Коя куриерска фирма ползвате?
- The enD
- Старо куче медалист

Коя куриерска фирма ползвате?
Главно ползвам Еконт, но офиса им е малко далеч. Отделно че цените им може да са по-добри, приятел получи от мен няколко килограма кашон и едно писмо.. цената горе долу същата.
Кой куриер ползвате, от кои сте доволни като качество и цена?
-
eleena
- Потребител

- satanata_83_stz
- Потребител

Re: Коя куриерска фирма ползвате?
ЕКОНТ
Не карайте след Белата,от там може да мине само Турбо Витара!!!
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Къде живееш? Последната година-две отвориха поне 20 офиса в града и имат във всеки район поне по няколко. За писма имат пощенска пратка, чиято цена е наполовина - около 2.50-3лв за пратки до 0,5кг мисля беше и доставката е два дни, вместо един, но тази услуга не я предлагат доста разпаленоThe enD написа:Главно ползвам Еконт, но офиса им е малко далеч. Отделно че цените им може да са по-добри, приятел получи от мен няколко килограма кашон и едно писмо.. цената горе долу същата.
- The enD
- Старо куче медалист

Баня пиперка. Най-близко ми е Мототехника офиса като че ли. Има и на Георги Сава Раковски №130, май там ще ги пращам за в бъдеще.sawo написа:Къде живееш? Последната година-две отвориха поне 20 офиса в града и имат във всеки район поне по няколко. За писма имат пощенска пратка, чиято цена е наполовина - около 2.50-3лв за пратки до 0,5кг мисля беше и доставката е два дни, вместо един, но тази услуга не я предлагат доста разпаленоThe enD написа:Главно ползвам Еконт, но офиса им е малко далеч. Отделно че цените им може да са по-добри, приятел получи от мен няколко килограма кашон и едно писмо.. цената горе долу същата.
Тази пощенска пратка в офиса на Еконт или в Пощата пристига?
- Roshavv
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Еконт позлвам доста често и съм доволен. Веднъж само имаше проблем с една пратка.. въпреки сткерите и аерофолиото бе строшена,но беше застрахована и след месец чакане си платиха нейната стойност като нова до последното леФче... а тя не бе малка. 
AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Пристига пак в техния офис, просто такова е името на услугата.The enD написа:Баня пиперка. Най-близко ми е Мототехника офиса като че ли. Има и на Георги Сава Раковски №130, май там ще ги пращам за в бъдеще.sawo написа:Къде живееш? Последната година-две отвориха поне 20 офиса в града и имат във всеки район поне по няколко. За писма имат пощенска пратка, чиято цена е наполовина - около 2.50-3лв за пратки до 0,5кг мисля беше и доставката е два дни, вместо един, но тази услуга не я предлагат доста разпаленоThe enD написа:Главно ползвам Еконт, но офиса им е малко далеч. Отделно че цените им може да са по-добри, приятел получи от мен няколко килограма кашон и едно писмо.. цената горе долу същата.
Тази пощенска пратка в офиса на Еконт или в Пощата пристига?
- besniaa
- Старо куче медалист

Пощенската услуга е по-евтина, защото не се начислява ДДС.
Иначе според пратките - пощенските по Еконт са изгодни, палетите по Спиди и Експресо, големи пратки по Лео / Ди Джи Ел и т.н. - в зависимост колко изпращаш, може да си договориш определени цени или отстъпка от редовните.
Иначе според пратките - пощенските по Еконт са изгодни, палетите по Спиди и Експресо, големи пратки по Лео / Ди Джи Ел и т.н. - в зависимост колко изпращаш, може да си договориш определени цени или отстъпка от редовните.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- Nirvana
- Старо куче медалист

Еконт и In Time UPS.
Еконт е за дребни, леки пратки.
In Time е за тежки пратки и излиза доста по-евтино от Еконт.
Еконт е за дребни, леки пратки.
In Time е за тежки пратки и излиза доста по-евтино от Еконт.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- stivans
- Старо куче медалист

