Ахахахах, а ти .... не си ли АБСОЛЮТНО същия??? Също не си стъпвал там, няма и да стъпиш!!!!!!!. "Същинска селска клюкарка, но с друг мащаб, това си ти!"muhogon написа:
Е хайде сега, да си премерим "кашите", като си се чукнал толкоз здраво! Аз какво пропагандирам, да няма гейове и техни паради ли? Да съм писал нейде, че еди-кой си кореец, сингапурец, или патагонец, живее лошо, хубаво, или че хич не живее, а вегетира? Не съм видял, нямам достоверна информация, ерго, не го обсъждам! Докато на тебе, само това ти на акъла - да даваш мнение за страни, където никога не си стъпвал, и няма да стъпиш, какъв им бил живота, и какъв бил някой си техен управник! Същинска селска клюкарка, но с друг мащаб, това си ти!
Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен
- System_error
- Старо куче медалист
Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!
- muhogon
- Старо куче медалист
Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!
Ахахахах, а ти .... не си ли АБСОЛЮТНО същия??? Също не си стъпвал там, няма и да стъпиш!!!!!!!. "Същинска селска клюкарка, но с друг мащаб, това си ти!"
Не, не съм същия, и слаба богу, иначе щях да се гръмна! Като няма да стъпя, не тръгвам и да приказвам врели-некипели, да давам оценки, кой какъв бил, как пишел, и т.н. Ти първо, сам се научи да пишеш, пък след това почвай да търсиш кусури на китайци, и прочие! Все пак, бая повече от тебе съм "стъпвал", и точно затова се и въздържам от квалификации, тъй типични за еврогейовете! Пък и не се знае, може и да стъпя, животът е непредвидим! Но и тогава, пак няма да пиша глупости като тебе, то е въпрос на манталитет!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
- System_error
- Старо куче медалист
Re: Лични караници между muhogon и System_error - вход свобо
Хубаво сменихте июето на темата, ама все си мисля, че двамата сме представители на разделеното ни по отношение на световния ред общество. А това, че темата често се изражда в между личностни нападки, за съжаление идва от стилистиката на мухолапа и тролския му начин на писане...
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Каква е тази тема и от къде се пръкна 34 страници ...
"There is no 'patch' for stupidity."
-
- Старо куче медалист
Тъй тъй, той само мухолапа е трол, пък ти хич не си.Що не си спретнете един чат или спаринг май по-добре.System_error написа:Хубаво сменихте июето на темата, ама все си мисля, че двамата сме представители на разделеното ни по отношение на световния ред общество. А това, че темата често се изражда в между личностни нападки, за съжаление идва от стилистиката на мухолапа и тролския му начин на писане...

- vkv
- Старо куче медалист
Амммм ние нямаме права да сменяме каквото и да е във форума ,и въпроса трябва да е към амините и администратора на форума.admin написа:Каква е тази тема и от къде се пръкна 34 страници ...

- didka
- Старо куче медалист
Мухогона също може да смени заглавието, понеже темата е негова.
Dog drags - no tracks...
- System_error
- Старо куче медалист
Е то така не е интересно. Друго си е да се излагаш пред повече хора. Така като го гледам, в реалния живот не е от агресивните и наперени хора (също като мен) и май всичко е повече игра на думи и чешене на езиците. Поне аз така го възприемам... Пък и не е като да не се виждаме от време на времеnike718 написа:Тъй тъй, той само мухолапа е трол, пък ти хич не си.Що не си спретнете един чат или спаринг май по-добре.System_error написа:Хубаво сменихте июето на темата, ама все си мисля, че двамата сме представители на разделеното ни по отношение на световния ред общество. А това, че темата често се изражда в между личностни нападки, за съжаление идва от стилистиката на мухолапа и тролския му начин на писане...

- muhogon
- Старо куче медалист
Какъв "представител" може да си ти изобщо? Даже собствено мнение нямаш никакво, всичко ти е на копи-пейст. Моята стилистика каква е, поне я имам, а ти даже и това ти се губи! Изобщо, ангел-херувим, ама с еврогейски знак отзад!System_error написа:Хубаво сменихте июето на темата, ама все си мисля, че двамата сме представители на разделеното ни по отношение на световния ред общество. А това, че темата често се изражда в между личностни нападки, за съжаление идва от стилистиката на мухолапа и тролския му начин на писане...
А за агресивността, дали е така? Не е нужно да проявяваш агресия, ако не е необходима, което не означава, че трябва да отстъпваш, за щяло и нещяло! Търся баланс, това е, много е полезно, трябва да пробваш и ти!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
- vkv
- Старо куче медалист
Може,но всеки с администраторски права във форума може да "види" кой и кога е направена промяната......или се бъркам?didka написа:Мухогона също може да смени заглавието, понеже темата е негова.

