинско, а не така - тия не лъжат, ония лъжат! И хубаво се видяха, какви "референдуми" са спретвали в близкото минало!

Като ми каза още гугъл, и разбрах, че пак не ти стига акъла, за елементарните неща, та търсиш писания, писани и от още по-невежи от тебе! А относно християнството, не си спомням, някъде да съм казал, че съм вярващ, нали? Но това не ми пречи, за разлика от тебе, да разграничавам добре религиите, и коя, каква опасност крие! Не знам за кое не съм информиран, никога не съм имал претенции за пълна информираност, но все пак, съм доста по-добре информиран от тебе, дето гугъла му е кумир, затова и нивото ти е такова!

Кое прилича? Британия е колонизирала половината свят, и това ли е било "демократично"? САЩ отнемат половината територия на Мексико след война, също, съвсем "демократично"! Ааа, ама те сега им дали "официален" език, виж ти, направо са се скъсали от "демократичност"! Ами добре тогава, нека и Русия завладее Украйна, и да и даде да си говори диалекта, какво лошо има? Да, ама това няма да е "демократично", нали?

Изобщо, думата "демокрация", взе да става синоним на нещо пошло, мръсно, интересчийско, и т.н. Под този лозунг, световният жандарм САЩ, се опитва да наложи сбърканата си система на цял свят, да се докопа до ключовите ресурси на света. Като се почне от Корея и Виетнам, и се мине през Близкия изток, та се стигне до Сирия и Украйна, навсякъде, където има "демократична" американска намеса, остава само смърт и разруха, за десетилетия напред! Това е истината, да се търси друг "виновник", е типичен прийом на еврогейската пропаганда - не ме гледай какво върша, а ме слушай, какво говоря! А най-лошото е, че и ние го отнесохме - страната ни е през "закриване", "членството" ни в еврогейския съюз ще е последния пирон в ковчега на България!
Думата демокрация се превърна в нещо мръсно заради мрънкачи като теб, първообрази на Бай Шиле.

Това че не си инфомиран достатъчно и че мирогледа ти е ограничен, личи пост след пост. С Гугъл търся линк, за ти покажа, че не дрънкам напразно, щото такива като теб не им ли го покаже черно на бяло ще кажат, че си измслям и имам болна фантазия. Е, ти и на писаното не вярваш. Не знам как си завършил училище. То и в учебниците е писан текст, ама как ли си хванал вяра?!?
Уви, аз следя нещата доста повече от теб и не съм кон с капаци, а гледам на фактите от различни гледни точки. За това и общата ми култура е дооооста по-богата от твоята. Ти циклиш само на една вълна - хомосексуализъм. Обсебен си от тая драма и друго не виждаш. Да вземе най-накрая да те опъне някой и да минеш от другия бряг, че барем да млъкнеш...

Има разлика между редови мюсюлмани и фундаментални джихадисти и ако ти наистина разграничаваше религиите, щеше да го знаеш. Уви, само се биеш в гърдите, а кънтежа е на кухо и празно :haha:
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

И ти си поддръжник на Саддам Хюсеин, така ли да разбирам?
Само да ти напомня, че този кръволок разпали 2 войни, в които загинаха повече от 2 милиона души.
8-годишна война с Иран 1980-1988 г. и Пустинната война с Кувейт 1990-1991 г.
А, сигурно си фен и на Кадафи, който държа нашите медицински сестри 8 години в затвора?
Такива нагли и примитивни хора нямат право изобщо да управляват, така че, дори и свалянето им да е нелигитимно, самите те са узурпирали незаконно властта с революции, досущ като нашите комунистически другари през 1944 г.
Те затова и БСП-то подкрепя тези кръволоци, защото имат същата обща престъпна история.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Нагли и примитивни хора не виждат проблема в съществуването на други нагли и примитивни хора. Ако някой тези "защитници" на злото като мухолапа някога се докопат до такава власт, ще бъдат още по-големи тирани и потисници, главно вследствие на натрупаната злоба и агресия към околния свят...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

