Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен
- System_error
- Старо куче медалист
Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/2 ... voyna.html
Жив да не бях. Някой от властта да го каже на глас. Има надежда за отскубване от тролската война като политика на държавата...
Жив да не бях. Някой от властта да го каже на глас. Има надежда за отскубване от тролската война като политика на държавата...
- muhogon
- Старо куче медалист
А после, аз съм бил вярвал, в теорията на конспирацията...А властта ни е толкова доказано продажна, че като ти каже добър ден, гледай слънцето, друго едва ли е нужно да се казва!System_error написа:http://www.faktor.bg/novini/balgariya/2 ... voyna.html
И изобщо, това е положението - от цял свят се води информационна, логистична, подземна, надземна,надморска, подморска, и прочие, война, срещу еврогейците, с една цел - да им отнемат третополовите! Кончита Вурст е под огромна руска заплаха, и НАТО трябва да вземе крути мерки, за да я опази, в противен случай, най-успешния прототип ще изчезне, и многото години, свързани със създаването му, отиват на вятъра! Затова, в България е обявена мобилизация на прайдовете, униформата ще е по розови прашки! Моля, желаещите да заповядат доброволно, за да не ги насилим зорноволно!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
- System_error
- Старо куче медалист
Добре, бе... не ти ли омръзна с тая тема с гейове, педерасти и травестити? Вече не си интересен. Явно теб много силно те вълнува темата, от страх ли, от опит ли, ама нас не впечатлява толкова. Дай смени с нещо друго, че много изтъркано вече. То бива липса на фантазия и изобретателност, ама яко скучаеш...
- muhogon
- Старо куче медалист
Старая се да съм обективен, нищо повече! А темата ще е актуална дълго време, щом в държава от ЕС, арестуват свещеник за това, че казал в проповед, че хомосексуализма е грях! Познайте в коя? Коментарите са излишни...
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Къде точно е тази информационна война? Аз по медиите виждам само гледните точки на САЩ и тук-там ЕС.
- System_error
- Старо куче медалист
За тролската война става дума.
- muhogon
- Старо куче медалист
Айде сега пък и "тролска" война!? И какво ще рече това, хора, които пишат в интернет, в полза на Русия, така ли? Ако вземем, че около половината от населението ни ползва компютри, а пък от тая половина едва ли има и 20%, които се интересуват от политика, излиза доста скромна бройка хора, мишена на "тролска" война! Че те руснаците са големи будали, то така може и векове да минат, докато постигнат нещо с тая "тролска" война! А пък виж, щом някой ръси лъжи по "национални" медии, той не е трол, неговите думи са винаги "верни", той информационна война не води... Изобщо, тая "информационна" война е в болните глави на една шепа хора, включая властимащи, на тях, ако им кажат от Вашингтон и Брюксел да пръднат, познайте какво ще направят...в гащите! Както редовно го правят, вече четвърт век! По-добре, да гледаме, да не ни натресат някоя истинска война, че тогава ще я объркаме, окончателно!
- System_error
- Старо куче медалист
Или си сляп или бадева се правиш. И в двата случая говори многозначително за "интелекта" ти.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
90% от коментарите в новинарските ни сайтове са на платени тролове, независимо каква е тематиката. Дори политическите партии са признавали публично, че ползват ПР агенции да постват коментари в тяхна полза. Според мен това е 100 пъти по-голям проблем от "информационната война" с Русия, но никой не го споменава, въпреки че се нарушава поне един закон - предизборното мълчание например.System_error написа:За тролската война става дума.
- muhogon
- Старо куче медалист
Не знам дали аз съм сляп, ама ти никога не си проглеждал! Ха сега дай поне един пример, от която и да е телевизия с национално покритие, за поне едно предаване, с проруска насоченост!, и веднага ще те призная за "башинтелект"! И ще те поздравя с евалла, аферим, ашколсун, както се поздравяваш с аверите си от "Стамболийски" 45!System_error написа:Или си сляп или бадева се правиш. И в двата случая говори многозначително за "интелекта" ти.
