Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Лични караници между muhogon и System_error - вход свобо

Мнение от sawo »

Вие още ли се карате тука? :) Цената на газа е уредена, Украйна вече я договориха, САЩ си намериха нов повод за военен конфликт та даже се опитват да забършат и Сирия покрай него, вие още спорите за глупости :)
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

muhogon написа:
System_error написа:Руския рекет в действие. ..
Да мухогоне... да си траем, че склонена глава сябя не я сече... много в противовес със традиционното ти подскачане срещу системи, корпорации и монополи :D Или тея са от нашите и за тях може. Захари Стоянов, Левски, Ботев, Каравелов, Стамболов и още много други дали душата си и живота си за независима България и страхували се от Руската агресия повече от турското робство сега се въртят в гробовете си...

Само това ли можа да измислиш бре вожде? Сега пък стана рекет, тц, тц...А кой, от няколко месеца, се ежи, като шекерен петел, без изобщо да има нужда? И въпреки всичко, Русия не го прави, за да налага рекет на България, а по много банална причина - киевската хунта иска да минава метър, и да не плаща вече получен газ! Къде го дават така, нали това е вашата, неолиберастка система - не плащаш, не получаваш! На туй му се вика интереси, рекет е, като дойде американогейски сенатор, и ти заповяда, да спреш работите по алтернативен газопровод! Рекет е, когато ти дойде мастит еврогейски чиновник, и в прав текст нарежда, кой, как, и с кого, да състави правителство на България! Даже по-лошо, това си е чиста проба неоколониализъм! И недей намесва тука националреволюционерите ни, най-малко ти можеш да кажеш, какво са мислели и искали! Ти, дето си такъв радетел, да сме пак под турска доминация, платения пропагандист на ДПС! Не съм ти забравил писанията ти, споко, ще ти ги припомням!

Апропо, как си се осмелил да напишеш "турско робство", ще ти трият сол от "Стамболийски" 45!
Не си ги запомнял ,че да ги помниш :haha: Никога не съм твърдял откровените простотии, които пишеш...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Вожде, ако си изпадаш в удобни амнезии, проблемът си е твой! Ама няма кой да ти повЕрва, вЕрвай ми! Малко ли дрънкаше, как трябва да сме първи дружки с турчалята, да ги приемем в Европата, и прочие! Също така, пак ли "забрави", как искаше да трепеш пенсионерите, понеже били вече ненужна маса? Ти не "помниш", ама ние помним...
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

За Турция, винаги съм твърдял, че трябва да превъзмогнем предразсъдъците си и да се възползваме максимално от близостта на една от най - големите световни икономики (в Г20 са все пак). Както и преди съм казвал, това че преди няколко поколения е имало войни и зверства, не означава че трябва да се сърдим на днешните турци, а на дядовцете им. Все едно да се сърдим на германци, англичани, французи и кой ли още не, че в някое време от историята сме били във война с тях. Тва е глупаво разсъждение, особено в днешния глобален свят, в който все по-малко хората се чустват граждани на конкретна държава. Всички вече сме селяните на глобалното село, с изключение на няколко затворени режима (от онея любимите ти). Вземи порастни и мисли малко по широко-скроено. Вярно Ердоган започва да се държи все повече като диктатор, но и самите турци (мислещите и образованите, каквито са повечето млади хора там), също го ненавиждат. За тва спор няма.
За пенсионерите не помня кво съм казал, ама не ми е в стила да ги мисля за "ненужна маса" Тва са вероятно отново съчинения на патологично болния ти (доказано) мозък.
А тва с вожда от къде изкочи, така и не разбрах..
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

