Град Батуми със 120 000 души население има вече към 30 нови високоетажни сгради между 25 и 40 етажа.
Град Сегед със 160 000 души има пък 5 линии с общо 30 км трасета:
Именно, по линия на зелената сделка на ЕС ще закрием замърсяващо производство (ТЕЦ-ове на фосилни горива), но да изискваме като компенсация и зелен транспорт - трамвайна линия от Студентски град, през центъра, до ИЗ "Загоре" в Зора.abc написа: Съб Авг 15, 2020 11:24 am Ми спят зимен сън пак нашите общинари.
Град Батуми със 120 000 души население има вече към 30 нови високоетажни сгради между 25 и 40 етажа.
Град Сегед със 160 000 души има пък 5 линии с общо 30 км трасета:
Братислава
Население: 429 564 души (2018)
Блажени са верующите...slimarkov написа: Пон Авг 17, 2020 12:58 pm В не кой знае колко по-голямата Братислава си планираха и изградиха приличен CBD (central business district).
Онова, което се случва в Централна Европа днес, ще се случи в Югоизточна Европа утре.
Трябва да сме подготвени обаче.
Братислава
Население: 429 564 души (2018)
Чужденците ще дойдат да ни оправят... ми че дойдоха , оправиха ни и си заминаха .... всичко внос.Jino написа: Нед Авг 16, 2020 20:38 pm Стигали сте си плискали розовите, мокри сънища тука...Няма да има нищо съществено, страната загива бавно и безславно, както искат колонизаторите брюкселовашингтонски...
Ние ги произвеждахме, и не само тях! Но колонизаторvictor12 написа: Вто Авг 18, 2020 9:30 amЧужденците ще дойдат да ни оправят... ми че дойдоха , оправиха ни и си заминаха .... всичко внос.Jino написа: Нед Авг 16, 2020 20:38 pm Стигали сте си плискали розовите, мокри сънища тука...Няма да има нищо съществено, страната загива бавно и безславно, както искат колонизаторите брюкселовашингтонски...
![]()
Не че трябва да ни спира да гледаме как се правят някакви неща и да се мъчим да ги произвеждаме.
Иначе дремуцайте и си чакайте.... тя панелката ще падне на главата докато се събудите.