Стига с тая фалшива стъкмистика, може би си единственият, който и вярва сляпо! Дай ми примери, с поне 2-3, както се казва - структуроопределящи предприятия, базирани на територията на града, където, да получават поне тая, "средна" заплата? Между другото, безработните включват ли се в тая бройка за средната заплата? Дали, ако шефа взема 1 млн на година, а работниците му са на 500 лв месечно, средната заплата в тая фирма е примерно - 10 000? Дали, ако аз съм 2 метра висок, а ти си 1.50, "средният" ни ръст, автоматично става 1.75? Ще се чувстваш ли пораснал, или аз - смалил се, само защото, някаква измислена статистика, ти го казва? Дори, мога да кажа, че масовата/не средната, таквоз животно нема/ заплата, се върти около 500-600 лв, като също така, е голяма и бройката, които са и под тази цифра! Мога да посоча и конкретни фирми, но нека не им правим излишна реклама! Като сложим и броя на безработните, ще излезе накрая, че "средната", истинска заплата, едва ли ще е и наполовина от тази, която ни посочва статистиката!
Преди няколко години, водихме идентичен спор за магистралите! Тогава ни проглушаваха ушите, как като ги завършат, ще се юснат презглава инвеститори, да влагат у нас, на опашка ще чакат, и т.н. небивалици! Дори и тука имаше страстни защитници на тая теза, интересно защо, сега не ги виждам? Хайде, да излязат сега да кажат, защо няма нищо, нали магистралата беше панацеята, от години вече е завършена? Даже започна вече и да се разваля /като всички работи на ББ/, ама не виждам нещо, да цъфтим и връзваме, даже ставаме и по-зле? Същото е и с летището - ами няма да стане, освен ако, някой има излишни бол пари, и реши да ги загроби, издигайки си паметник на глупостта! Другият начин е, ако гербаджиите пак надушат далавера от фондовете, ама не ми се вярва, това не е магистрала, Тиквата няма да каца и излита всекидневно от това летище! Това е истината - докато не започне положителната тенденция, към съживяване на града, че и на държавата, никой няма да идва и да влага тук, пък ако ще, и всяка улица да ни е магистрала, и на всички изходи, да имаме летища!
https://www.facebook.com/nora.markova.7 ... 821165379/
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"