Еконт Стара Загора:
Стара Загора Цар Иван Шишман
Стара Загора кв. Стара Загора ул. Цар Иван Шишман №42
тел.: +359 87 9922241,+359 42 650025
Стара Загора Мототехника
Стара Загора кв. Стара Загора бул. Цар Симеон Велики №161
тел.: 042260022
Стара Загора Хаджи Д.Асенов
Стара Загора кв. Стара Загора ул. Хаджи Димитър Асенов №95
тел.: +359 87 9922459
Стара Загора Раковски
Стара Загора кв. Стара Загора ул. Георги Сава Раковски №130
тел.: +359 87 9922609
Стара Загора ЖПГара
Стара Загора кв. Стара Загора ул. Герасим Папазчев №8
тел.: 42602885, 042620413
Стара Загора Площад Берое
Стара Загора кв. Стара Загора ул. Свещеник Георги Клисаров №15
тел.: +359 879922013
Стара Загора Мартинели
Стара Загора кв. Индустриален зад магазин Мартинели
тел.: +359 87 9922580
Стара Загора Индустриален
Стара Загора кв. Индустриален ул. Индустриална №.
тел.: +359 88 2818077
Стара Загора Три Чучурa
Стара Загора кв. Три Чучура ул. Никола Икономов №5
тел.: +359 88 7690396
Стара Загора кв.Железник
Стара Загора кв. Железник бул. Цар Симеон Велики до м-н Зорa
тел.: +359 87 9922600
Стара Загора Цар Иван Шишман
Стара Загора кв. Стара Загора ул. Цар Иван Шишман №42
тел.: +359 87 9922241,+359 42 650025
Стара Загора Мототехника
Стара Загора кв. Стара Загора бул. Цар Симеон Велики №161
тел.: 042260022
Стара Загора Хаджи Д.Асенов
Стара Загора кв. Стара Загора ул. Хаджи Димитър Асенов №95
тел.: +359 87 9922459
Стара Загора Раковски
Стара Загора кв. Стара Загора ул. Георги Сава Раковски №130
тел.: +359 87 9922609
Стара Загора ЖПГара
Стара Загора кв. Стара Загора ул. Герасим Папазчев №8
тел.: 42602885, 042620413
Стара Загора Площад Берое
Стара Загора кв. Стара Загора ул. Свещеник Георги Клисаров №15
тел.: +359 879922013
Стара Загора Мартинели
Стара Загора кв. Индустриален зад магазин Мартинели
тел.: +359 87 9922580
Стара Загора Индустриален
Стара Загора кв. Индустриален ул. Индустриална №.
тел.: +359 88 2818077
Стара Загора Три Чучурa
Стара Загора кв. Три Чучура ул. Никола Икономов №5
тел.: +359 88 7690396
Стара Загора кв.Железник
Стара Загора кв. Железник бул. Цар Симеон Велики до м-н Зорa
тел.: +359 87 9922600
Стара Загора
Стара Загора
- kernelpanic
- Потребител

- Обратна връзка:
Най- изгодно за палети излиза по Транспрес европале 1 тон до София примерно е около 35 лв с ДДС!
- The enD
- Старо куче медалист

