jackson написа: Съб Апр 18, 2020 17:47 pm
Много обичаш да вадиш от контекста, но това не променя смисъла на казаното от мен!
А то в общи линии е - като си искате истерията с вируса, истерясвайте, но не задължавайте другите да го правят! Като много му вЕрвате на Годжи, вземете му палнете една свещичка на него! И е толкова "генерал", колкото аз съм Айнщайн, пълна бутафория, като всичко в тая колония! А Рождеството още не са го забранили, понеже е чак на 25 декември /явно атеистите сме по-наясно от "вярващите"

/, но Възкресението де факто го забраниха, жалко, че такива като тебе, не го проумяват...
Много обичаш да вадиш от контекста, но това не променя смисъла на казаното от мен!
Какво те бърка тогава след като не променя смисъла на казаното от Теб.За това и попитах кой си Ти,че да налагаш възгледите си тук.
А то в общи линии е - като си искате истерията с вируса, истерясвайте, но не задължавайте другите да го правят!
Кои сме ние които искаме?Да не мислиш,че спориш с Щаба?
И е толкова "генерал", колкото аз съм Айнщайн, пълна бутафория, като всичко в тая колония!
Нещо много си си повярвал сравнявайки се с Айнщайн и с генерал Мутафчийски.
Рождеството още не са го забранили, понеже е чак на 25 декември...
Да моя грешка която само доказва колко съм "вярващ"
Възкресението де факто го забраниха, жалко, че такива като тебе, не го проумяват...
Де факто не си разбрал.... това е невъзможно
jackson написа: Съб Апр 18, 2020 17:48 pm
Magas написа: Съб Апр 18, 2020 17:19 pm
Да се забрани не може обаче да се отмени лошото е,че поне засега няма политик който да е видял вредата от организираната религия,което е факт достоен за съжаление
И каква е голямата разлика между двете?
Ами ...ако смяташ,че забрани и отмени е едно също.....много зле за теб

Стой си в лево и жди.