Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен
- System_error
- Старо куче медалист
Re: Лични караници между muhogon и System_error - вход свобо
На ЛС не е интересно. Друго си е да се излагаш пред публика.
- System_error
- Старо куче медалист
http://m.vesti.bg/analizi-i-komentari/k ... es-6025670
Колкото и да се плюе по Сорос, това което казва в статията е самата истина...
Колкото и да се плюе по Сорос, това което казва в статията е самата истина...
- muhogon
- Старо куче медалист
Хихх, вожде, голяма "характеристика" ми тегли, също като в добрите, стари времена! Ама така не става, истината дори не е по средата, както благоволи да се изразиш веднъж!
Това, за гейпарадите, щеше да е наистина смешно, ако не беше факт, и не беше тъжно, че дори и трагично! Не знам защо смяташ, че те имам за гей, като никъде не съм казвал подобно нещо! Да си гей, и да ходиш на гейпаради, са две различни неща, поне за мен! Друг е въпроса, ако ти самия се имаш за такъв, твоя работа, това е личен избор, не се бъркам!
Колкото до казармата, поне съм я карал, за разлика от тебе, и вЕрвай ми, тогава нямаше практика, гейове да служат там. Но пък, там се научават неща, които, ти цял живот няма да научиш!
Имал си две деца, ами, добре! Макар че, си имам правило, да не се навирам в личния живот на хората, и го спазвам! И отново, пак, за разлика от тебе! Но пък, има проучване, не е мое
, че мъжете на твоята възраст горе-долу, често обръщат резбата, причините не са изяснени!
Относно аргументацията, пак впрягаш каруцата пред коня... Твоята "аргументация" е винаги от най-леснодостъпни места, официалната пропаганда, и нейните притурки! Дали ти ще кажеш нещо, или ще го гледам по т.н. "национални" ефирни телевизии, е все едно! А те, че лъжат като разпрани, е ясно и за най-големите будали! Само ти, като Матросов, си за тях, и само тях, не поглеждаш и на милиметър встрани, а може би, просто не можеш? Ти си с таз, дето е власт, и всички други критици, за теб са глупаци, простаци, и прочие "културно-ерудиран" арсенал! 200 на 100 съм сигурен, че ако утре дойдат на власт комунисти, ти първи ще се пишеш за червена книжка! Ако пък са ислямисти, пръв ще се обрежеш, и нахлупиш феса! И т.н. и т.н....
"Интелектуално ограничение"...
Признавам си, направо си гений, да измисляш нови, напълно безсмислени определения! Това да не ти е ограничение на скоростта, само че с "интелектуален" знак? Значи, аз имам "интелектуално ограничение" от 50 такива "знака", а ти си с неограчинен лимит, тъй ли да го разбирам? Става, има сделка, само гледай, някой път, да не ти съставят акт, за превишение на "интелектуалното ограничение", че става лошо, не се знае, каква ще е глобата, току-виж, тя се окаже пък "неограничена"
!
А колкото до колегата vkv - не се впрягай толкова, тука си мерим "интелектуалностите", вече минахме на 3Д формат
! Само дето, Малкият вожд - Голямата уста, все се има за прав, при цялата историческа доказаност на противното! Но пък, както каза преди години един бивш колега - ...толкова си може човека...
Това, за гейпарадите, щеше да е наистина смешно, ако не беше факт, и не беше тъжно, че дори и трагично! Не знам защо смяташ, че те имам за гей, като никъде не съм казвал подобно нещо! Да си гей, и да ходиш на гейпаради, са две различни неща, поне за мен! Друг е въпроса, ако ти самия се имаш за такъв, твоя работа, това е личен избор, не се бъркам!
Колкото до казармата, поне съм я карал, за разлика от тебе, и вЕрвай ми, тогава нямаше практика, гейове да служат там. Но пък, там се научават неща, които, ти цял живот няма да научиш!
Имал си две деца, ами, добре! Макар че, си имам правило, да не се навирам в личния живот на хората, и го спазвам! И отново, пак, за разлика от тебе! Но пък, има проучване, не е мое

Относно аргументацията, пак впрягаш каруцата пред коня... Твоята "аргументация" е винаги от най-леснодостъпни места, официалната пропаганда, и нейните притурки! Дали ти ще кажеш нещо, или ще го гледам по т.н. "национални" ефирни телевизии, е все едно! А те, че лъжат като разпрани, е ясно и за най-големите будали! Само ти, като Матросов, си за тях, и само тях, не поглеждаш и на милиметър встрани, а може би, просто не можеш? Ти си с таз, дето е власт, и всички други критици, за теб са глупаци, простаци, и прочие "културно-ерудиран" арсенал! 200 на 100 съм сигурен, че ако утре дойдат на власт комунисти, ти първи ще се пишеш за червена книжка! Ако пък са ислямисти, пръв ще се обрежеш, и нахлупиш феса! И т.н. и т.н....
"Интелектуално ограничение"...