- System_error
- Старо куче медалист
Хахахаха ... твоите приятели не са мои приятели. Само твоя възлюбен в миналото Волен е достатъчен пример с неговата телевизия.muhogon написа:Не знам дали аз съм сляп, ама ти никога не си проглеждал! Ха сега дай поне един пример, от която и да е телевизия с национално покритие, за поне едно предаване, с проруска насоченост!, и веднага ще те призная за "башинтелект"! И ще те поздравя с евалла, аферим, ашколсун, както се поздравяваш с аверите си от "Стамболийски" 45!System_error написа:Или си сляп или бадева се правиш. И в двата случая говори многозначително за "интелекта" ти.
Точно това се има предвид. Нека не забравяме и как Кончита Вурст (на мухолапа фетиша) спечели първо място - болшинството гласове бяха руски. Руската пропаганда и платените от нея тролове мажат яко нета. У нас проруските партии (и финансирани от Русия - ВТБ-КТБ-БСП-ДПС-АТАКА-ББЦ... все една мрежа със собствема медийна група) изпълняват стриктно инструкции. Или не сте забелязали как едни издания пишат "особено"?!? Те тва не е ли информационна война? Поднасяне на избрани факти по избран начин и откровена журналистическа пристрастност...sawo написа:90% от коментарите в новинарските ни сайтове са на платени тролове, независимо каква е тематиката. Дори политическите партии са признавали публично, че ползват ПР агенции да постват коментари в тяхна полза. Според мен това е 100 пъти по-голям проблем от "информационната война" с Русия, но никой не го споменава, въпреки че се нарушава поне един закон - предизборното мълчание например.System_error написа:За тролската война става дума.
- muhogon
- Старо куче медалист
Много странна, и сбъркана логика, видите ли,щото Кончита Вурст спечелила Евровизия...Първо, една "война", пък била тя информационна, е работа на официалните власти. В такъв случай, ми е интересно, как руските власти са задължили хиляди руснаци, да гласуват за това чудовище? Опирали са пистолети в главите им? Правили са огромна пропагандна кампания, месеци преди това? Или пък, са им плащали СМС-те? Как, просто недоумявам, как може изобщо да ти хрумне подобна дивотия?Точно това се има предвид. Нека не забравяме и как Кончита Вурст (на мухолапа фетиша) спечели първо място - болшинството гласове бяха руски. Руската пропаганда и платените от нея тролове мажат яко нета. У нас проруските партии (и финансирани от Русия - ВТБ-КТБ-БСП-ДПС-АТАКА-ББЦ... все една мрежа със собствема медийна група) изпълняват стриктно инструкции. Или не сте забелязали как едни издания пишат "особено"?!? Те тва не е ли информационна война? Поднасяне на избрани факти по избран начин и откровена журналистическа пристрастност...
Второто, доколкото все още знам, този изрод не е нито руснак, нито руски поданик, нито даже е издигнато от Русия за участие там! И какво излиза - колко е било лесно, да се предотврати тая огромна "информационна" акция от руска страна, ако просто австрийските гейове не го бяха допуснали до участие в конкурса! Така ли е?
У нас може и да има проруски партии, макар че съм доста скептичен по отношение на изброените от тебе, по много причини. Най-напред, първите две, са банки, и не знам що изобщо ги казваш там? По тая логика, у нас има и про-всякакви други, от цяла Европа, ако е тъй, да споменем и тях! Проиталианска - Уникредит, проавстрийска - Райфайзен, и т.н. Или те са сред "добрите", еврогейските? И ако ВТБ има някакъв малък процент от КТБ, то еврогейските са си изцяло тяхна собственост, или поне мажоритарен дял.
БСП е на хранилка навсякъде, да не забравяме, че Станишев стана лидер на Еврогейските социалисти! Или сега и тях ще изкараш проруски агенти? Атака е залязваща формация, и не е такъв фактор, че да прави "информационна" война, в чиято и да е полза. Апропо, не знаех, че ТВ Алфа има национално ефирно покритие, щото това питах, а не за кабеларките, научи се да ги различаваш!