abc написа:И ти си поддръжник на Саддам Хюсеин, така ли да разбирам?
Само да ти напомня, че този кръволок разпали 2 войни, в които загинаха повече от 2 милиона души.
А, сигурно си фен и на Кадафи, който държа нашите медицински сестри 8 години в затвора?
Такива нагли и примитивни хора нямат право изобщо да управляват, така че, дори и свалянето им да е нелигитимно, самите те са узурпирали незаконно властта с революции, досущ като нашите комунистически другари през 1944 г.
Те затова и БСП-то подкрепя тези кръволоци, защото имат същата обща престъпна история.
Докато бяха удобни, на никой не му пукаше нито за сестрите ни, нито за собствените им народи. В политиката няма добри и лоши - има само интереси.

Изображение

Изображение
Изображение
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

sawo написа: Докато бяха удобни, на никой не му пукаше нито за сестрите ни, нито за собствените им народи. В политиката няма добри и лоши - има само интереси.
Мдам, къде беше франция като толкова е загрижена за правата на хората в либия преди 20 години или 15 :?: Моамар Кадафи управлява близо 30 години либия, защо не го свалиха още тогава :?: Ами в северна корея и там хората ги тъпчат, ами в тибет, ами израел дето толкова години тормози палестинците :?: Както каза sawo никой няма интереси от чисто хуманитарна причина да защитава интересите на някой друг.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

abc написа:И ти си поддръжник на Саддам Хюсеин, така ли да разбирам?
Моето непросветено момченце, с промит амерогейски мозък, да ти припомня няколко дребни фактчета!

Първо, съвсем, ама съвсем официално, самите амеро-еврогейове си признаха, че нахлуването в Ирак е инспирирано от определени кръгове в САЩ, не защото има ОМП, както гръмогласно лъжеха тогава, а заради тяснокорпоративни интереси, свързани с фамилията Буш - старши и младши! Интересен факт, нали - първата война в залива прави старши, през 1991г., следва голямо затишие, съвпаднало с мандатите на Клинтън, и хоп, младши довършва работата! Интересно, нали? Клинтън не беше голям миротворец, защо не довърши Саддам още тогава?
И накрая какво, оказа се, че няма никакви оръжия, които бяха формалния повод за нахлуването!

Второто, през 1980г, Саддам напада Иран, точно под натиска, и одобрението на САЩ, тогава той беше още "техен" човек! Защо напада ли? Ами просто е, през 1979г става революцията в Иран, която буквално изгонва САЩ от страната, най-позорно. А може би, не знаеш и за тогавашния скандал, свързан с проваления опит на американците, да освободят пленените от посолството им! Е, американците са отмъстителни, те и до ден-днешен не могат да простят унижението, което Иран им нанесе! Първата стъпка беше да подтикнат Ирак за инвазия, но сметките им излязоха криви, след първоначалните успехи, на много по-добре въоръжената иракска армия, следва контраофанзива на иранците, и така, 8 години, никой не взема превес!

Кадафи държа сестрите ни 8 години, защото му позволиха да го направи, както Запада, така и нашите дупедавци! Дори и Ив. Костов имаше такова изказване тогава, че видите ли, те МОЖЕ и да са виновни...Е, защо тогава се сърдим на Кадафи, или който и да е друг? Кадафи играеше игра, гонейки собствени интереси. А пък, ако опитваш да намекнеш, че е бил свален заради сестрите ни, ще кажа само - смех, смех, за да не кажа нещо друго, по-силно и истинско...

И накрая, като наричаш Саддам кръволок, ще кажеш ли, какво ти е "излочил" на тебе? Може би, мозъка, защото, сега в Ирак се надига една много по-голяма опасност, нарича се ИДИЛ, та Саддам ще ти се види херувим пред тях! И точно хора като Саддам, бяха най-голямата пречка пред такива формирования, Ирак, при всичките и кусури, беше светска държава, с много социални, и други придобивки! А сега какво е, благодарение на "демократичните освободители"? Разруха и съсипия, много повече жертви, и е на път да стане част от средновековен, ислямскофундаменталистки халифат! Е, честито!
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Думата демокрация се превърна в нещо мръсно заради мрънкачи като теб, първообрази на Бай Шиле.

