Тунелите - една от тайните на града
-
UrbanExplorer
- Новак

Тунелите - една от тайните на града
Нека да започна така - информация.
Търся всякаква информация и всеки който знае или може да ме заведе до вход към подземните тунели под града.
Пишете тук или на лично съобщение.
Знам че съществуват, бил съм вътре. Преди 15 години пропаднах в един и от тогава не съм си помислял даже да се замисля за тази тема.
Но сега е друго. Искам да се върна долу. Искам също и да разбера защо толкова се потулва и покрива всичко, стане ли дума за тунелите.
Така, че господа и дами, моля за всякаква информация къде мога да намеря още действащ или стар и вече затворен вход.
Търся всякаква информация и всеки който знае или може да ме заведе до вход към подземните тунели под града.
Пишете тук или на лично съобщение.
Знам че съществуват, бил съм вътре. Преди 15 години пропаднах в един и от тогава не съм си помислял даже да се замисля за тази тема.
Но сега е друго. Искам да се върна долу. Искам също и да разбера защо толкова се потулва и покрива всичко, стане ли дума за тунелите.
Така, че господа и дами, моля за всякаква информация къде мога да намеря още действащ или стар и вече затворен вход.
- Roshavv
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Re: Тунелите - една от тайните на града
абонирам се за темата.... и на мен ми е интересна 
AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Не знам какво точно имаш в предвид под тунели, единствените два в които съм бил това е река бедечка от едната страна има вход. Спомням си като дете, че доста дълго вървяхме и не стигнахме до някакъв край. Другият е горе в самара 3, до реката само, че той е опасен тъй като от там минават кабелите от подстаницята.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
paco
- Потребител

- Обратна връзка:
до окръжна болница има един ,това са старите бункери дето трябваше да се крием като ни нападнат американците
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
В Самара 1 в гората има 3 входа.
Единия е на могила в близост до Самарското знаме втория е до моя блок ( 282 ) срещу градината а третия е една голяма врата с предградие от бетон 300 метра навътре в гората точно покрай пътека.
И 3-те входа са запечатани с масивни врати.
Единия е на могила в близост до Самарското знаме втория е до моя блок ( 282 ) срещу градината а третия е една голяма врата с предградие от бетон 300 метра навътре в гората точно покрай пътека.
И 3-те входа са запечатани с масивни врати.
-
UrbanExplorer
- Новак

За Самара ми говорят много хора, но там са бомбоубежища, аз търся античните тунели. В тях съм влизал като много малък и излязох с тежка инсомния. Години вече по - късно планирам да се върна и да ги обиколя обстойно, независимо колко време ще ми отнеме
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
Надявам се да съществуват 
Въпреки , че едва ли ще има достъп до тях.
Въпреки , че едва ли ще има достъп до тях.
- belata
- Старо куче медалист

- vkv
- Старо куче медалист

Тази снимка не е от Стара Загораbelata написа:Тунелите са факт! https://www.facebook.com/groups/178560628279/
Иначе по темата.Тунел който съм виждал(така и не можах да случа да е отключен )започва от мазетата на Руски 38 южния вход.(бившата закусвалня Берое с/у халите)и завършва над операта.....античната баня на Столетов.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
В тази антична баня никога не съм влизал, винаги е затворена още от комунистическо време на сам ...
"There is no 'patch' for stupidity."
- vkv
- Старо куче медалист

Отварят я за посещение по време на вечерта на музеите.....до колкото си спомнямadmin написа:В тази антична баня никога не съм влизал, винаги е затворена още от комунистическо време на сам ...
- FishMaster
- Потребител

Има много тунели под града ни. Аз лично съм влизал преди много години в един от тях. Близо до входа му има метална старинна врато-рещетка която тогава не можах да отворя. Намира се източно 20-40 м. от параклиса под кръговото до стадиона. Не знам дали не са засипали входа с тези строежи. Успех на търсачите.
-
UrbanExplorer
- Новак

Всичко е там. Под нас. Не търсете. Ако откриете вход - не правете моята грешка и не влизайте.
-
nike718
- Старо куче медалист

Що? Тролове ли има?UrbanExplorer написа:Всичко е там. Под нас. Не търсете. Ако откриете вход - не правете моята грешка и не влизайте.
- creitars
- Потребител