Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!

Мнение от muhogon »

Еле, пък ИРАН са основен спонспор на джихадистки движения,
То се видя, кой, чий спонсор е, най-пресният пример с ИДИЛ! Само дето, отрочето взе да се отрича от създателя си, та трябва да бъде понапляскано, за да вземе да си изпълнява стриктно договорката, чичо Сам не обича да хвърля пари на вятъра! И това си е съвсем типичен пример за прогейската пропаганда - набеждава се някой, че е "терорист", че не спазва човешките права, и прочие глупости, обработва се масирано общественото мнение, и хоп, САЩ идват, за да му донесат от "демокрацията" си! Само дето, винаги се оказва, че тоя "диктатор", "терорист", случайно има петрол, или пък наркотици, няма да отиват на вятъра я! И точно най-големите нарушители на всякакви права, да се имат за мерило за такова, пълен абсурд!

Ето, това е прогейската пропаганда - да се отрича очевидното, което става, и да се изтъква това, което се казва, по официално купените медии! Примерите са много! А да се плюе някой, само щото така са казали от Уошингтън, нека всеки се сеща сам! Защото, нищо лошо не сме видели от С.Корея или Иран, ама виж, щом са ни наредили от запад - никакво мислене, лоши са, и точка! Нищо че, Катар и Саудитска Арабия ни изпращат фундаменталистки емисари, да "образоват" циганята, и да ходят в бели чаршафи, като призраци, и да скандират лозунги за религиозна нетърпимост! Нищо че, Турция ни се меси открито във вътрешните работи, манипулирайки ни чрез изселниците, и по други начини! Ама как, те са съюзници на САЩ, значи са от добрите, там всички права са тип-топ, ние осъждаме Венецуела и Еквадор...А, да, забравих - особено силно осъждаме руският представителен ансамбъл, как си позволява, да изнася концерти у нас? Няма да ни турнат някоя нацапотена чалга певачка, със заголени дебели баджаци, да ни се кълчи на сцената, или пък "елитните" певци Кондьо, Тони Стораро и Милко Калайджиев, ами докарали тия руснаци, абе, диверсия си е, откъдето и да погледнеш! Прокуратурата да се намеси веднага, и да привика на разпит руският МВД министър, нали ансамбъла е към неговото ведомство! Може и Путин да придърпа, и безтова тука, някои еврогейчета с меки китки, отдавна му се точат! Та после да видим, дали няма да позволяват, да има гейпаради в Москва, през ден ще ги организират! Лудост!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

АХАхахАХахАхах Ееее , много се смях, многоооо. :haha: Нищо лоше не бил видял от Северна Корея или Куба.... Ма как да видиш бе, като бюджета им е по-малък от този на Стара Загора. :heat: Всичките медии по целия свят са купени от гадните янки и 7 милиарда души им ходят по акъла ХАХаХахаххАХ Само ти, О БОЖЕ на информацията, истината и правдата си правоверен и правоинформиран - СМЯЯЯЯЯЯХ!!!! НЕ моа повече... ох, далака ми.... хахахахха. Брех тая конспирация световна. Добре, че си ти да ни покажеш пътя. АМИН!

А ти щом не си видял нищо лошо от Диди Амин, то значи ли, че той е херувим? Баси сбърканата логика.... Не може да бъде! А разправят, че си бил добър щахматист. Как бе джанъм, като дедукцията и индукцията не ти служат по никакъв начин :helpme:
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Изображение
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Ма как да видиш бе, като бюджета им е по-малък от този на Стара Загора.
На туй му викам, напълно изветрял мозък, не промит! Май, множко ти идват гейпарадите, вземи се запри, че хептен глупости пишеш вече! Чий бюджет е по-малък от Ст.Загора? На тия ли, дето великите американогейове не смеят и гък да кажат? Като са толкоз ербап, що не спретнат една война на тия "малобюджетни" страни? Щото ще ги наритат като мръсни псета, както стана във Виетнам! Ама нали си имат будали като тебе, да им вЕрват за всичко, що да не се правят на велики?