Това че не си инфомиран достатъчно и че мирогледа ти е ограничен, личи пост след пост. С Гугъл търся линк, за ти покажа, че не дрънкам напразно, щото такива като теб не им ли го покаже черно на бяло ще кажат, че си измслям и имам болна фантазия. Е, ти и на писаното не вярваш. Не знам как си завършил училище. То и в учебниците е писан текст, ама как ли си хванал вяра?!?
Уви, аз следя нещата доста повече от теб и не съм кон с капаци, а гледам на фактите от различни гледни точки. За това и общата ми култура е дооооста по-богата от твоята. Ти циклиш само на една вълна - хомосексуализъм. Обсебен си от тая драма и друго не виждаш. Да вземе най-накрая да те опъне някой и да минеш от другия бряг, че барем да млъкнеш...

Има разлика между редови мюсюлмани и фундаментални джихадисти и ако ти наистина разграничаваше религиите, щеше да го знаеш. Уви, само се биеш в гърдите, а кънтежа е на кухо и празно :haha:
Демокрация стана лоша дума, защото, всичките войни, агресии, и зулуми, през последните вече 25 години, са съчетани с тази дума! И вервай ми, аз най-малко имам принос към това!

Второто, което ще ти кажа, че щом тъй сляпо вярваш на гугъл, то не е нужно повече, за да ти се направи атестация! А пък, съм завършил училище тогава, когато тази дума, все още имаше смисъл, значение, и покритие!

Третото, как аджеба, разбра, кои са "редови" мюсюлмани, и кои не са редови? ДНК ли им изследва, на полиграф ли ги подложи? Поне, като пишеш такива глупости, поне за 5 секунди спри, и се замисли, пък може и да не ги изпишеш! А обща култура имаш, колкото стрък зелен, незрял фасул, вЕрвай ми...

За хомотата, ти си спеца, ти ходиш на парадите им, не аз, или и това забрави?
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

А това е интервю, не с кой да е, а с поляка Збигнев Бжежински, който, най-малко може да бъде упрекван, в симпатии към Русия, известно защо!

Безсмислено е да се говори на агресора за международно право. Безполезно е да търсиш здрав разум от този, който е обхванат от пълно умопомрачение. САЩ обявиха война на Русия и това е абсолютно ясно. Това, че не я водят „от първо лице”, не означава, че не воюват. Те са свикнали да воюват с подставени ръце, от разстояние, и затова САЩ са страхливци, а армията им може да се изправи само срещу много по-слаб противник.

Така смята Збигнев Бжежински, президент на Центъра за политически изследвания и анализи, който даде интервю на канадския журналист Арджил Търнър по повод украинската криза.

На т. нар. президент на Украйна е поставена задача на всяка цена да въвлече Русия във война. И също така – каквото и да стори Русия, тя винаги е виновна.

След катастрофата на „Боинг 777″ над Донецк Киев направи следващата крачка, стигна чак до въоръжена провокация срещу Крим или други руски територии, само и само да принуди Русия да използва въоръжените си сили и да се намери повод за влизането на натовски контингент на територията на Украйна.

Киев просто няма друг изход, защото крахът на украинската икономика може да се неутрализира единствено с война. Война с Русия.

Западът вече назначи виновника без оглед на резултатите от разследването на катастрофата на боинга над Донецк на 17 юли. Виновникът е Русия и лично президентът Владимир Путин. В подобна ситуация руският призив за обективност и здрав разум при оценката на събитията в Украйна се възприема от САЩ и Запада като цяло като признак на слабост, неувереност и страх.

И така, ето какво знаем сега.

1. На 22 февруари в Киев бе извършен въоръжен преврат, „неизвестен снайперист” уби около стотина души, законният президент на Украйна трябваше да напусне страната. Т. нар. украинска опозиция, заедно със страните-гаранти Франция, Германия и Полша, не изпълниха условията на споразумението с Янукович, подписано малко преди това.

До и след събитията в Киев и други градове в Централна и Западна Украйна привържениците на майдана и „Десен сектор” завзеха административни сгради и складове с боеприпаси. Не се проведе разследване по случая.

