За или Против дивото къмпингуване?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

За или Против дивото къмпингуване?

Мнение от Nirvana »

Колеги,
народа луднал заради това "диво" къмпингуване в последно време. Да речем, че всеки пази и чисти след себе си, не пречи на останалите да си почиват слушайки чалгарска мязня и т.н. , тогава бих ги подкрепил, но в случая говорим за точно обратното и както е редно в БГ, всеки си гледа кефа за сметка на другия.
Всички къмпинги, които имат статут на затворен кампус с всички нормални условия за къмпингуване съм ЗА да останат, но другите самонастаняващи се и превземащи държавни площи, които би трябвало да се ползват от всички, трябва да преглътнат, че вече няма да могат да го правят или ще си поемат глобите.

http://www.dnevnik.bg/photos/2016/03/07 ... t_sreshtu/

Относно теглените средства - каравани и теглещите кемпери също съм ПРОТИВ рязкото им забраняване и спиране от движение. Представете си хиляди хора, които са вложили маса пари да ги оборудват и изобщо да ги закупят и в един момент ще могат единствено в градски условия да ги ползват.

http://www.chernomore.bg/novina-na-deni ... -na-plazha
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: За или Против дивото къмпингуване?

Мнение от niggaz_nature »

ЗА. Това че има някой хора които оставят буклуци е отделен въпрос . Но не е това начина да се разбрани дивото къмпингуване като крайна мярка . Трябва да намерят начин да проверяват кой прави буклук след себе си и кой оставя чисто мястото на което е палаткувал.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Подкрепям Nirvana
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Отговора е от ясен по-ясен, който има навици да къмпингува ще е против, който обича свободния плаж ще е за забраната.
Dog drags - no tracks...
Shadow
Потребител
Потребител

Мнение от Shadow »

Всеки има право ,както и където иска да прекара свободното си време. Гледах по телевизора когато говореха по тема за дивото къмпингуване и доколкото разбирам ,че идеята е да се забрани къмпингуването за да може почиващите да не отиват на почивка сред природата ,а направо в хотелите.Така щяло да се увеличи местната икономика.Относно боклука вярно е ,че това е проблем и да се намери начин да се ограничи изхвърлянето на боклук.
Аватар
belata
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от belata »

Въпроса е принципен,отнемат ли сега къмпингуването,утре ще отнемат други свободи на обикновенния човек,лишават ни от всичко стойностно,за да ни претопят в матрицата на новото робство....очаквам скоро гнева на Народното недоволство да помете всичи тея уродливи слуги на еврейските мърши и турските дюнмета!
Аватар
stivans
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от stivans »

Ето какво е прието:
"Дивото къмпингуване и паркирането на 100 м от плажа по цялото Черноморие е забранено, но нощуването остава разрешено. Нарушителите ще се наказват с глоби до 10 000 лв. Спорните промени в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие бяха приети от парламента на второ четене във вторник. Първоначалното предложение беше да се забрани и нощуването на плажа, но след среща с протестиращи граждани и възражение от страна на депутати този текст отпадна."
Аз съм "за" да се забрани в 100 метровата ивица от морето да се забрани къмпингуването,иначе си е като на Слънчев бряг.На къмпинг "Градина" си лежиш на плажа, а отзад наредени 20 кемпера и каравани на 20 метра от плажа направо върху пясъка.
Стара Загора
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Бойко приклекна (наведе се) за пореден път. Честито на дивокъмпингуващите! :cheers:
Dog drags - no tracks...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Какво му е "дивото" на това къмпингуване? Разбирам диво, ама нейде в Хималаите, или Амазония, тука къде има дива природа? А иначе, подкрепям колегата, че с тая забрана се цели осигуряване клиентела на хотелите, че много се опразниха, няма далаверимпекс и за големите тартори!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Глупости. Никой от къмпингуващите нямаше да се юрне по хотелите след евентуална забрана. Това е тезата на птотестиращите, че едва ли не това е целта на управляващите.
Dog drags - no tracks...
m.georgieva81
Новак
Новак

Мнение от m.georgieva81 »

Че какво му е на дивото къмпингуване. Много хора го предпочитата , да избягат от лудницата, от напрежението и от блъсканицата с хора по улиците.
Аватар
Darth.William
Новак
Новак

Мнение от Darth.William »

Аз лично съм виждал с очите си как масово се правят мизерии на местата за диво къмпингуване. Искрено ме дразни това, че толкова хора си мислят, че щом са "сред природата" и "на свобода", значи могат да правят каквото си искат. Виждал съм изоставени битови отпадъци, разхвърляни хранителни остатъци, дори строителни материали. Направо не ми се вярва колко безотговорни могат да бъдат някои хора. Хипита и нудисти!
Be careful not to choke on your aspirations.
Публикувай отговор