Знам за този на партера в ТВ сервиза, но за други не знам.
Toва комплимент ли е , що ли?Tenebrus написа:.............. Професора отпада ако обичате
...............
Нито е комплимент, нито не еrealprofesora написа:Toва комплимент ли е , що ли?Tenebrus написа:.............. Професора отпада ако обичате
...............
Aма аз само от телевизори не разбирам, иначе другото е вярно.Tenebrus написа:Нито е комплимент, нито не еrealprofesora написа:Toва комплимент ли е , що ли?Tenebrus написа:.............. Професора отпада ако обичате
...............
Просто те слагат на всяко гърне мерудия
Давайте още предложения за да ги имам.
Саво това K&K сервиз ли е? Защото за друг не се сещам.
Сервизно обслужване на Техномаркета са. Много са зле. Мисля че се водят към "К§К сервиз" София. Не ходете там освен ако не ви е гаранционни техниката. Преди две години им занесох една плазма Samsung.Три месеца я държаха без нищо да направят. Два пъти ходих да им казвам от къде да си купят резервни части. Най-накрая си купих нов захранващ блок(там беше дефекта) от Англия и си го смених сам. Втория път платих 50,00 лв. за флашване на софтуера на едно DVD с HDD.В София същата фирма го прави за 20,00 лв., но късно го разбрах.sawo написа:Сервиза е зад техномаркет и работи самостоятелно не знам да е техен или нещо подобно.
За толкова години може да са се сменили служителите 5 пътиstivans написа:Сервизно обслужване на Техномаркета са. Много са зле. Мисля че се водят към "К§К сервиз" София. Не ходете там освен ако не ви е гаранционни техниката. Преди две години им занесох една плазма Samsung.Три месеца я държаха без нищо да направят. Два пъти ходих да им казвам от къде да си купят резервни части. Най-накрая си купих нов захранващ блок(там беше дефекта) от Англия и си го смених сам. Втория път платих 50,00 лв. за флашване на софтуера на едно DVD с HDD.В София същата фирма го прави за 20,00 лв., но късно го разбрах.sawo написа:Сервиза е зад техномаркет и работи самостоятелно не знам да е техен или нещо подобно.