А колкото до колегата vkv - не се впрягай толкова, тука си мерим "интелектуалностите", вече минахме на 3Д формат

"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
- muhogon
- Старо куче медалист
Веднъж питах, ако не си забравил, какви аджеба, са тия прословути "ценности"? Все ценности, ценности, а пък те нещо не се виждат? Впрочем, сещам се за някои, поправете ме, ако греша - гейпаради, еднополови бракове, трети пол(каквото и да значи това),щастливи прасета, весели кокошки, прави краставици, кончита вурст, войни по цял свят за ресурси, и т.н. Тоя дърт гей Сорос е мразен в целия нормален свят, не само в Русия! Само дето "забрави" да спомене, сред противниците си, и цяла Латинска Америка, и много страни от Азия! Но, какво да се прави, това е еврогейската пропаганда!фундаментално предизвикателство към ценностите и принципите, върху които Европейският съюз се гради от основаването му, казва милиардерът
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
- System_error
- Старо куче медалист
Щом в тпва сенизразяват за теб всички европейски ценности, значи си не промит, ами зомборан пт пропаганда. А кой подкреп Русия е ясно. Онря 25 млрд са сигурно само част от зестрата за латиносите...
- muhogon
- Старо куче медалист
Вземи го напиши грамотно, че нищо не разбрахSystem_error написа:Щом в тпва сенизразяват за теб всички европейски ценности, значи си не промит, ами зомборан пт пропаганда. А кой подкреп Русия е ясно. Онря 25 млрд са сигурно само част от зестрата за латиносите...