2. Новото парламентарно мнозинство във Върховната Рада на Украйна се опита да забрани руския език. В регионите на Югоизточна Украйна, Крим, в областите Лутанск и Донецк се проведоха референдуми за самоопределение, тъй като населението в тях не искаше безропотно да се асоциира в ЕС и да си разрушава икономиката. Благодарение на руската военноморска база в Севастопол процесът на възсъдиняване на Крим с Русия премина без кръв.

3. След провеждането на референдум в Луганск и Донецк Киев изпрати войски в тези региони. На 13 април бе взето решение за провеждане на т. нар. антитерористична операция с участието и на украинската армия, на Националната гвардия, сили на Вътрешното министерство, а също и на „специални” батальони, което е нарушение на украинското законодателство.

Първоначално населението се опита да спре бойната техника на украинската армия по мирен начин. Но на 24 април в Славянск украинската армия употреби оръжие срещу невъоръжени граждани, загинаха пет души. Не се проведе разследване.

4. На 2 май в Одеса бе опожарен Домът на профсъюзите от прокиевски сили. Загинаха минимум 100 души. Разследване не се проведе.

5. На 9 май в Мариупол украинската армия и Националната гвардия обстрелваха мирни граждани и щурмуваха местното управление на милицията. Загинаха много хора. Разследване не се проведе.

6. Силите, подчинени на Киев, започнаха масово да употребяват зенитна артилерия срещу гражданското население, а също и тежка артилерия, танкове и бойни самолети. Това доведе, и продължава и сега, до масови жертви сред мирните жители. Продължава обстрелът на руски територии, има ранени и загинали от руска страна. От украинска страна не бе проведено разследване.

7. Чуждестранни наемници от Полша, Прибалтика, Италия, САЩ и други държави воюват на страната на киевската власт.

8. На 17 юли 2014 г. на територията на Украйна бе свален „Боинг 777″ на Малайзийските авиолинии. Вината за катастрофата бе хвърлена върху Русия и лично върху президента Владимир Путин.

9. И последно – ООН заплашва водачите на бунтовниците с Хагски трибунал, докато всъщност масовото унищожаване на мирни жители е дело на киевските власти.

Всички тези трагични събития получават пълно одобрение и снизходителен поглед от страна на Запада.

Всеки непреднамерен и почтен наблюдател, който трезво оценява реалността, нито за миг не би се съмнявал, че на практика страната терорист, която масово убива мирни граждани, е държавата Украйна. А бунтовниците, без да жалят сили и живота си, защитават мирното население.

Господин президент Владимир Путин, на вашата страна, на Русия е обявена война. Не мислете, че всички американци одобряват политиката на Барак Обама.

Русия приема твърде присърце международното право, което сега Западът използва само за да оказва натиск върху Русия.

Вие сигурно разбирате, че властите в САЩ и на Запад като цяло, независимо от партийната им принадлежност, разбират единствено езика на силата.

Вашето желание да пренесете украинския конфликт в рамките на международното право те възприемат като лична Ваша слабост и като безсилие на Русия. От това следва, че по този начин Вие провокирате агресора към по-нататъшна ескалация на агресията.

САЩ решиха да отворят война в Европа, и вече го направиха.

Ако Русия загуби Югоизточна Украйна, чакат я огромни беди - народът няма да Ви прости поражението в Украйна, а руският елит, най-вероятно, ще търси друг лидер. И САЩ няма да изпуснат шанса активно да подпомогнат този процес.

Бих искал да Ви направя няколко предложения, които най-вероятно биха стопирали Запада, ако бъдат приложени. Аз не се съмнявам, че имате множество съветници и специални служби, които Ви предоставят напълно обективна информация. Но все пак позволете да се надявам, че ще бъде чуто и моето мнение.

Ето моите предложения:

1. Фолклендските (Малвинските) острови да бъдат обявени за спорна територия. Още по-добре е да се признае суверенното право на Аржентина върху тях.