Второто, какви 7 млрд се водят по акъла на САЩ! Да няма привнесени от друга планета, да сме поне 15 млрд, та да има 7 от тях, да се водят по акъла им? Но дори и тогава нямат 7, гласуването в ООН за Крим, раздели света 50-50, но, като се има предвид, че най-многолюдните нации, като Китай и Индия, подкрепиха Русия, тогава излиза, че е 33 - 67! А пък и, по акъла им се водят само еврогейовете, плюс още някоя екзотична страна, като Австралия! Лошото е само, че и ние сме в тая бройка, и както винаги, пак на губещата страна!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Ахахахаха... ооо, ше ме умориш от смях. .. Тръпнат щатите от страх от корейците.... Добре че са Китай да им пазят мършавия задник. .. А уж ги чуваш нещата... пази боже. И добре, че беше смелия виетнамски народ да отблъсне агресора сам, с голи ръце... ахахаха... ооо, добре че си ти ,че се смея от сърце...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Хахаха, китайците на никого нищо не пазят, те си имат свои интереси, хахаха, американогейовете не се закачат с корейците, щото ония са луди, отстояват си независимостта, и ще им треснат някоя ядрена ракетка в Белия дом! Хахаха, точно виетнамците наритаха американците, хахаха, изхвърлиха ги през 1974г! Хахаха, вземи малко попрочети нещичко, хахаха, недей само да ходиш на гейпаради, хахаха, щото не ставало само с ядене, хахаха, трябвало и акъл, хахаха!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

System_error написа:Изображение
Е! Започваме да се излагаме вече :) А къде са оскарите за Джулиан Асанж или Брадли Манинг например? ;) Ама едно е да забавляваш масите с глупости, друго е наистина да показваш какво става зад кулисите - тогава вече по съвсем друг начин те "награждават" :)
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

А за Едуард Сноудън?
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Айде бе хора, има още 20 милиарда спестовни влогове на граждани за крадене....Тези политици спът ли или са гладни за цялата сума. Еми разпределяйте си я по- набързо и да свършваме. :mafia:
Popopopopo
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Не бях чувал Сноудън или Асандж да имат общо с киното, ама поне ми сложихте усмивката с опита за смучене на аргумент срещу нещо, което няма как да се отрече или опровергае. Те тва е руската демокрация - нео-тоталитаризъм. Сори пичове, ама сте решили да сте фенове на грешния отбор. Дано това, което си пожелавате ме ви се случи, че голям рев ще падне. Особено за мухолапа. Да видим как ще му се отрази Корейската или кубинската демокрация. Да видим как ще се излиява там в нета... опс!! ... ама те нямаха нет... колко жалко... А китайците си имат, ама внимават кво пишат, че да ме лежат на хладно и проветриво място за избистряне на обичта към системата! !!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Тя и Анна Политковская няма нищо общо с киното, но кой ли е чувал - все пак такива неща не се показват по новините :)
Не се заблуждавай - хората, които реално могат да променят нещо по статуквото и го правят до някаква степен никъде по света не са толерирани и имената по-горе са прекрасен пример. Такива хора са обречени на изгнание и в крайна сметка ликвидиране.
Бях тръгнал да пиша дълъг пост как не може да сравняваш разследващ журналист, който е документирал сериозни безчинства на армията спрямо мирно население с някакъв богат нагрухан продуцент, който от време на време се опитва да говори срещу оръжейното лоби, което дори не си прави труда да му отговаря, понеже държи в ръцете си дори президента, ама има ли смисъл? Все пак моите примери на хора, които са направили реални разкрития и са постигнали истински резултати в разобличаването на военни и политически личности не са правилни, нали така?
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Не бях чувал Сноудън или Асандж да имат общо с киното, ама поне ми сложихте усмивката с опита за смучене на аргумент срещу нещо, което няма как да се отрече или опровергае. Те тва е руската демокрация - нео-тоталитаризъм. Сори пичове, ама сте решили да сте фенове на грешния отбор. Дано това, което си пожелавате ме ви се случи, че голям рев ще падне. Особено за мухолапа. Да видим как ще му се отрази Корейската или кубинската демокрация. Да видим как ще се излиява там в нета... опс!! ... ама те нямаха нет... колко жалко... А китайците си имат, ама внимават кво пишат, че да ме лежат на хладно и проветриво място за избистряне на обичта към системата! !!
Какво кино те е подгонило сега, май много филми гледаш, за супермени, тип мейд ин юесей, съвсем ти се е кашнал и остатъка от мозък! Кой какво отрича или опровергава, говорим с факти, за скорошни събития, и каква руска неототалитаризация ти се привидя? Де го чукаш, де се пука? Виетнамците набиват канчето на прехвалената юесарми - Русия калпава, Корея им се зъби и ги прави на смешни - руската демокрация виновна! Голям комплекс от таз Русия, няма що! Даже когато изобщо не иде реч за нея, пак тя ти в устата, що така?