- System_error
- Старо куче медалист
http://1.bp.blogspot.com/-RfhoCgEIaNI/V ... rehod2.jpg
Руско/латино ценностите, срещу западната свобода на изразяване, толерантност и гарантирани човешки права. Много ми е интересно, как ли ще ги защитаваш ония, ако поживееш малко там и разбереш, че плюенето срещу системата им е кауза пердута, за разлика от тук...
Както обикновено, пиша от телефона, а много добре знаеш, че не пия!
Руско/латино ценностите, срещу западната свобода на изразяване, толерантност и гарантирани човешки права. Много ми е интересно, как ли ще ги защитаваш ония, ако поживееш малко там и разбереш, че плюенето срещу системата им е кауза пердута, за разлика от тук...
- besniaa
- Старо куче медалист
Системата им е неприложима по нашите географски ширини. Да следят за прилагането й при тях и са не си тикат носа, дето не им е работа.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- stivans
- Старо куче медалист
Ако може някой от спорещите да ми отговори защо според официалната статистика "Приблизително 24 000 млади българи учат висше образование в чужбина",като то тях нито един в Русия.На всички тези кадърни деца ли са им промити мозъците и са решили да стават "еврогейове и лесбийки" и не разбират от християнски ценности.
http://offnews.bg/news/България_1/Офици ... 18718.html
Стара Загора
Стара Загора
- besniaa
- Старо куче медалист
Образователната им система дава много на човек, но начина им на живот е неприложим тук в близките много години. Голяма част от тези 24000 или колкото са, не са някакви мозъци, а хора с пари, желаещи да отидат някъде навън. Много унивеститети са достъпни за всеки, стига да има финансовата възможност.stivans написа:Ако може някой от спорещите да ми отговори защо според официалната статистика "Приблизително 24 000 млади българи учат висше образование в чужбина",като то тях нито един в Русия.На всички тези кадърни деца ли са им промити мозъците и са решили да стават "еврогейове и лесбийки" и не разбират от християнски ценности.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- muhogon
- Старо куче медалист
Вярно, забравих че не "пиеш", ти си на други, "по-добри" неща! А иначе, и от телефона може да се пише правилно, стига да умееш! Вожде, това са неуместни оправдания!Руско/латино ценностите, срещу западната свобода на изразяване, толерантност и гарантирани човешки права. Много ми е интересно, как ли ще ги защитаваш ония, ако поживееш малко там и разбереш, че плюенето срещу системата им е кауза пердута, за разлика от тук...
Не знам какви са руско-латино ценностите, ама западната "свобода" на изразяване я видяхме хубаво, как само погнаха Асандж и Сноудън! Цензура върху средствата за информация, чрез овладяване на собствеността им, е наистина "голяма" свобода, признавам!
За толерантността едва ли има нужда да се говори, от тази толерастия, сме на път да изчезнем като нация!
Първо, хайде да видим, кого "защитавам"? Принципа - който не е с нас, е с тях, дълбоко се е вкоренил в нечии изтрещели от западни "ценности" глави! Ако в това, да виждаш извратеностите на дадена система, се подразбира защитаване на друга, значи, толкова по-зле за първата система! Не ни гледайте нас, колко сме сбъркани, ми вижте другите, те може и да са по-калпави..."Голяма" теза, няма що, напълно в духа на еврогейска пропаганда и "ценности"!
Ти сам си отговаряш - това е, според "официалната" статистика-стъкмистика! Същата тая статистика, дето казва, че средните заплати в Ст.Загора са от порядъка на 1000лв, че и нагоре, и прочие дивотии!Ако може някой от спорещите да ми отговори защо според официалната статистика "Приблизително 24 000 млади българи учат висше образование в чужбина",като то тях нито един в Русия.На всички тези кадърни деца ли са им промити мозъците и са решили да стават "еврогейове и лесбийки" и не разбират от християнски ценности.
Все пак, аз бих казал - добре, да кажем, че е вярно, но, какво от това? 24000 заминават да се учат на еврогейски и други ценности, каква е голямата полза за България? Нали вече имахме горчивия опит, с точно такива "западни" кадри - Милен Велчев, и пенкилера Никито Василев? Не е ли по-добре, да не бяхме затривали нашето си образование, вместо сега да се възторгваме от западното, от което, тия, които все пак решат да се върнат обратно, ще са изпечени далавераджии и мошеници? Някой запитвал ли се е, защо, въпреки многогодишното ембарго, хиляди американци са потърсили лечение в низвергнатата Куба? Защо и до днес, кубинските лекари са все още, сред най-добрите в света? Вероятно, щото масово за завършвали престижните западни, и американски вузове? Или пък, са учили в лошата социалистическа система, включая и България?
- System_error
- Старо куче медалист
- muhogon
- Старо куче медалист
http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8 ... _at.1.html
Това е то, започва се! Ха сега, еврогейските поплювковци да кажат, що ке чиним зимъска, сняг щом забръска? Може и режим на тока да последва! Клоунът-смешник, Расим Плевньоолу, да иде, и да се скара пак на руснаците, какво чака?
Това е то, започва се! Ха сега, еврогейските поплювковци да кажат, що ке чиним зимъска, сняг щом забръска? Може и режим на тока да последва! Клоунът-смешник, Расим Плевньоолу, да иде, и да се скара пак на руснаците, какво чака?
- System_error
- Старо куче медалист
Руския рекет в действие. ..
Да мухогоне... да си траем, че склонена глава сябя не я сече... много в противовес със традиционното ти подскачане срещу системи, корпорации и монополи
Или тея са от нашите и за тях може. Захари Стоянов, Левски, Ботев, Каравелов, Стамболов и още много други дали душата си и живота си за независима България и страхували се от Руската агресия повече от турското робство сега се въртят в гробовете си...
Да мухогоне... да си траем, че склонена глава сябя не я сече... много в противовес със традиционното ти подскачане срещу системи, корпорации и монополи

- muhogon
- Старо куче медалист
System_error написа:Руския рекет в действие. ..
Да мухогоне... да си траем, че склонена глава сябя не я сече... много в противовес със традиционното ти подскачане срещу системи, корпорации и монополиИли тея са от нашите и за тях може. Захари Стоянов, Левски, Ботев, Каравелов, Стамболов и още много други дали душата си и живота си за независима България и страхували се от Руската агресия повече от турското робство сега се въртят в гробовете си...
Само това ли можа да измислиш бре вожде? Сега пък стана рекет, тц, тц...А кой, от няколко месеца, се ежи, като шекерен петел, без изобщо да има нужда? И въпреки всичко, Русия не го прави, за да налага рекет на България, а по много банална причина - киевската хунта иска да минава метър, и да не плаща вече получен газ! Къде го дават така, нали това е вашата, неолиберастка система - не плащаш, не получаваш! На туй му се вика интереси, рекет е, като дойде американогейски сенатор, и ти заповяда, да спреш работите по алтернативен газопровод! Рекет е, когато ти дойде мастит еврогейски чиновник, и в прав текст нарежда, кой, как, и с кого, да състави правителство на България! Даже по-лошо, това си е чиста проба неоколониализъм! И недей намесва тука националреволюционерите ни, най-малко ти можеш да кажеш, какво са мислели и искали! Ти, дето си такъв радетел, да сме пак под турска доминация, платения пропагандист на ДПС! Не съм ти забравил писанията ти, споко, ще ти ги припомням!
Апропо, как си се осмелил да напишеш "турско робство", ще ти трият сол от "Стамболийски" 45!