Препоръчайте добър Уролог
-
Shadow
- Потребител

Re: Препоръчайте добър Уролог
Личното ми мнение е ,че в Стара Загора малко трудно ще намерите добър уролог .Преди няколко седмици имах здравословен проблем обиколил съм трима лекари даже имената на някои се споменават из коментарите .Три пъти ма гледаха на видео зон и всеки ми казва нищо ти няма , а на края ми предписват хапчета ,което го намирам за доста странно хем ми няма нищо а хем предписват .Тези хапчета които ми дадоха не съм ги взимал ,поради простата причина хапчетата колкото оправят толкова и вредят това съм го изпитал на главата си .Но всеки сам решава какво да прави
-
ivanofff
- Новак

Имайте малко доверие и на мстните доктори,не ги подценявайте! 

Спортни стоки от Англия на супер цени!
Станете наш партньор и печелете добри допълнителни доходи.
Получавате 25лв при регистрация!
http://sports.mymall.bg/?a_aid=5235f1080cb4e
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Единствено д-р Узунов според мен си разбира от работата в града. Всички други са пълнеж отвсякъде.
-
eleena
- Потребител

Като тръгнеш по докторите(не ти го пожелавам), ще те питам пак за доверие.ivanofff написа:Имайте малко доверие и на мстните доктори,не ги подценявайте!
-
ivanofff
- Новак

Е,ходил съм,то всеки рано или късно му идва до главата!eleena написа:Като тръгнеш по докторите(не ти го пожелавам), ще те питам пак за доверие.ivanofff написа:Имайте малко доверие и на мстните доктори,не ги подценявайте!
Спортни стоки от Англия на супер цени!
- Mendeleev
- Старо куче медалист

За мен доктор не означава да те гледа дали носиш в ръцете си направление или 50 лева, а да гледа в очите ти с очакване да чуе проблема ти... Постоянно съм по доктори, но не всеки гледа на теб като на човек нуждаещ се от лечение, а като на подвижно портмоне. Извинявам се за негативното си мислене, но при един и същи доктор съм ходил като съм си плащал и като съм с направление и двата прегледа бяха коренно различни. Та посочения от мен уролог може да е най-кадърния, но в моя случай при урологичен проблем да ми предписва билкови хапчета за полова мощ-е това не мога да го разбера. Аз ако имах нужда от полова мощ щях да отида при друг вид лекар, а не на видеозон при уролог. Е няма такива доктори...да не ти се наложи операция не дай си боже...там нещата стават още по-страшни.
-
margi
- Новак

Имам нужда от уролог, а съм наплашена от лекари като д-р Овчаров, с грубото си и арогантно отношение...Моля препоръчайте ми някой, който да ми влезе в положение, а не само да гледа направлението или парите в ръцете
- muhogon
- Старо куче медалист

margi написа:Имам нужда от уролог, а съм наплашена от лекари като д-р Овчаров, с грубото си и арогантно отношение...Моля препоръчайте ми някой, който да ми влезе в положение, а не само да гледа направлението или парите в ръцете
Отиди при д-р Стефан Стойнов, МЦ Трета поликлиника, завеждащ отделение в болница Тракия, бившата Иван Рилски! Свестен е, не те гледа в ръцете за пари, ходил съм доста при него, преди години, никога не съм плащал даже потребителска такса! Само не бързай да се съгласяваш, ако тръгне да те праща на литотрипсия, там му е слабостта
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
- Веско
- Старо куче медалист

Аз също съм доволен от д-р Стойнов, ходил съм много не дъм платил и ст. до сега.Апарата за разбиване на камъни беше се скапал дали има вече нов в болница Тракия?
-
vaskov
- Новак

Д-р Трифонов е човека! В болницата , в която работи си имат и литотриптер и екипа от лекари е добър! Млад е ама си разбира от работата. Оперира снаха ми...тя имаше проблем с бъбреците и след операцията всичко е ОК.Грижи се за пациентите си доктора!
-
Doncho
- Новак

Четох из форумите много го хвалят тоя доктор Трифонов и реших да отида при него...след прегледа 10 минути ми обяснява от какво съм болен и на какво точно се дължало...дойде ми малко в повече...иначе ме излекува човека даже ми подари лекарството, с което се лекувах. Номера му не го знам ама го има из нета...
-
Diana Stancheva
- Новак

Моля кажете в крайна сметка....Тенев,Стойнов, или Трифонов ?Майка ми има проблем с бъбреците и трябва са отиде на уролог.При кого да я заведа?
- Веско
- Старо куче медалист

Аз ходя при д-р Стойнов и съм много доволен, но за жалост апарата за разбиване на камъни е развален и ме прати в Пловдив, клиника по Урология
"Уро медикс" при д-р Златанов.
"Уро медикс" при д-р Златанов.
- k0lev
- Потребител

С две ръце за "Уромедикс" - Пловдив. Миналата година след 2 седмици по болници (както "Киркович" така и "Берое") без да ми помогнат... След като посетих Уромедикс за 2 дена изкарах разбит проблемния камък 7мм след литотрипсия (камъка беше заседнал между бъбрека и пикочния мехур) и без да се налага да оставам там. На следващия профилактичен ми разбиха и втория 6мм и него на другия ден изкарах. Препоръчвам да звъннете първо за да ви кажат какво направление ще ви трябва. Лошото е че има много хора и се чака.
- Веско
- Старо куче медалист

Трябва направление за Уролог , първо искат техен доктор да те види!