Дайте мнение за тази гимназия, за всичко, за каквото се сетите. Има ли прием след 4-ти клас, кога, какви са изпитите и т.н. Сайта нещо не се отваря и не мога да намеря инфо...
ПМГ Гео Милев
- didka
- Старо куче медалист

ПМГ Гео Милев
Привет.
Дайте мнение за тази гимназия, за всичко, за каквото се сетите. Има ли прием след 4-ти клас, кога, какви са изпитите и т.н. Сайта нещо не се отваря и не мога да намеря инфо...
Dog drags - no tracks...
- Mendeleev
- Старо куче медалист

Re: ПМГ Гео Милев
И аз живо се интересувам от тази тема, така че ще я следя с интерес.
Говорил съм с приятели и са ми казвали, че е голямо натоварването на децата от 4-ти до 7-ми клас и след това пак си държат изпит да останат за 8-ми. Нямат никакви привилегии, че са ученици там. Някои ме съветваха да си учи детето на по-спокойно място и след 7-ми клас да кандидатства вече там или в езиковата.
Разбрах, че има изпит по математика и май се взема само оценката от него, като оценката от дипломата не влияе, но може да греша.
Колкото повече мнения по-добре.
Говорил съм с приятели и са ми казвали, че е голямо натоварването на децата от 4-ти до 7-ми клас и след това пак си държат изпит да останат за 8-ми. Нямат никакви привилегии, че са ученици там. Някои ме съветваха да си учи детето на по-спокойно място и след 7-ми клас да кандидатства вече там или в езиковата.
Разбрах, че има изпит по математика и май се взема само оценката от него, като оценката от дипломата не влияе, но може да греша.
Колкото повече мнения по-добре.
- Magas
- Старо куче медалист

- vkv
- Старо куче медалист

Наистина няма привилегии след 7-ми клас.....кандидатстват си за 8-ми на общо основание.
Има прием след 4-клас,а натоварването (5-7)клас е голямо.
Ако искате дете Ви да учи в гимназията не е лошо от сега да се взема уроци по математика.
Учителите са супер.
На завършилите ПМГ не им е нужна някаква привилегия относно продължаване на образованието си.
Успех!
Има прием след 4-клас,а натоварването (5-7)клас е голямо.
Ако искате дете Ви да учи в гимназията не е лошо от сега да се взема уроци по математика.
Учителите са супер.
На завършилите ПМГ не им е нужна някаква привилегия относно продължаване на образованието си.
Успех!
- realprofesora
- Старо куче медалист

Най-искрен съвет към родителите на децата: Запишете детето си в езикова гимназия. След това висшето образование да учи скандинавистика и да бяга на север. Там е хляба, там е живота. Тука няма работа- нито с език, нито с математика.
Още от сега се ориентирайте към скандинавските държави и нека възпитанието на детето да е в тази насока.
След време си спомнете за приказките ми....аз съм го минал този път.
Още от сега се ориентирайте към скандинавските държави и нека възпитанието на детето да е в тази насока.
Popopopopo
- vkv
- Старо куче медалист

На времето ни "набиваха" в главите"Учи мама да не работиш"realprofesora написа:Най-искрен съвет към родителите на децата: Запишете детето си в езикова гимназия. След това висшето образование да учи скандинавистика и да бяга на север. Там е хляба, там е живота. Тука няма работа- нито с език, нито с математика.
Нямам нищо против мнението ти,но по- добре родителите сами да изберат.
Иначе тук има достатъчно работа с език и математика.
И на север и на юг и на запад и на изток все тая,чужденеца е никой.....така,че всеки сам да си избира.