2. По аналогия със „Закон за поробените народи” Държавната Дума на Русия да приеме закон „За териториите, временно окупирани от САЩ”: в него да се включат Тексас, Калифорния, Хаваите и т.н. Това ще даде възможност на Русия наистина да се превърне в световен морален лидер.

3. Да се приеме закон „За народите, срещу които се прилага геноцид”: в него да се включат индусите, тасманийците, американските индианци, виетнамците, корейците, китайците и прочее народи, пострадали в епохата на колониализма и след това. Това ще даде възможност за въвеждане на санкции срещу политическите дейци на онези страни, които са виновни в прилагане на геноцид.

4. Да се забрани минаването на чуждестранни кораби през Керченския пролив предвид бойните действие в Украйна. Така ще се осуети възможността за доставка на оръжие от чужбина за Украйна през пристанищата на Азовско море.

4. Да се предложи на Шотландия да влезе в Митническия съюз, а също така да предостави военноморската база в Единбърг под аренда. Това би поощрило сепаратистките настроения и значително ще отслаби позициите на Лондон. Освен това е нужно по всякакъв начин да се подпомагат, и финансово, сепаратистките тенденции в САЩ и други западни страни.

5. Да се подсигури доставка на съвременна военна техника и оръжие за Латинска Америка при най-изгодни условия. Това ще създаде възможност за отклоняване на значителен финансов ресурс на САЩ към военноморската им групировка в районите на Централна и Южна Америка за сметка на европейското направление.

6. Да се обяви пълното скъсване на икономическите връзки със страните от Балтика и с Полша, да се преустанови използването на пристанищата в Естония, Латвия и Литва. Това значително би влошило финансово-икономическото положение на споменатите държави.

7. Да се излезе от всички международни споразумения, които са против интересите на сигурността на Руската федерация - „Старт-2″, Договора за съкращаване на конвенционалните оръжия в Европа и т.н.

8. Ежегодно, още на 1 януари, да се публикува списък на вероятните цели на руското свръхточно и ядрено оръжие,включително и тактическото, в европейските страни членки на НАТО, които разполагат с обекти на ПРО и военни бази на своя територия. Това ще засили рязко антивоенните настроения в Европа.

9. И накрая, като се отчетат средствата, получени от Украйна за транзита на руски газ, и факта, че те се използват за целите на война срещу населението на Югоизточна Украйна, да се поиска от ЕС осъществяване на принципа „Газ в замяна на мир в Украйна”. Това значи Европа да бъде поставена пред избора или да принуди властите в Киев да спрат унищожаването на населението в Югоизточна Украйна, или Русия ще спре доставките на газ по газотранспортната система на Украйна поради това, че няма как да се плаща на воюваща страна, която извършва хуманитарни престъпления.

Безполезно е да се опитвате да победите обединените сили на САЩ и Западна Европа на полето на Украйна. Трябва да се приложат техните методи върху собствените им територии.

Освен това мисля, че за САЩ ще е голям шок, когато след известно време, естествено, съвсем случайно, на границата с Мексико се появят въоръжени бунтовници, които ликвидират американски полицаи и други представители на властта.

САЩ трябва да получат същите проблеми вкъщи, те изобщо трябва да забравят претенциите си за световен лидер и да се върнат обратно в епохата на изолационизма. А Европа трябва да престане да вижда лидер в лицето на САЩ.

Автор:Арджил Търнър
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Искаш да кажеш, че за сефте чуваш за референдума в Испания хаххах и кво беше после за общата култура? Твоите "знания" са толкова гугълнъти, колкото и моите. Не търси под вола теле. Кажи, че не си знаел :haha:
И пак пишеш и не четеш. Обяснявам ти, че има различни течения в исляма. Не е всичко черно и бяло, както на теб все ти се иска в тоя живот.

Аз на гейпарад още не съм ходил, ама ако имах възможност - не бих пропуснал. Поне ще се позабавлявам с хора весели и без предразсъдъци, а такива хора могат да се забавляват. НЕ са сковани дървета като теб.

PS: А това интервю откъде го копна? Как си сигурен, че е достоверно? Дали не е партенка? А? А? А?
Публикувай отговор