А това, че по история си по-бос и от циганче в предучилищна стана ясно, та на да попрочетеш малко: http://www.extremecentrepoint.com/archives/335
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:А това, че по история си по-бос и от циганче в предучилищна стана ясно, та на да попрочетеш малко: http://www.extremecentrepoint.com/archives/335
Вожде, това, което си изнесъл, като изказвания от онова време, може и да е вярно, няма да го отричам. Тогавашните ни националреволюционери са били националисти до мозъка на костите си, нещо, което сега се смята за лоша дума, в твоя "глобален" свят! Така че, е напълно в реда на нещата, те да не са искали, вместо османска, да ни владее руска, или която и да е друга империя. Само че, в историята думата "ако", не съществува, и е факт, че тези наши националреволюционери, са се борили и загивали, не срещу руската, а срещу османската империя! Както и, че не Русия ни е поробила за 5 века, а предците на сегашната Турция. Впрочем, имало е и други борци за свобода, като един Петко Киряков и Георги Мамарчов, които са били изявени русофили. Също така е факт, че точно от Руско-турската война от 1877-78г, се дава началото на Третата българска държава, независимо от това, какви са били краткосрочните и дългосрочни цели на руската империя. Отново е факт, че Великобритания дава корабите, с които е превозена армията на Сюлейман паша от Албания, същата армия, която изпепелява до основи града ни, и изтребва хиляди невинни хора! А кой ни взе Западните покрайнини, и други територии, Русия ли? Същата тази Великобритания, заедно със САЩ, която в края на ВСВ, "великодушно" ни отстъпва, в съветската сфера на влияние! Същите тези британци и американци, които безмилостно бомбардират столицата ни, и други градове, отново избивайки хиляди невинни! Дали тия страни, могат да ни бъдат съюзници? Едва ли, след като от векове си искал нечие унищожаване, сега да му помагаш, да сте равностойни, няма как да стане! Само средствата са различни, целите са същите! И си прав - не трябва да се сърдим на нечии предци, но трябва добре да помним, да не забравяме! А такива като тебе, много отдавна са забравили, че първо трябва да са българи, после да се пишат "световни" граждани!

Колкото до глобалния свят, може би, някой ден и това ще стане, но е още много далеч. Сегашната глобализация, е всъщност налагане на един модел, облагодетелстващ само няколко държави, воглаве със САЩ. Налагането му става безогледно, без да се подбират средствата, и е логично, че вече се дава и насрещен отпор. Тази "глобализация", цели не да ни прави някакви неопределени граждани на света, както се прокламира, а да се овладеят ключови, стратегически ресурси и територии на планетата. И каква е тая глобализация, след като, по-голямата част от света я отхвърля, поне в този и вид? Впрочем, терминът "глобализация", замени комунистическия термин "интернационализъм", нищо ново под слънцето!

А Турция е в Г-20, не защото е толкова иновативна и просперираща нация, просто и беше създадена икономика на ишлеме, която, за нула време, може да бъде разрушена. И безтова, повечето компании, инвестирали там, се преместиха в Китай и изтока, където им идва още по-евтино. Пък и самите еврогейове осъзнаха, че Турция е много голям таралеж в гащите, за да я допуснат в измисления си съюз. Но това е вече друга тема.
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Да, прав си в известна степен и с много уговорки. Доживях да видя смислен пост от теб, с редуцирана арогантност и нападки.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Айде още малко русофобщина от мен:

http://pan.bg/view_article-62-25751-FAK ... JNATA.html

Обърни внимание на този пасаж: "Окончателният вариант за територията на България е по предложение на британския представител и включва почти всички територии населени с българи и е много близка до границите на Българската екзархия"
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Наистина, по-големи глупости не бях чел, вЕрвай ми! Не защото съм на страната на Русия, или някоя от бившите империи, а просто защото, силогизмите и противоречията се преплитат много яко!

Първо, ако тия "архиви" са наистина от РФ, в което силно се съмнявам, там няма как да пише, че освен руснаци, са се сражавали финландци и украинци?! Понятието Украйна е въведено чак след октомврийския преврат, от болшевиките!

Второто, в какво си качество, граф Игнатиев ще иска да бесят Левски, откъде е чувал изобщо за него?! И как, ще казва на вражеска държава, как да си съди поданиците? Просто ми бие на лъжа, отвсякъде!

Трето, как става така, че Русия се договаря с Австро-Унгария, да вземат Македония, за да я дадат на...Турция?! Откъде-накъде? Защо просто не са я дали още тогава на Сърбия, или да я вземат австрийците? Ами, ще се бъхтят една година война, и после - вземете си пак Македония, че сакън, българите ще станат много "мощни"! Когато нямат и 2 млн население? Глупости на търкалета!

Четвърто, както е представено всичко, излиза, че Русия е водела целенасочена, враждебна политика, ползвайки цялата си мощ, срещу един народ, който, даже не съществува официално!??? Защо? Сякаш сме били по-голяма империя и от британската, та да вземат такива крути мерки? Като са били толкова против нас, защо изобщо ни създават като държава? Било е лесно - свършва войната, не са постигнали напълно целите си, мразят българите, просто ни връщат пак на османлиите, и въпросът е решен!

Пето, Британия открито застава на страната на Турция във войната, стремейки се всячески да възпрепятства създаване на българска държава, опасявайки се, че тази държава, ще е под руско влияние, предвид на еднаквата религия, и други сходства, и има основание! И изведнъж, хоп, точно британския представител искал, тя да бъде в максимално големи граници!!?? Защо? Защото британците са мазохисти, и обичат да им е трудно ли? И още много такива противоречия и откровени глупости, който може да мисли, ще ги види!