Не знам как ще ни се отрази тая или оная демокрация, но виждам, как се отразява хамериканската - разруха, гибел, опустошение! И кога разбра, че ония хора нямат нет? Вчера ли се върна оттам? Или от някое жълто, прогейско вестниче, с които е фрашкано наоколо? И сигурно разбираш китайски, та разбра, как "внимават", като пишат? Едновремешните партийни секретари ряпа да ядат, пред твоята убеденост, безстрашие и плам, с която защитаваш и отстояваш, западната, прогейска "демокрация"! Тя толкоз е демокрация де, ама тва е друга тема!

А кой, от кой отбор е, "грешният" или "правилният", това, само историята ще покаже! Но се боя, че с този наш, национален кутсуз, за трети път в историята, караме в грешната лента! И навремето и Хитлер е мислел, че носи световната "правда", ама се видя, къде свърши! Дето се казва, коментарите са излищни...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

muhogon написа:И кога разбра, че ония хора нямат нет? Вчера ли се върна оттам? Или от някое жълто, прогейско вестниче, с които е фрашкано наоколо? И сигурно разбираш китайски, та разбра, как "внимават", като пишат? Едновремешните партийни секретари ряпа да ядат, пред твоята убеденост, безстрашие и плам, с която защитаваш и отстояваш, западната, прогейска "демокрация"! Тя толкоз е демокрация де, ама тва е друга тема!
Точно ТВОЯТА убеденност ме разпалва толкова по темата. Ако не беще болния ти "кашнат" мозък и "сляпата" вяра в пропагандата, хич нямаше да се ядосвам по теамата. Ама да ми задава въпроси, които на себе си трябва да зададеш е не смешно, ами истерично!!! Самия факт как живеят европейците (особено скандинавците) и как онея пияни колхозници е достатъчен аргумен срещу всичката помия, която изливаш срещу западния морал и ценностна система.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Точно ТВОЯТА убеденност ме разпалва толкова по темата. Ако не беще болния ти "кашнат" мозък и "сляпата" вяра в пропагандата, хич нямаше да се ядосвам по теамата. Ама да ми задава въпроси, които на себе си трябва да зададеш е не смешно, ами истерично!!! Самия факт как живеят европейците (особено скандинавците) и как онея пияни колхозници е достатъчен аргумен срещу всичката помия, която изливаш срещу западния морал и ценностна система.

Е хайде сега, да си премерим "кашите", като си се чукнал толкоз здраво! Аз какво пропагандирам, да няма гейове и техни паради ли? Да съм писал нейде, че еди-кой си кореец, сингапурец, или патагонец, живее лошо, хубаво, или че хич не живее, а вегетира? Не съм видял, нямам достоверна информация, ерго, не го обсъждам! Докато на тебе, само това ти на акъла - да даваш мнение за страни, където никога не си стъпвал, и няма да стъпиш, какъв им бил живота, и какъв бил някой си техен управник! Същинска селска клюкарка, но с друг мащаб, това си ти! Сервирали му еврогейовете некъв буламач, дето за нищо не става, ти го плюскаш, повръщаш, но викаш - добре е! Точно това става сега у нас - еврогейски буламач, който ядем всички, ама много хора вече не го искат! Какво ще те стопли, че някой колхозник в Корея, Китай или Русия живее под стандарта на скандинавците, след като ти самия може да си даже и под неговия стандарт? Или, като шопа - я не сакам на мен да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле!

Апропо, дали колхозниците са пияници, не знам, не съм ги виждал, но пък с очите си съм виждал, от престоя ми в Чехия, пияници да се клатят като шамандури, по обяд, в центъра на града! И това, при положение, че подобни явления отдавна бяха изчезнали от българските градове! Тъй че, нека не мерим с различни аршини, едни и същи неща!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

muhogon написа:

Е хайде сега, да си премерим "кашите", като си се чукнал толкоз здраво! Аз какво пропагандирам, да няма гейове и техни паради ли? Да съм писал нейде, че еди-кой си кореец, сингапурец, или патагонец, живее лошо, хубаво, или че хич не живее, а вегетира? Не съм видял, нямам достоверна информация, ерго, не го обсъждам! Докато на тебе, само това ти на акъла - да даваш мнение за страни, където никога не си стъпвал, и няма да стъпиш, какъв им бил живота, и какъв бил някой си техен управник! Същинска селска клюкарка, но с друг мащаб, това си ти!
Ахахахах, а ти .... не си ли АБСОЛЮТНО същия??? Също не си стъпвал там, няма и да стъпиш!!!!!!!. "Същинска селска клюкарка, но с друг мащаб, това си ти!"
Публикувай отговор