Обичам да спортувам
- borko
- Начинаещ
Обичам да спортувам
Привет! Обичам да спортувам и искам да си взема смарт часовник, който да ми помага при тренировки. Виждам, че има различни модели, но не знам на какви функции да обърна внимание. Бихте ли ми дали насоки как да избера най-добрия вариант за спорт? Ще се радвам ако се отзовете на питането ми. Благодаря.
- RadoslavKz
- Начинаещ
- Обратна връзка:
Re: Обичам да спортувам
Ама хайде, сериозно ли си толкова зле, че ти трябва часовник да ти казва как да спортуваш? Що не си вземеш един тефтер и химикал, да си записваш сам като голям човек, вместо да разчиташ на някаква играчка да ти брои стъпките и да ти вика "браво, направи 10 крачки до хладилника"?
Ама щом си решил да се правиш на модерен, ще ти кажа как да си избереш, ама гледай да не се издъниш, че ще станеш за смях!
Първо, гледай за часовник, дето има GPS, щото иначе ще си като сляп без бастун – ще тичаш на посоки и ще се чудиш колко си изминал. После, задължително да мери пулса, ама не да ти дава някакви измислени цифри, щото ще си мислиш, че си атлет, а всъщност си на крачка от инфаркт. Търси такъв с точен сензор, да не се излагаш пред приятелите си, като им показваш, че си бил на 220 удара в минута, докато си вървял до магазина. Демек Шаоми вземаш. Има от Технополис за 70-80 лв.
И гледай да е здрав, водоустойчив, щото ако го удавиш в първата локва или го счупиш като паднеш от велоергометъра, ще ти се смеят всички във фитнеса.
Ама щом си решил да се правиш на модерен, ще ти кажа как да си избереш, ама гледай да не се издъниш, че ще станеш за смях!
Първо, гледай за часовник, дето има GPS, щото иначе ще си като сляп без бастун – ще тичаш на посоки и ще се чудиш колко си изминал. После, задължително да мери пулса, ама не да ти дава някакви измислени цифри, щото ще си мислиш, че си атлет, а всъщност си на крачка от инфаркт. Търси такъв с точен сензор, да не се излагаш пред приятелите си, като им показваш, че си бил на 220 удара в минута, докато си вървял до магазина. Демек Шаоми вземаш. Има от Технополис за 70-80 лв.
И гледай да е здрав, водоустойчив, щото ако го удавиш в първата локва или го счупиш като паднеш от велоергометъра, ще ти се смеят всички във фитнеса.
Здравейте, казвам се Радослав Баросов, бивш полицай съм 
Основател на групите на Големите Сиви - Саруман Тигров

Основател на групите на Големите Сиви - Саруман Тигров