Полезна информация се събира. 
- EXO
- Потребител

- Обратна връзка:
Определено не Спиди!
Значи вече безброй пъти се сблъсквам с тях и ми писна. Поръчката ми е до вкъщи. Получавам СМС в деня като са я приели "очаквайте пратка на адреса ...", получавам после пак СМС след ден отново "очаквайте пратка на адреса ...". До тук добре, СМС-и много. Но ... в деня в който ще ми я доставят (а аз съм свободен човек по принцип и съм на разположение) куриера не ми звъни предварително да ме пита дали съм на адреса и кога (което обикновено правят другите куриери). А ми звъни и "аз съм на адреса, отворете да ви дам пратката". А аз точно в него момент например обядвам в ресторантчето на 5 мин от вкъщи, или съм излязъл до магазина или нещо. Казвам му "не съм на адреса, но след 5-10 мин мога да съм там. Ако може да оставите други пратки в региона и да се срещнем след 10 мин или минете по-късно - цял ден следобед съм на адреса". Нещо такова. Но уви - "не мога да минавам отново, имам други поръчки и нямам време, претоварени сме. Ще ви я оставя в офис не знам кой и отидете да си я получите там". Това почти винаги, и после аз паля колата, защото офиса е далечко, или вали или друго и се разкарвам да си взема пратка, която трябваше да ми се достави на адрес. И ако куриера бе звъннал час по-рано или сутринта да попита кога ми е удобно или да си каже него кога му удобно и около колко часа ще мине аз щях да го чакам. Не може заради една пратка да стоя вкъщи и чакам цял ден 12 часа да му кефне на него. Платил съм си за доставка до врата, не да се разкарвам и давам пари за гориво до офиса им. И като не ми се обаждат и казват ориентировъчен час (както другите фирми обикновено правят) то аз как да знам около 10:00-12:00 да стоя вкъщи. Като нормален човек излизам в квартала, или някъде с надеждата че куриера ще се обади предварително и разберем кога, но уви. това не веднъж, не два пъти, не три. Почти винаги, когато не съм вкъщи така става. И всеки път по различно време. Идва на адреса в 9:00, идва в 19:00 ... не е като да знам че по принцип ще дойде в 9:00-12:00 че поне преди обяд да чакам само. Ами ще седна да го чакам аз 12 часа, как пък не. Никога вече Спиди няма да ползвма ако има друг избор. Спиди да си наемат още куриери да имат малко по-свободно движение, не да имат хиляди пратки на куриер и той да е под график до секунда и няма време да си достави пратките.
Значи вече безброй пъти се сблъсквам с тях и ми писна. Поръчката ми е до вкъщи. Получавам СМС в деня като са я приели "очаквайте пратка на адреса ...", получавам после пак СМС след ден отново "очаквайте пратка на адреса ...". До тук добре, СМС-и много. Но ... в деня в който ще ми я доставят (а аз съм свободен човек по принцип и съм на разположение) куриера не ми звъни предварително да ме пита дали съм на адреса и кога (което обикновено правят другите куриери). А ми звъни и "аз съм на адреса, отворете да ви дам пратката". А аз точно в него момент например обядвам в ресторантчето на 5 мин от вкъщи, или съм излязъл до магазина или нещо. Казвам му "не съм на адреса, но след 5-10 мин мога да съм там. Ако може да оставите други пратки в региона и да се срещнем след 10 мин или минете по-късно - цял ден следобед съм на адреса". Нещо такова. Но уви - "не мога да минавам отново, имам други поръчки и нямам време, претоварени сме. Ще ви я оставя в офис не знам кой и отидете да си я получите там". Това почти винаги, и после аз паля колата, защото офиса е далечко, или вали или друго и се разкарвам да си взема пратка, която трябваше да ми се достави на адрес. И ако куриера бе звъннал час по-рано или сутринта да попита кога ми е удобно или да си каже него кога му удобно и около колко часа ще мине аз щях да го чакам. Не може заради една пратка да стоя вкъщи и чакам цял ден 12 часа да му кефне на него. Платил съм си за доставка до врата, не да се разкарвам и давам пари за гориво до офиса им. И като не ми се обаждат и казват ориентировъчен час (както другите фирми обикновено правят) то аз как да знам около 10:00-12:00 да стоя вкъщи. Като нормален човек излизам в квартала, или някъде с надеждата че куриера ще се обади предварително и разберем кога, но уви. това не веднъж, не два пъти, не три. Почти винаги, когато не съм вкъщи така става. И всеки път по различно време. Идва на адреса в 9:00, идва в 19:00 ... не е като да знам че по принцип ще дойде в 9:00-12:00 че поне преди обяд да чакам само. Ами ще седна да го чакам аз 12 часа, как пък не. Никога вече Спиди няма да ползвма ако има друг избор. Спиди да си наемат още куриери да имат малко по-свободно движение, не да имат хиляди пратки на куриер и той да е под график до секунда и няма време да си достави пратките.
-
DIMCHO
- Начинаещ

- Обратна връзка:
100% поддържам същото.EXO написа:Определено не Спиди!
Сателитна телевизия и интернет
042/680815,088/8-45-76-90,089/7-90-46-76
042/680815,088/8-45-76-90,089/7-90-46-76