abv написа: Съб Окт 24, 2020 17:04 pm
Jino написа: Съб Окт 24, 2020 12:17 pm
Ако се има предвид колко пустеещи жилища има, и колко се продават, Ст.Загора не би трябвало да е повече от 50хил... Но според статистиката, сме още толкова...
Чак под 50...съмнявам се, сигурен съм, че има и 100 хиляди. Все пак ТЕЦ-те още работят и ще работят още известно време, виж ако ги затворят, тогава вече не знам, какво ще става, не само за града, а и за областта. Там има много работещи, а и страшно много фирми има, които работят неща свързани с ТЕЦ-те.
П.П. Виждам, че колегата не е решил да ми отговори на моя облог, който започна заради него, но пак е сменил заглавието...
Там е въпроса, че на стъкмистиките не може изобщо да се вярва, и то винаги в негативен аспект! Понеже трябва всекидневно да ни убеждават, колко е хубава днешната соросогейска диктатура, средства и лъжи не се подбират... Да, добре че са лошите, социалистически тецове и рудници, та още да ни е носа над тинята, на няколко сантиметра... Защото добрите сороски демократи нищо не създават, те само рушат...по заповед от Брюксел и Вашингтон...
Не знам защо един голям и комплексен град като Стара Загора блатни тролчета и русоробски подлоги вече му се кахърите.
През 90-те, като фалираха 5 пъти по толкова заводи колкото Марица Изток, градът едва загуби няколко хиляди жители, та сега ли ще му стане нещо?
Проблемът с раждаемостта е по-големият в случая, дори и да имаме 2 пъти повече деца от блатния град, пак са малко на фона на мащаба на Стара Загора. Дори озлобеният ерген, ако имаше семейство, нямаше да има време да съска тука по форумите.
Кое му е "комплексното" на града, че има комплексирани невежи като тебе ли?

Дето носа си не подават извън панелката, ама големи трашоли вадят?

И ми е странно, кои са тия "5 пъти по толкова" /каквото и да значи това/? СМЕК Марица-изток е съпоставим по мащаби с АЕЦ, Кремиковци, Нефтохим, дори ги минава? А иначе "фалитите" /всъщност умишлено закриване/, са изцяло заслуга на твоите господари, сороските западняци...
А колкото до "няколкото хиляди загубени", само към 70-80хил., нищо работа, колко му е за такъв многомилиарден мегаполис...
И накрая както винаги, Григоров все ще се изходи на метеното, на лична основа, ама пък е като маймуна, не помни и 10 секунди...

Иначе щеше да се сети, че изобщо не съм ерген...

Какво пък, аз знам че той има "нестандартни наклонности", ама не го казвам, нали?

"Я всегда думал что демократия - это власть народа, но вот товарищ Рузвельт мне доходчиво объяснил, что демократия - это власть американского народа".
Йосиф Сталин