- System_error
- Старо куче медалист
Да си отстояваш тезата със силата на словото, аргумента и логиката, но направено с верния тон и дипломатинен подход е едно. Когато обаче пишеш агресивно (по-често може да се нарече обидно), провокатовно и злобно, с настървение срещу опонента, най-често говори за липса на аргументи и всичко изброено. Напада и обижда слабия и неуверения. Разговора с теб можеше да бъде много по-приятен и неизнервящ, но уви. Виж за пример sawo. Той е в доста от постовете си на твоята теза, но неговото писане няма нищо общо с твоята арогантност. Явно просто толкова си можеш.muhogon написа:Какъв "представител" може да си ти изобщо? Даже собствено мнение нямаш никакво, всичко ти е на копи-пейст. Моята стилистика каква е, поне я имам, а ти даже и това ти се губи! Изобщо, ангел-херувим, ама с еврогейски знак отзад!System_error написа:Хубаво сменихте июето на темата, ама все си мисля, че двамата сме представители на разделеното ни по отношение на световния ред общество. А това, че темата често се изражда в между личностни нападки, за съжаление идва от стилистиката на мухолапа и тролския му начин на писане...
А за агресивността, дали е така? Не е нужно да проявяваш агресия, ако не е необходима, което не означава, че трябва да отстъпваш, за щяло и нещяло! Търся баланс, това е, много е полезно, трябва да пробваш и ти!
Относно това, кое е копи-пейст. Ти си типичен представител на Бай-Шилетата у нас. Трол, на който всичко и всеки са му виновни, а той е най-умния, на ориентирания и най-знаещия, а пък целия свят е конспирация и всеки и всичко действа и съществува само и единствно да ТИ пречи в тоя живот. Толкова стереотипен образ, че чак смях да те избие. За тва и толкова ти се радвам и ти отговарям, въпреки че всеки знае, че трол не се храни. Радва ме обаче ограничения ти взор и мироглед. Аз човек няма да те направя, ма поне ще се посмея наволя със заблудите с които живееш и в които толкова болно вярваш.
Относно моето мнение и начин на мисене - не се притеснявай. Оценките приемам само от по- умни и по ерудирани от мен. За жалост теб по никакъв начин не те смятам за такъв, така че не се хаби.
- muhogon
- Старо куче медалист
Относно моето мнение и начин на мисене - не се притеснявай. Оценките приемам само от по- умни и по ерудирани от мен.
Брех да му се не види, че откога стана "умен" и "ерудиран" бре? Че нещо ми се губи? Или по-точно, кога ти умря циганката, та започна сам да се хвалиш? Сигурно, много отдавна, още с раждането ти, понеже, само това правиш! Май, нямаш никакъв хабер, що е ум и ерудиция, примери мога да дам хиляди! Аз оценки не давам, споко, ти си по тая част - на всяко гърне мерудия, може би, от висотата на "ерудицията" си, дето я нямаш никаква, знам ли? Ти сам си си дал оценка, и тя е - "много зян"!
- System_error
- Старо куче медалист
Както казах, ако имаш мен за тъп, смятай колко смотан си ТИ в моите очи
Яка градация с обратен знак
Аз никъде не съм казал, че съм кой знае къв. Казах само ,че ти си мноооого по надолу в класацията ми.
Иначе интересно - от цял пост, само тва се направи че виждаш. Всичко останало го пропусна. Типично за хора, които не обичат да им казват истината и патологично я избягват и игнорират. Прекрасен пример за душевен проблем с личността.

Иначе интересно - от цял пост, само тва се направи че виждаш. Всичко останало го пропусна. Типично за хора, които не обичат да им казват истината и патологично я избягват и игнорират. Прекрасен пример за душевен проблем с личността.
- muhogon
- Старо куче медалист
Нищо не съм пропуснал, но това ти беше лайтмотива на експозето - "...колко съм умен и ерудиран, всички други са тъпаци..." Всичко друго ти е производно на това, няма защо да ти обсъждам поредната словесна плява, гарнирана обилно, с правописни, и други грешки! И ти пропускаш моите конкретни въпроси, но какво да се прави, явно, "ерудицията" ти не позволява да ги видиш и осмислиш, знам ли? Май, много ерудиция ти се е натрупала, на брой мозъчни клетки, и трябва да я "поизпуснеш" малкоИначе интересно - от цял пост, само тва се направи че виждаш. Всичко останало го пропусна.

- System_error
- Старо куче медалист
Хахахахаха. .. щом така си го възприел, значи имаш огромен комплекс. А най - интересното е, че имаш комплекс и от мен. Нищо подобно не съм искал да кажа, ама в твоя мозък какви ли болни мисли не се раждат. Щом "това" си разбрал, много жалко за теб. Само затвърждава мнението ми колко си депресивно - комплексиран от хора с повече акъл от теб (още повече, наблягайки на факта, че такива са 90 от хората пишещи в темата). Просто го приеми и ще живееш по-спокойно. На света са нужни и балъци. Не срамно да си такъв, просто е трудно, но не за теб за околните ти...