здраволовен живот

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Публикувай отговор
staneva1989
Новак
Новак

здраволовен живот

Мнение от staneva1989 »

Скоро една приятелка ми препоръча да консумирам по голямо количество ленено семе било здравословно , подобрявало присталтиката и метаболизма .Вие консумирали л ст го и имаше ли ефект ?
konstantin_13
Новак
Новак

Re: здраволовен живот

Мнение от konstantin_13 »

Здравей аз от 1год го консумирамна периоди с почивка през няколко месеца .Сутрин в кисело мляко си го разбърквам като предварително го смилам защото иначе лененото семе не може да се разгради в стомаха.Найстина има голям ефет а не само върху перисталтиката.Прочетох много хубава статия по темата в и така започнах да го взимам .Имат много полезни здравни съвети .Отделно се занимават и с помощ на хора за лечение в чужбина.Много интересна информация има там разгледайте може и нещо друго да ви бъде от полза .
bari03
Новак
Новак

Мнение от bari03 »

този ми каза ,онзи ми каза, не слушай bg mamma и глупости, хората учат медицита по 6 години не случайно
abcd
Новак
Новак

Мнение от abcd »

С нищо не трябва да се прекалява, това е най-важното!
boyan80
Новак
Новак

Мнение от boyan80 »

Здравословното хранене е в основата на здравословния живот според мен. Аз съм много голям любител на сладкото, но от известно време се опитвам да заменя шоколада и вафлите с алтернативни сурови десерти. Залагам на салати основно, повече супи, почти никакъв джънк. :dancing:
IvoMarinov
Новак
Новак

Мнение от IvoMarinov »

За метаболизма жена ми всяка сутрин пие по една лъжица зехтин с една лъжица сик от лимон. През седмица прави почивки.
m.georgieva81
Новак
Новак

Мнение от m.georgieva81 »

Здравейте! Аз започнах да карам колело, когат ое студено въртя вкъщи велоергометъра. Това го правя сутрин в 5,30, когато е топло навън след работа. Но сутрин мног оме тонизира. Пия чай и сок от грейпфрут.
marian.vladimirov
Новак
Новак

Мнение от marian.vladimirov »

Здравейте! Жена ми всяка сутрин пие по една лъжица лимон със зехтин. За метаболизма. През 10 дена почивка.
Последно промяна от marian.vladimirov на Вто Окт 17, 2023 10:41 am, променено общо 1 път.
marian.vladimirov
Новак
Новак

Мнение от marian.vladimirov »

здравейте. М.Георгиева преди лягане е хубаво да се пие чай от лайка с мед и лимон.
Kalopro80
Новак
Новак

Мнение от Kalopro80 »

Аз консумирам от време на време ленено семе, но не мога да кажа, че оказва толкова голямо влияние.
Аватар
RadoslavKz
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от RadoslavKz »

staneva1989 написа: Вто Ное 26, 2019 21:47 pm Скоро една приятелка ми препоръча да консумирам по голямо количество ленено семе било здравословно , подобрявало присталтиката и метаболизма .Вие консумирали л ст го и имаше ли ефект ?
Еми, брат, направо ти казвам – да, може да ти се наложи да сереш повече, ако лапаш ленено семе на килограм. Фибрите в него карат корема ти да работи като луд – ако не си свикнал, може да ти се подуе коремът.

За да не се осереш на макс, почни с малко – една чаена лъжичка на ден, и гледай да гълташ вода като за световно, щото иначе фибрите ще ти направят тапа в корема и ще стане още по-зле. После можеш да качиш на 1-2 супени лъжици, ама не повече, щото ще ти разкара корема на макс и ще си в тоалетната по цял ден.
Здравейте, казвам се Радослав Баросов, бивш полицай съм :smoukin:
Основател на групите на Големите Сиви - Саруман Тигров :tongue:
Аватар
RadoslavKz
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от RadoslavKz »

marian.vladimirov написа: Вто Окт 17, 2023 10:40 am здравейте. М.Георгиева преди лягане е хубаво да се пие чай от лайка с мед и лимон.
Да не си баба на 80, бе, да си лягаш с чайче, като че ли си болен от всичко? Лайката е за ония, дето не могат да спят, щото са се насрали от нерви, или имат корем като барабан от газове. Ако ти си ОК и не си подут като прасе, за к’во ти е да се наливаш с това? И без това ще ти се пикае посред нощ от течността, па ще ставаш да ходиш до кенефа, вместо да спиш като нормален човек.

Медът пък е захар на макс – яко ще ти качи кръвната захар, преди да си легнеш, и вместо да спиш, ще ти е яко напън в главата, щото тялото ти ще се мъчи да го смели. А лимонът? Брат, киселото може да ти счупи зъбите, ако си ги миеш след това, или да ти направи стомахът на парцали, ако си от ония с киселини. Що не си гаврътнеш една ракия или бира преди лягане, да се отпуснеш като човек, вместо да се правиш на билкар с тия бабини деветини?

И още нещо – лайката може да те направи толкова отпуснат, че да се осереш в съня си, ако си от ония, дето имат слаб корем. Или пък, ако си алергичен към разни треви, може да се събудиш целия на петна, като че ли си се търкалял в коприва.
Здравейте, казвам се Радослав Баросов, бивш полицай съм :smoukin:
Основател на групите на Големите Сиви - Саруман Тигров :tongue:
Публикувай отговор