Твоите хора от ДПС, и за най-кьоравия, но не и за тебе, е ясно, че са продължението на Анкара у нас! Ако и Турция е проруски настроена, тогава да, ДПС е проруска партия! Ама засега ми се чини да е протурска, даже проислямска! Много се говори, че е създадена от ДС, не знам, но е факт, че регистрацията и мина в съда, след огромен натиск от страна на Турция и западните посолства! Явно, от много отдавна, еврогейците работят за Русия!
И така, кои са тия издания, дето пишат "особено"? И какво разбираш под "особено"? Може би, пишат на глаголица, или с китайски йероглифи? И чии инструкции изпълняват, ти виждал ли си им инструкциите? Що за будали ще са тия руснаци, вече го казах веднъж, дето ще правят "информационна" война по издания, дето я ги четат 1000 души, я не? И защо, ако някой поднася нещо с еврогейска насоченост е безпристрастен, а ако е по друг начин, е пристрастен? Откъде идва тая твоя сбъркана преценка, кое е вярно, и кое не? За еталон за безпристрастност ли се имаш? Или просто акъла ти е толкова?
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Eх, пуста демокрация... като ходиш из града вечер, струва ли ти се, че Путин те дебне зад всеки ъгъл?System_error написа:Точно това се има предвид. Нека не забравяме и как Кончита Вурст (на мухолапа фетиша) спечели първо място - болшинството гласове бяха руски. Руската пропаганда и платените от нея тролове мажат яко нета. У нас проруските партии (и финансирани от Русия - ВТБ-КТБ-БСП-ДПС-АТАКА-ББЦ... все една мрежа със собствема медийна група) изпълняват стриктно инструкции. Или не сте забелязали как едни издания пишат "особено"?!? Те тва не е ли информационна война? Поднасяне на избрани факти по избран начин и откровена журналистическа пристрастност...sawo написа:90% от коментарите в новинарските ни сайтове са на платени тролове, независимо каква е тематиката. Дори политическите партии са признавали публично, че ползват ПР агенции да постват коментари в тяхна полза. Според мен това е 100 пъти по-голям проблем от "информационната война" с Русия, но никой не го споменава, въпреки че се нарушава поне един закон - предизборното мълчание например.System_error написа:За тролската война става дума.

Евровизия не се печели само с гласовете на една държава, Русия обаче определено помогна за излагацията която си спретнаха с и без това тотално пропадналия и винаги нагласен конкурс.
Троловете у нас са Българи, наети от Български ПР агенции, на които е платено от Български политически партии. Ако се зачетете в сайтовете, ще видите, че коментарите под новините обикновено са "Боко Тиквата" срещу "СерГЕЙ Станишев", "Путлер" срещу "Еврогейците" и "Барак Хюсейн" и т.н. Т.е. колкото са троловете от едната, точно толкова са и троловете от другата страна.
Това може да се пресече много лесно със един закон, но все пак България е демократична страна и всеки може да плюе по каквото си иска, пък било то и срещу заплащане, нали така? Не? Всичко е чисто и законно, къде я виждате тази война?

Наивно е да смяташ, че Русия финансира КТБ-БСП-ДПС-АТАКА-ББЦ. То излиза, че те издържат цяла България, което е смешно. КТБ се захранваше изцяло с държавни пари, които идват от нашия джоб. От там взимаше парите си Пеевски, за да изкупува медиите в България. От там се хранеше и дудука и доста други политици. Останалите партии действаха по сходна схема - всичко се плаща от нас, не си прави илюзии, че сме толкова ценни на някой, че да ни издържа.
Едни издания пишат в полза на едните, а други издания пишат в полза на другите. Нито едно издание обаче не пише в полза на истината. Проблема идва от ключовия момент, когато други издания пишат в полза на другите (сетете се кои). Ето така с едно изречение може да се обобщи милата ни демокрация по американски стандарт - популизъм и лицемерие - нищо повече.
- muhogon
- Старо куче медалист
Ода за войната...Всички прилики и разлики с действителни хора и субекти, да се считат за напълно случайни...
На воня кат` на воня
(Трепери Путин, Путьо ще те гази)
Изсвири Роско с тръба -
Ще ни води на война.
Война с руский враг вековен,
Туй подвиг ще е чутовен.
Армията Роско стегна,
Нищо че е почти невидима и дребна.
