Сметоизвозването в Стара Загора!

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
lepsah
Новак
Новак

Сметоизвозването в Стара Загора!

Мнение от lepsah »

Очаквам в скоро време да започнат да ни събират данък за събуждане по график....
А всичко се случва ето така: камиона се движи на заден ход от едните контейнери до другите, около 50-60 м. разстояние, като и на двете места се вдигат по 2 контейнера, действие придружено с форсиране на двигателя, както и да спи човек се събужда и е време за кафе. Никакъв сън не ме лови след тази процедура!
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Сметоизвозването в Стара Загора!

Мнение от Magas »

Стига сте мрънкали и във фейсбук е пълно с такива искате промени,но без жертви не става :)
Бъди такъв какъвто си
lepsah
Новак
Новак

Мнение от lepsah »

Къде видя мрънкане, става дума за нормално и ненормално.
До кога ще си затваряме очите за ненормалните неща?
Заради такива като теб сме на това положение!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Няма как да се прави в друго време, защото камионите задръстват движението по тесните улици. Решението е PVC дограма и климатик в горещите дни.
Shadow
Потребител
Потребител

Мнение от Shadow »

sawo написа:Няма как да се прави в друго време, защото камионите задръстват движението по тесните улици. Решението е PVC дограма и климатик в горещите дни.
Всъщност има как да се прави в друго време,а то е ще се смени времето вместо рано сутринта ще се започва вечер примерно от 9:00ч до към 12или 1 часа всичко ще се приключва.Ще дам пример в София така правят не че е града за пример но там процедурата е такава .
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

Shadow написа:
sawo написа:Няма как да се прави в друго време, защото камионите задръстват движението по тесните улици. Решението е PVC дограма и климатик в горещите дни.
Всъщност има как да се прави в друго време,а то е ще се смени времето вместо рано сутринта ще се започва вечер примерно от 9:00ч до към 12или 1 часа всичко ще се приключва.Ще дам пример в София така правят не че е града за пример но там процедурата е такава .
Няма оправия.....тогава няма да можем да заспиваме.Живеем в България.....не забравяйте :):)
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Дразнещо си е, но няма друг вариант. Мисля, че имаше една заповед на кмета миналата година и за няколко месеца събираха и извозваха сметта от 18 до 20:00 часа.
"There is no 'patch' for stupidity."
lepsah
Новак
Новак

Мнение от lepsah »

Не е проблема в часа а в самия шум който издават камионите, какво е това форсиране докато вдигат контейнерите?
Преди го нямаше а и самия шум от двигателите преди време беше много по слаб. Има си изисквания за допустим шум, нека съответните институции да оправдаят заплатите си!
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Не е тук мястото да се оплаквате. Моя съвет е да напишеш жалба в общината.
Popopopopo
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Shadow написа:
От години съм в София и не съм забелязала да има фиксиран период. По райони може и да има разделение. Но ми се е случвало да наблюдавам сметосъбиране по всяко време на денонощието.
Между другото около 1 през нощта също не е удачен час. Имаше време, когато кофите, които бяха недалеч от прозореца ми, ги събираха тогава. Също не е гот. Виж, форсирането на двигателят е друга работа, но дори да го няма, сметосъбирането си е достатъчно шумна дейност или поне по начините, по които се върши...
lepsah
Новак
Новак

Мнение от lepsah »

realprofesora написа:Не е тук мястото да се оплаквате. Моя съвет е да напишеш жалба в общината.
Както и да си правиш реклама на бизнеса, има си места за това!
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

lepsah написа:
realprofesora написа:Не е тук мястото да се оплаквате. Моя съвет е да напишеш жалба в общината.
Както и да си правиш реклама на бизнеса, има си места за това!
Малко не те разбрах, но карай.
Аз давам съвет кое е по-добре защото тук и да пишеш нищо няма да промениш.
Аз лично пиша на фейсбук стената на кмета и понякога ми отговаря и взема мерки.
За толкова години в този форум знам, че който и от каквото и да се е оплакал все така си е останал със сълзи на очите. Или пък с мисълта " Какво ли ми трябваше да пиша, тези само се бъзикат и нищо не помагат".
Младо момче си и трябва да си научиш правата и къде точно да се жалваш.
Наздраве!
Popopopopo
Публикувай отговор