Търся добър адвокат по ЗУТ, ЗС, ЗОС

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
KaiserSuSE
Потребител
Потребител

Търся добър адвокат по ЗУТ, ЗС, ЗОС

Мнение от KaiserSuSE »

Моля препоръчайте ми най-добрия специалист в тази област, който знаете.

Благодаря Ви!
KaiserSuSE
Потребител
Потребител

Re: Търся добър адвокат по ЗУТ, ЗС, ЗОС

Мнение от KaiserSuSE »

Няма ли специалисти ЗУТ в този форум?
nikolov.sba
Новак
Новак

Мнение от nikolov.sba »

Здравейте,

какво ви интересува по тази материя. Аз се занимавам професианално с процедури по тези закони - практикуващ адвокат съм при САК.

Ако желаете свържете се с мен, чрез следните контакти:

+359 (0) 886 348 145.

Можете да получите и повече информация от тук: https://lawyershouse.wordpress.com/

Поздрави и успех,
nikolov
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

nikolov.sba написа:Здравейте,

какво ви интересува по тази материя. Аз се занимавам професианално с процедури по тези закони - практикуващ адвокат съм при САК.

Ако желаете свържете се с мен, чрез следните контакти:

+359 (0) 886 348 145.

Можете да получите и повече информация от тук: https://lawyershouse.wordpress.com/

Поздрави и успех,
nikolov
Само да попитам - това не противоречи ли на правилото, адвокатите да не си самопредлагат услугите?
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

И как ще си намерят клиенти тогава ? Да няма да ги берат ? За първи път чувам за такова правило, а то явно е с по желателен характер.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

admin написа:И как ще си намерят клиенти тогава ? Да няма да ги берат ? За първи път чувам за такова правило, а то явно е с по желателен характер.
Не, залегнало е в етичния им кодекс, длъжни са да го спазват! Може би, и аз бих задал същият въпрос допреди няколко години, но си имах работа с едни мошеници-адвокати, и го научих! Пък и, ако греша, нека адвокатът да отговори, така ли е?
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
nikolov.sba
Новак
Новак

Мнение от nikolov.sba »

Здравейте,
публикуваният отговор не противоречи на Закона за адвокатурата или етичния кодекс, тъй като не си правя реклама, а отговарям на конкретен потребител относно компетенциите ми и услугата, която предлагам. За да сте спокойни и да не ме поставяте под общия знаменател (който съзнателно съм отстранил, осъществявайки дейността си по нов и собствено изграден начин), по-долу цитирам закона за адвокатурат, а именно:
"Чл. 42. (1) (Доп. - ДВ, бр. 97 от 2012 г.) Адвокатът или адвокатът от Европейския съюз не може да рекламира своята дейност и да използва средства за привличане на клиенти, несъвместими с разпоредбите на този закон и с правилата на адвокатската етика.
(2) (Доп. - ДВ, бр. 97 от 2012 г.) Адвокатът или адвокатът от Европейския съюз има право да уточнява в коя област на правото практикува.
(3) (Доп. - ДВ, бр. 97 от 2012 г.) Адвокатът или адвокатът от Европейския съюз може да посочва правните организации, в които членува, образованието и професионалния си опит, както и чуждите езици, които владее.
(4) (Доп. - ДВ, бр. 97 от 2012 г.) Адвокатът или адвокатът от Европейския съюз може да поддържа собствена интернет страница, съдържаща професионална информация, доколкото тя не противоречи на разпоредбите на този закон и на правилата на Етичния кодекс на адвоката."

Освен това, съм привърженик на свободната стопанска инициатива - онази, която предоставя, без намеса на политическа или роднинска връзка, възможност за кадърния и можещия, да докаже, че не е част от общия знаменател, който Вие сте посочили като "мошеници-адвокати"...

Благодаря за бдителността и подлагането под съмнение - то не на последно място е необходимо, за да се изгради доверие...
Публикувай отговор