За мен, това е поредната партенка, целяща създаване на настроения! Явно, руснаците здраво бъркат сметките на гейския запад, лъжите стават все по-безогледни и нагли!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Особено ми хареса за фейсбука, много вярно виждане! Но бих добавил, че си е чиста проба шпионска шашма, само трябва да четат, глупаците сами си изкарват цялата информация за себе си!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

To пък щото много има кво да криеш :D Винаги съм се смял на това как някой пази всичко. Бе да гледат и да се радват, голяма работа. Аз лично нямам нищо за криене.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

За тебе знаем, нямаше нужда да го казваш! Но пък си прав - толкова си елементарен, че наистина няма какво да криеш! Ама не знам защо, точно твоите неолиберастки аверчета въведоха закон за личната информация, при социализма нямаше. Дето се вика - ты настоящий коммунист... :haha:

Между другото, тъй като темата си беше по същество за Крим, и последвалите събития в Украйна, да отчетем и първите избори в ДНР и ЛНР! Прогейския запад веднага почна да сипе огън и жупел, но все пак, не мисля, че са по-нечестни и нагласени от тия, които се проведоха от хунтата в Киев! Както се казва - каквото повикало, това се обадило...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://news.ibox.bg/news/id_1107493905

Ако говориш за това - мнго се смях!!! Само не знам, що са изпуснали Северна Корея... Оххх мъка и срам. И ти не-елементарния се радваш на тая гротескна пародия.
Крий. Ама си скрий и мислите, че да не ти отнемат идеята за нов световен ред :lol: :mrgreen: :haha: Глупака винаги се мисли за най-можещия, знаещия и разбиращия, а останалите за будали. Ганьо Балкански и ти сте потвърждение на правилотот и астрални близнаци... Само те чакам да се развикаш "Булгар, булгар...", нали "великия" патриот. Мен пък заради такова като теб и Ганя ме е срам да се нарека българин и понякога ми се ще час по скоро да се изнеса от държавата на Ганьовците и Бай Шилетата
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:http://news.ibox.bg/news/id_1107493905

Ако говориш за това - мнго се смях!!! Само не знам, що са изпуснали Северна Корея... Оххх мъка и срам. И ти не-елементарния се радваш на тая гротескна пародия.
Крий. Ама си скрий и мислите, че да не ти отнемат идеята за нов световен ред :lol: :mrgreen: :haha: Глупака винаги се мисли за най-можещия, знаещия и разбиращия, а останалите за будали. Ганьо Балкански и ти сте потвърждение на правилотот и астрални близнаци... Само те чакам да се развикаш "Булгар, булгар...", нали "великия" патриот. Мен пък заради такова като теб и Ганя ме е срам да се нарека българин и понякога ми се ще час по скоро да се изнеса от държавата на Ганьовците и Бай Шилетата
Вожде, и аз много се смях на скалъпените "избори" от Киев, как превратаджийската хунта се самоузаконява, под благосклонния поглед на гейовете, но какво да се прави, това е живота! Смях се и навремето, когато същите гейове, откъснаха насила Косово от Сърбия, правейки ислямски анклав, от наркотрафиканти и отявлени терористи! Добре поне, че Крим избягна този сценарий, овреме си го взеха! Все пак, еврогейовете трябва да си набият в кухите лейки, че не всички хора искат да живеят, по техния сбъркан модел!

Ще крия, що да не крия? Новият ви световен ред е като Третият райх на Хитлер - хубаво нещо, ама по-добре да го няма! И безтова американогейовете следят и подслушват цял свят, без да разграничават съюзници от противници, това е достатъчно показателно! Пък като има глупаци, сами да се разгологъзват, що да няма и тарикати, дето да правят тия "социални" мрежи?

Ама иначе вожде, си прав - няма как, да се наречеш българин, никога не си бил, ти си вече "световен" гражданин, от голямото добрутро си! Интересно обаче, от кой свят, щото и светът е много различен? Утре ще си гражданин на Марс, Венера, Юпитер, що да се ограничаваш с една келява Земя? Но още по-интересно ми е, къде ще се изнесеш? Може би, при еврогейовете? Давай, върви, таман да разбереш, какво е, да си емигрант! Да видиш, дали ония гейове те чакат с отворени обятия? И да разбереш лично, на собствения си задник, колко са ни "съюзници", и милеят за нас!
Пък може и в индиански резерват да се заселиш, да им станеш вожд, там ганювци няма :lol: ! Няма само тука да си вожд, тъй де!
Публикувай отговор