G7G написа: Нед Юли 21, 2019 18:05 pm
Защо му отговаряте на този психичноболен ненормалник?
Само "Железник" има население от близо 55 000 души!
Официални данни от 2017-та.
Каквито скъпарски имоти за милиони има в близост там, бедна ти е фантазията!
Не ме карай да ти давам снимки от мои познати там, макар че няма да го направя точно заради теб, само ще ти кажа,че имат чистак 2019-та Ferrari, Майбах, както и Rolls Royce.
А сега дай 5 лева или там колкото е за билетче, хвани едно бусче за Раднево махле и право в лудницата!
По-болни от соросоидите няма, дето всичко се опитвате да изкарате розово...но нищо розово няма, освен задължителния за диаспората, гейпарад...Но, това е друга тема...
Железник няма повече от 10-12хил., и това е видимо и с просто око! Та на кое да вЕрваме, на официалните стъкмистики на компрадорския режим, или на очите си?
Колкото до скъпарските имоти и коли, това само потвърждава тезата ми, че тук е бананова колония, с мутри милионери, поддържани от колониалните метрополии! Та точно тия метрополии, искат да ни обезлюдят, и го правят от много години, с най-различни способи! А от 2004-07г, направо с директно командване, от Брюксел и Вашингтон! Затова и градовете ни намаляват, а тука е много добре изразено, и предстоящото преброяване ще го покаже, със сигурност ще паднем под 100хил... Пък колкото щете розови фалшивки пускайте, това не променя реалната, грозна картина...Дори съм сигурен, че и самите соросоиди не си вЕрвате на щуротиите, ама така е наредил господаря, мърдане няма!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"