Батальон от гейове той въоръжи,
За да борят путинските сатани.
Циганският ни и турският ни батальон,
Ще постигнат пълен вражески разгором.
Паметниците те ще препикаят,
Духът вражески те ще удавят.
Двата танка, кораба и самолета,
Те са бойната техника на армията ни напета.
С мека китка и либералдемократичен дух,
Ний ще правиме врага на прах и пух.
Роско сам ще води строя,
Докат` влиза той във боя.
С розово дилдо в ръка,
Ще бие той Путин по глава.
С Шаламанов – великия майор,
Ще постигнем ний голям фурор.
Чак Лавров ще се наплаши,
От соросоидните апаши.
Азис даже доброволец стана,
А от туй Русия страх я хвана.
Знайте, че и Кончита Вурст,
Ни подкрепя в този курс.
Песни на „Пуси Райът“ ний ще пеем,
Москалите с камъни ще целим.
А пък Цонка и Асен,
Ще вземат руските туристи в плен.
И Близашки – сланинеста мастия,
Ще спасява Света от зла Русия.
За киевската хунта той ще ходи да воюва,
Дреме му че тук цял народ гладува.
И в информационната война ще победим,
Като Ьтв и Нова всички да гледат задължим.
Който пък гледа „Ну погоди“,
Той в затвора ще лежи.
И ще гониме москали,
По градинки и квартали.
В концлагери ще се затворят,
Да не могат да говорят
Който пие водка, или слуша музиката на Кобзон,
Той ще е разстрелян, според новия закон.
А който има руска кръв,
Ще бъде изгорен на клада пръв.
С братското НАТОвско рамо,
И с черната усмивка на Обама,
Ний страха си ще презрем,
И руснаците ще пометем.
Ще им върнем, че рахата,
спряха ни със султаната.
Понеже 5-вековната османска идилия,
Спряха ни те със насилия.
С братята ни от Турция и Израел,
Смелостта ни ще е като на орел.
А американската армия голяма,
Тя ни е като нова родна мама.
Заедно с Расмусен и Соломон и ЕС,
Ние гордо ще наденем фес.
С ибрика ние ще работим,
За евроатлантизма неуморно ще се потим.
С ценност либералдемократична,
Ще влезнем в битката епична.
Ценностите на лезбо-гей-инцест,
Са водещи за националния ни интерес.
В името на ЕС и НАТО,
Със свалени гащи и с дупе космато.
На гол тумбак с два пищова,
Ний ще бъдем за врага – отрова.
Давай Путьо роден наш,
Държавна си ни ти глава и народен страж.
Във война ни вкарай ти,
И народа ни ти изтреби.
- System_error
- Старо куче медалист
Мухолапчо, не се прави на чук. В поста си не писал "ефирно". Прочети си поста.
Троловете са 98% от едната страна. Вижда се достатъчно ясно в постовете под всички новини и статии.
Много сте ми интересни, като изтъквате факти, които са "обществени и официални" и всички много добре знаем кой всъщност за кой стои, но когато стане дума за другата страна - О!, там всичко е конспирация и мръсни еврогейове. Значи едните са конспиратори, които правят всичко да ни зароботя, а другите са писани яйца, при които няка скрито покрито... айде де... няма нужда....
А как се генерират СМСи знаем всички. Само ми дайте номер на ваш познат и след 10 секунди веднага ще мога да направя така, че да получите СМС все едно е от него (Не се шегувам, веднъж така бягах да си местя колата на 1ви Април).
Троловете са 98% от едната страна. Вижда се достатъчно ясно в постовете под всички новини и статии.
Много сте ми интересни, като изтъквате факти, които са "обществени и официални" и всички много добре знаем кой всъщност за кой стои, но когато стане дума за другата страна - О!, там всичко е конспирация и мръсни еврогейове. Значи едните са конспиратори, които правят всичко да ни зароботя, а другите са писани яйца, при които няка скрито покрито... айде де... няма нужда....
А как се генерират СМСи знаем всички. Само ми дайте номер на ваш познат и след 10 секунди веднага ще мога да направя така, че да получите СМС все едно е от него (Не се шегувам, веднъж така бягах да си местя колата на 1ви Април).