Моята еОбщина

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Моята еОбщина

Мнение от vkv »

Изображение
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Моята еОбщина

Мнение от realprofesora »

Да това е не само в Стара Загора ,но в цяла България. Няма кръводарители, няма средства и затова който има нужда си плаща на циганите и се намира кръв. Никой не е милосърден вече.
Popopopopo
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не знам на този дето се е жалвал къф му е проблема. Няма кръводарители, много малко са хората които дават кръв безвъзмездно. Тоя дето е пуснал сигнала колко често дарява кръв безвъзмездно в годината :?: Ако е под два пъти в годината да ходи да се обеси някъде. На циганите там им знам схемата и тя работи като по часовник. Като ти трябва кръв, пращат те да си търсиш хора и като няма отиваш при тях. Те имат списъци на цялата махала кой - каква група е и кога може да дарява. Водят ги по списък. Като си на зор особено когато ти трябва някоя рядка кръвна група и няма от къде да я намериш, ще плащаш и то колкото ти кажат.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

realprofesora написа:Да това е не само в Стара Загора ,но в цяла България. Няма кръводарители, няма средства и затова който има нужда си плаща на циганите и се намира кръв. Никой не е милосърден вече.
Визирам срока за отговор - 207 дни Иначе има кръводарители......декември давахме кръв със съпругата ми без на някого да е била нужна.
Иначе си е мафия това пред кръвните центрове.
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Публикувай отговор